Sizce ben mi haksız im?

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah boşver konuşsunlar dursunlar sen muhattap olma sakın sana anlatanlarada yorum yapma unutma onun lafını sana taşıyan senin lafınıda ona götürür bu böyledir sen yuvana mutluluğuna bak.Bu arada haklısın sinir bozucu bir durum ama her ailede mutlaka böyle olaylar oluyor.
Amin canım inşallah biliyorum belki herkes yaşıyor aynı seyleri yalnız diil im.

Iste bizim de dediğimiz şeyler bunlar akşamdır konu sahibi kardeşlerin arasına girmiyor ki
Kesinlikle daha bugün yine söyledim annen aradı bak sen git gör benden biliyorlar dedim,bana söylesin cevabını veririm sen merak etme dedi zorla bişey yaptıramam ki ama ben konusmam gitmem kimsenin yanına .

Kızlar ben asla dört dörtluk bir insan olduğumu söylemiyorum benim de hatalarim vardır mesela yapılan bir kötülüğü kolay kolay unutmam fevri yım biraz çok fazla alttan almam ama haklı olduğum konularda.Ama iki yüzlülük de yapmam kimsenin arkasından konuşmam onlarla konusmuyorken evimizde onların adını dahi agzimamza almadık eşim de bende ama bı duyduk ki onların konustuklarinin haddi hesabı yok.

Çevremde bu Tür olaylar çok var çünkü . Genelde iki erkek kardeşin arası ikisi de evlenince el kızları Yüzünden bozuluyor . Çok Anlamsız halbuki sırf kadınların kıskançlığı sebebi de çoğunlukla . Abisi o elbette kızacak elbette sinirle ağzından kötü sözler çıkmışta Olabilir ama geçici Şeyler bunlar . Ilerde küslükle gecen Zaman'ım telafisi olmuyor Çünkü
Sizde el kızı oluyorsunuz ;)
Ayrıca küfirler bile edilmiş kim bilir daha neler yapılmış barışılmanında bir adabı vardır

Kızlar ben asla dört dörtluk bir insan olduğumu söylemiyorum benim de hatalarim vardır mesela yapılan bir kötülüğü kolay kolay unutmam fevri yım biraz çok fazla alttan almam ama haklı olduğum konularda.Ama iki yüzlülük de yapmam kimsenin arkasından konuşmam onlarla konusmuyorken evimizde onların adını dahi agzimamza almadık eşim de bende ama bı duyduk ki onların konustuklarinin haddi hesabı yok.
Valla bacım kendimi gördüm sende :)

Sizde el kızı oluyorsunuz :KK66:
Ayrıca küfirler bile edilmiş kim bilir daha neler yapılmış barışılmanında bir adabı vardır
Bende el kızı Değilim demedim değil mi ;) eşimin ailesine göre el kızıyım elbette .

Yine de abi kardes arasına girilmez diyorum .

Bende el kızı Değilim demedim değil mi :KK66: eşimin ailesine göre el kızıyım elbette .

Bende el kızı Değilim demedim değil mi :KK66: eşimin ailesine göre el kızıyım elbette .

Bide diyor ki bana sen gelmezsen eşin de gelmez sen. Onu getirebilirsin. Hayır ben gelmiyorum esimdde gelmek isterse gelir dedim.
Hanımefendi zaten kardeşler arasına girmiyor ki ama diyorki kaynımın hakaretleri eltimin arkamdan konuşmaları var ben görüşmek istemiyorum bu insanlarla diyor ki haklı bence canım

Hanımefendi zaten kardeşler arasına girmiyor ki ama diyorki kaynımın hakaretleri eltimin arkamdan konuşmaları var ben görüşmek istemiyorum bu insanlarla diyor ki haklı bence canım
Haklı olabilir detay vermemiş ben haksız demiyorum ki ..
Ama o gitmeyince eşi de belli ki etkileniyor ister istemez ve gitmiyor . Kv de sen gel o da gelsin diyor Anladığım kadarıyla .

Canım eltim den çok kaynım konuşuyor aslında eltim le pek de sorun yaşamadım ama ikisi birbirini tamamlıyor.

Haklı olabilir detay vermemiş ben haksız demiyorum ki ..
Ama o gitmeyince eşi de belli ki etkileniyor ister istemez ve gitmiyor . Kv de sen gel o da gelsin diyor Anladığım kadarıyla .
Hayır canım eşim etkilenmiyor ama yapılanları görüyor sonuçta içinden gelmiyor yani daha benim geldiklerinden dahi haberim yokken babası abin gelsin barışın demiş eşim asla kabul etmemiş

Hayır canım eşim etkilenmiyor ama yapılanları görüyor sonuçta içinden gelmiyor yani daha benim geldiklerinden dahi haberim yokken babası abin gelsin barışın demiş eşim asla kabul etmemiş
Kendi bilir o zamsn .
Ilerde pişmanlığını da kendi yasar.
Benim söyleyecek baska bşyim yok .

Iclerindeki fesatligi genelleme yapar bu tur insanlar narsist bi kisilik... O tur insanlar karsidakilere zerre kadar saygi duymazlar bu tur insanlar cocuk olmamasini bile bi kusur gorurler.. Bosverin cehalet basa bela cahili yenemezsin
Bu yüzden çocuk konusunu dahi kimseye söylemiyoruz bilmesinler gerek yok.

Back
X