Sizce ben mi haksız im?

Siz kafanıza takmamaya çalışın, sonuçta eşinizin abisi ve o bile görüşmek istemiyor, sizlik bir durum olmaktan çıkmış artık. Kayınvalideniz de herhalde oğlunu tanıyor ki sizi aramış belki kocasını ikna eder diye, bende öyle bir izlenim yarattı.
Eşim seni dinler sen gelirsen o da gelir sen git dersen gider diyor bende kızgın ve kırgın olduğum insanlara zorla eşim e git barış demem.bu konuda baskı yapmam o gitmek isterse gider kaynanam a da bı sürü şey yapan onlar,onlar gelseydi barismaya dedim büyük olmaları bizim herşeyi alttan alacağımız anlamına gelmez büyükler madem büyük gibi davranacaklar yada kendileri bilir:-)

Eşim seni dinler sen gelirsen o da gelir sen git dersen gider diyor bende kızgın ve kırgın olduğum insanlara zorla eşim e git barış demem.bu konuda baskı yapmam o gitmek isterse gider kaynanam a da bı sürü şey yapan onlar,onlar gelseydi barismaya dedim büyük olmaları bizim herşeyi alttan alacağımız anlamına gelmez büyükler madem büyük gibi davranacaklar yada kendileri bilir:-)

Eşinizin aklı yok mu sizin verdiğiniz akılla hareket edecekmiş. Size yapılan saygısızlık eşinize yapılmış sayılır ve ne güzel ki eşiniz yanınızda, değerini bilin adamın. Büyüklük hep beklenti içinde olmak değildir küçüklere karşı, büyükler olgun davranmalı, bunlarda olgunluk yok anlaşılan. Büyük ihtimalle maddi durumunuz onlarinkinden iyidir, onlar da kıskanıyordur.

Ca
Eşinizin aklı yok mu sizin verdiğiniz akılla hareket edecekmiş. Size yapılan saygısızlık eşinize yapılmış sayılır ve ne güzel ki eşiniz yanınızda, değerini bilin adamın. Büyüklük hep beklenti içinde olmak değildir küçüklere karşı, büyükler olgun davranmalı, bunlarda olgunluk yok anlaşılan. Büyük ihtimalle maddi durumunuz onlarinkinden iyidir, onlar da kıskanıyordur.
Canım herseyimiz onlarınkinden iyi ikimiz memur uz maddi durumumuz çok iyi yaşadığımız hayat vs eltim çalışmıyor eşi de güvenlik zaten bu arkadan konuşmaların dedikoduların yüzde doksanı bizim maasimiz evimiz arabamız esyamiz düğünümüz ilk başlarda şakayla karışık bize de söylüyordu sıkıntı yaşadıktan sonra her yerde konuştukları şeyler bunlar eşim beni ona savunduğu için eşim e ağza alınmayacak küfürler etti eşim de çok katı bu konuda ama ailesi bişey olmaz onlar kardeş bilmem ne kardeş olmak bunları yapma hakkını vermez kimseye.

Aslında bu yazdıklarımın hepsinin farkındayız bende eşim de biz bunlara hiç takilmadik hatta yaptıkları biseyi daha söyleyeyim eşim de bende sosyal medya kullanmıyoruz bizim fotolarimizi sosyal medyada paylaşan kaç kişiyi arkadaşlıktan engellediler. Diyorum ya daha yazmadigim neler var. Dün bu konuyu acmamin nedeni kaynanam in hala biseyleri bizden beklemesi beni sinirlendirdi.yokss onların yaptıkları umrumda diil tanımıyorum öyle insanları.

Sizi anliyorum ama eşinizi amlamam mumkun degil, insan kardesine küsüp yegenini gormez mi hic? Benim de 3 yegenim var, kardesim degil boyle antin kuntin dedikodular, cinayet islese yine de kardesime kizip yegenimden uzaklasmam. Insan nasil burnunun dibindeki yegenini gormeden durabilir aklim almiyor

Sizi anliyorum ama eşinizi amlamam mumkun degil, insan kardesine küsüp yegenini gormez mi hic? Benim de 3 yegenim var, kardesim degil boyle antin kuntin dedikodular, cinayet islese yine de kardesime kizip yegenimden uzaklasmam. Insan nasil burnunun dibindeki yegenini gormeden durabilir aklim almiyor
Açıkçası onu kendisi bilir ben bu konuda baskı yapamam git de dedim hatta ama çocuk diil sonuçta onu bu konuda yonlendiremem.mesela ben olsaydim bende abimle konusmasam bile yegenimi görürdüm aslında abisi gitti eltim de kendi annesi gilde eşimin de eltim le diyaloğu yoktur onunla da konuşmuyor o yüzden gitmiyor o eve.

Hiç irdeleme bırak ve kaynanan bir daha ararsa da “eşim görüşmek istemiyor. Bir kaç kez konuştum fakat ikna olmadı. Bu onun kararı, saygı duymak zorundayız ” de ve topu eşine at. Babamın yıllarca görüşmediği kardeşleri (kardeşim ölünce göbek atan şere....ler) yıllar sonra aniden , kanatlı meleklere dönüştüler gözünde. Yarın bir gün hiçbir şey olmamış gibi barışacaklar emin ol. Sonra sen kötü olursun. Bu anın tadını çıkar. Elti dırdırı çekmiyorsun, borç isteyen kaynın da yok. Daha ne istiyorsun!

Hiç irdeleme bırak ve kaynanan bir daha ararsa da “eşim görüşmek istemiyor. Bir kaç kez konuştum fakat ikna olmadı. Bu onun kararı, saygı duymak zorundayız ” de ve topu eşine at. Babamın yıllarca görüşmediği kardeşleri (kardeşim ölünce göbek atan şere....ler) yıllar sonra aniden , kanatlı meleklere dönüştüler gözünde. Yarın bir gün hiçbir şey olmamış gibi barışacaklar emin ol. Sonra sen kötü olursun. Bu anın tadını çıkar. Elti dırdırı çekmiyorsun, borç isteyen kaynın da yok. Daha ne istiyorsun!
Canım sıkıntı barışmak diil benden gelip özür dileseler bende barisirim belki ama söylenen siz gidin barismaya onların çocuğu oldu ben haklı olduğum yerde kimsenin ayağına gidemem onlar büyük banane büyüklük bu değildir ben asla gitmem eşim de istemiyor kendileri bilir bizim için hava hoş varlıkları ile yokluklari arasında fark yok.

İnanın yaptıklarını anlatsam hicbirinizin içinden gelmez barismak. Eşim e konuşmak istiyorsan sen konuş dedim ama o da kesinlikle istemiyor.
terbiyesizlikten kastınız nedir
ne yaptılar yani tam olarak
eşiniz can kan abisi ile konuşmuyorsa çok büyük bişey sanırım

terbiyesizlikten kastınız nedir
ne yaptılar yani tam olarak
eşiniz can kan abisi ile konuşmuyorsa çok büyük bişey sanırım
Bana çok kötü bir kelime kullandı sonra başkalarına açıklama yapıyor öyle demek istemedim de ağzımdan öyle çıktı da eşim in de benim de beklediğimiz şey bize gelip açıklama yapmasıydi benden özür dilemesiydi konuşmaya gittiğimizde de yine bizi suçladı ve ondan sonra da arkamızdan ooo neler neler herşey kulağımıza geliyordu herşeyi yapan kendileri beklentiye giren yine kendileri.

Back
X