sizce ben ne yapmalıyım?

Evet şiddette uyguluyor ama gitmem için ama ben gitmiy]
ben çalışıyorum bi işim var ama hayatta tek başıma durma cesaretin yok insanlar gerçekten çok acımasız benimle çok uğraşacaklar gerek eşim olsun ailesi olsun birde kendi ailem var tabiy eğer bırakırsan seni reddederiz diolar zaten yanımda durmuyolar geçide babam kefenle çıkarsın o evden diolar çok zor bi durumdayım kaldım arada psikolojkmn tükendim artik

[QUOTEİstanbul da ost: 47563016, member: 576197"]Aileniz nerde?[/QUOTE]
Ailem istanbulda ben bartında yaşiyorum

tamam da zaten adam sizi bosayacak belli
ondan önce davranıp siz boşanin
adam bulmuş bile ikinci karısını aileniz bunu bilmiyor mu
hiçbir çözüme evet demiyorsaniz da kuma gelsin hep birlikte oturun

tamam da zaten adam sizi bosayacak belli
ondan önce davranıp siz boşanin
adam bulmuş bile ikinci karısını aileniz bunu bilmiyor mu
hiçbir çözüme evet demiyorsaniz da kuma gelsin hep birlikte oturun
Ben zaten eşimin ikinci eşiyim beni boşamadan diğerini almaz zaten çünkü benide ilk eşini boşandıktan sonra aldı

Ben zaten eşimin ikinci eşiyim beni boşamadan diğerini almaz zaten çünkü benide ilk eşini boşandıktan sonra aldı

tamam iste oturup sizden ayrılmasını mi bekliyorsunuz
siz ayrılın
adam yedi Kocalı Hürmüz un erkek versiyonu olmaya azmetmis demek ki

Ailen biliyor mu olanları. Isinizde var para biriktirin. Boşaninca zaten nafaka da alacaksiniz gecirirsiniz.

Yani , o evliyken beraber miydiniz ?

50 yaşındayım, mesleğim , yok, isim gücüm yok , gidecek yerim yok diyen bir insanın sözleri gibi konuşuyorsunuz.

Daha 25 yaşındasınız ve çalışıyorsunuz , diyecek söz bulamadım.

Aldı beni de demeyin lütfen.

Elli yaşında deği

Anladığım kadarıyla bundan önceki evliliğinde 2. Kadını senmişsin
Yazık hep o klasik söz var ya onun konusu tamda bu
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Adam alışkanlık yapmış
25 yaşındasın ve üstüne üstük çalışıyorsun
Kimseye eyvallahın olmasın
Ailene bile

Hayır tabiyki evli değildi ayrılmıştı. Evliyken benimle nasıl evlenebilir. Elli yaşında değilim ama tek başına ayakta durabilecek kadarda güçlü değilim taktir edersiniz ki hayatta her şeyde bu kadar kolay değil ev tut kira ver çocuğu krese ver herşey maddiyat artı eşimin maaşı zaten eski eşinden dolayı hacizli 40milyar ona tazminat ödüyo bana nasıl öduycek onuda bilmiyorum

Orasını sen neden düşünüyorsun ki
Nasıl oderse ödesin
Ya Allah aşkına adam zaten evlenecek mis
Bu zorunuza gitmiyor da ev tutmak mi gidiyor
Neyse bence siz böyle yaşayın

Ben ikinci kadın değildim olmadimda o ayrılmıştı ben onla beraberken asla da evliyken biriyle konuşcak kapasitede insan değilm sadece eşimin kurbaniyim eski eşinden çocuğu yok benden bir erkek evladı var ben dusunuyorum duzelirmi dönermi bunun için sizden fikir almak istiyorum

Bunu bende bilmiyorum çalışan genç güzel bakımlı bir bayanım ona en çok istediği şeyi yani bir erkek evladı da verdim ama hala ne ariyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…