sizce ben ne yapmalıyım?

Ben bunu söylemek istemedim eşim erkek çocuğu çok istiyormuş ilk eşinden olmamş çocuğu benden var ama onu buda değiştirmedi bunu söylemek istedim

Tam sormak istediğim de buydu onun istediğini verip çekip gidip yeni sevgilisiyle evlenmesine yol mu açmalıyım kadın evli olduğumuzu herşeyi biliyo ama umrumda değil dio yoksa bu kadına ve eşime istediğini vermemek için kocamı düzeltmenin yollarınamı bakmalıyım yani onlarla gizliden bir mücadelyemi girmeliyim aslında benim sizlerden öğrenmek istediğim bunlar bana kizmayin benim durumunda kim bilir kaç kadın daha var bu şekilde belki bunları okuyacaklarınız sölediklerinixden onlarda fikir alacaklar

Ayrılamıyorum, seviyorum ne ya!
Diğer kadınla evlilik planları hayata geçirildiğinde mecbur ayrılırsın artık.

Üstüne kuna getirirse ne yapacaksin? Zaten olayda bu simdilik yalniz kumaylan disarda hörüsüyor henüz yakinda eve de getirir. Sende sessiz sakinsin birsey demiyon

Bu adam düzelmez, bu umutla devam edeceksen boşuna beklersin, ha eğer dersen ben yaptıklarını sineye çekip devam edeceğim ona bir diyeceğim var ama yok diyelim, yani kısacası, düzelmez boşuna hayal kurmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…