Sizce ben mi haksız im?

Canım inan buraya yazamadigim şeyler var bana çok büyük bir terbiyesizlik yaptı zaten o yüzden bu kadar kızgınım eşime de ooo ne küfürler hakaret dediğim o küfürler işte.[/QUOTE
Senin yerinde olsam abi kardes aradındaki iliskiye hiç Karışmazdım .

Her ailede oluyor bu tur Şeyler . Ama abisinin de kendi içinde kırıldığı çok şey vardır . Yüne de siz bilirsiniz ama küçük olan taraf sizsiniz bence adın atabilirsiniz .
Size iftira atmamış , borç bırakmamış , küfür etmemiş . Ufak şeyleri büyütmeye değmez .

Pozitif yaklaşımın çok hoşuma gitti
Gerçekten kk böyle yorumlara hasret

İyi geceler kk nin güzel kadınları ilk defa böyle bir konu açıyorum çünkü canım çok sıkıldı.ismimden de anlaşılacağı gibi buraya farklı bir konu üzerinden üye olmuştum ama bu akşam bişey oldu.Ben 26 yaşında çok iyi bir işi olan devlet memuruyum eşim de aynı çok güzel bir hayatım mutlu bir evliliğin var maddi durumum çok iyi herseyim tam bir bebeğim eksik:KK43:esim in bir abisi var evlendigimizden beri onunla sorunlar yaşıyoruz evime geldi eşiyle beraber bana terbiyesizlik yaptı akşama kadar arkamızdan konuştular aldığımız araba kazandığımız para yaptığımız düğün evinizdeki eşyalar hepsi kulağımıza gelirdi ve bunlarla kesinlikle gorusmuyoruz.bunlarin bebeği oldu alıp memlekete gelmişler bugün kaynanam aradı konu açıldı işte gelip onları görün barışın konusun.ben kimsenin ayağına gitmem çünkü ben asla suçlu diil im dedim eşim de gitmiyor konuşmak istemiyor sağolsun hep arkamda yanımda oldu esim. Orda burda yok benim eşimi kıskanıyor gibi konuşmalar dedim ki neyini kiskanicam ben onun eşinin ileri geri konuşuyor .o hala savunma yapıyor sinirlerim çok bozuldu uzak kalınca da kurtulamiyoruz daha yapılan çok şey var da uzun yazmak istemiyorum eğer suçlu olsaydım gider görürdüm adım atardım ama haklı olduğum yerde asla kendimi ezdirmem ama yine de canım çok sıkıldı sanki biz biseyler yapmak zorundayız gibi davranıyorlar sizce haksız mıyım kusura bakmayın uzun oldu biraz.
Eşin arkandaymış görüşmek istemiyormuş görüşmeyin işte boşver ne konuşurlarsa konuşsunlar umursama taş yerinde ağırdır..

Pozitif yaklaşımın çok hoşuma gitti
Gerçekten kk böyle yorumlara hasret
Çevremde bu Tür olaylar çok var çünkü . Genelde iki erkek kardeşin arası ikisi de evlenince el kızları Yüzünden bozuluyor . Çok Anlamsız halbuki sırf kadınların kıskançlığı sebebi de çoğunlukla . Abisi o elbette kızacak elbette sinirle ağzından kötü sözler çıkmışta Olabilir ama geçici Şeyler bunlar . Ilerde küslükle gecen Zaman'ım telafisi olmuyor Çünkü

Çevremde bu Tür olaylar çok var çünkü . Genelde iki erkek kardeşin arası ikisi de evlenince el kızları Yüzünden bozuluyor . Çok Anlamsız halbuki sırf kadınların kıskançlığı sebebi de çoğunlukla . Abisi o elbette kızacak elbette sinirle ağzından kötü sözler çıkmışta Olabilir ama geçici Şeyler bunlar . Ilerde küslükle gecen Zaman'ım telafisi olmuyor Çünkü
Ama bazen o ağızdan çıkan sözlerin de telafisi olmuyor...

Abi olabilir ama hakarete hakkı yok ve hep kadınların kıskançlığındAn da olmuyor bir insan sizi af edersiniz ama kullanıp işi bitince kötü davransa hoşunuza gider mi el kızı olan eltiniz

Abi olabilir ama hakarete hakkı yok ve hep kadınların kıskançlığındAn da olmuyor bir insan sizi af edersiniz ama kullanıp işi bitince kötü davransa hoşunuza gider mi el kızı olan eltiniz
Öyle insanların karakterini sorgulamak lazım var mı acaba diye?böyle insanları affetmem ben çok katiyim bazı konularda.sana da katılıyorum canım abisi olmasi kimseye hakaret etme hakkını vermez o zaman kardeşlerimize hakaret edelim nasılsa bı önemi yok diye.

Öyle insanların karakterini sorgulamak lazım var mı acaba diye?böyle insanları affetmem ben çok katiyim bazı konularda.sana da katılıyorum canım abisi olmasi kimseye hakaret etme hakkını vermez o zaman kardeşlerimize hakaret edelim nasılsa bı önemi yok diye.
Di mi bizden küçükler hakaret edelim ne de olsa büyüğüm ve onlar bizden küçük haklı da olsalar onlar barışmaya gelsin kimse kusura bakmasın ama büyükse büyüklüğünü bilecek herkes ben bu kadar polyanna değilim olamam da canım senin de düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum başına gelen anlar bunu ancak

Aynen canım en büyük şansım eşim.
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah boşver konuşsunlar dursunlar sen muhattap olma sakın sana anlatanlarada yorum yapma unutma onun lafını sana taşıyan senin lafınıda ona götürür bu böyledir sen yuvana mutluluğuna bak.Bu arada haklısın sinir bozucu bir durum ama her ailede mutlaka böyle olaylar oluyor.

Di mi bizden küçükler hakaret edelim ne de olsa büyüğüm ve onlar bizden küçük haklı da olsalar onlar barışmaya gelsin kimse kusura bakmasın ama büyükse büyüklüğünü bilecek herkes ben bu kadar polyanna değilim olamam da canım senin de düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum başına gelen anlar bunu ancak
Kesinlikle bazı konularda asla taviz vermem ki vermemek gerekiyor bazı insanlar bundan anlıyorlar çünkü şimdi gidip konuşsan içine siner mı onlarla bu yaptıklarını gördüğün halde?

Ben kendimi Eltime kullandırmam her zaman aramda mesafe vardır . Ama eşimle abisinin arasına da girmem . Zaten elti ile de mesafemi korurum çokta samimiyete gerek yok

Back
X