ŞakŞaka misin sen?
Bu konunun gercek olabilecegine inanmak istemem yani..
Arkadaşlar yorumlarınızsibyorumlarınızı i: 47182399 .!.:Kocamın beni aldattığını ilk hareketlerinden sonram mesajlarını bulup öğrendim benle evliyken daha başka bir kadınla evlilik planları yapan mesajlar delirdim. Kocamın halen beni aldattığını biliyorum benle hiç bir alakası yok istediğini her haliyle belli ediyo ama ailesi yüzünden aynı evdeyiz ayrılamıyorm hem seviyorum hem ggitceğim yerinde yok yaptıklarımda katlanamıyorum kafayı yiycek gibiyim ne yapmalıyım ben
yazdiklarimizi dikkate alacak misin yoksa seni aldatan adami sevmeye devam.mi edeceksin. stockholm sendromu falan olabilir mi. zorbalik falan var mi. ona gore yazalim. ya da kendimizi yormayalim
yazdiklarimizi dikkate alacak misin yoksa seni aldatan adami sevmeye devam.mi edeceksin. stockholm sendromu falan olabilir mi. zorbalik falan var mi. ona gore yazalim. ya da kendimizi yormayalim
Kocamın beni aldattığını ilk hareketlerinden sonram mesajlarını bulup öğrendim benle evliyken daha başka bir kadınla evlilik planları yapan mesajlar delirdim. Kocamın halen beni aldattığını biliyorum benle hiç bir alakası yok istediğini her haliyle belli ediyo ama ailesi yüzünden aynı evdeyiz ayrılamıyorm hem seviyorum hem ggitceğim yerinde yok yaptıklarımda katlanamıyorum kafayı yiycek gibiyim ne yapmalıyım ben
ve sen sevdigini soyluyorsun.Evet şiddette uyguluyor ama gitmem i
Cnm ailen nerde,yakinlarinnÇocuğum var 25 yaşındayım arkamda duran kimsem yok nereye kadar mücadele edebilirim ben nereye gidebilirim ayrılık aşamasında çocuğum ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?