- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Keşke imkanlar eşit olsaBen oğlumu 2 aylık kızımı 2 yaşında bıraktım. İmkanım ve düşüncemde çocuk olmadığı için 8 sene var aralarında. Ah o imkanlar yok mu herşeyi elimizden alıyor. Hiçbir Allah ın kulu 2 aylık çocuğu bırakıp çalışmaya gitmek istemez ama işte oluyor. O yüzden akışına zamana bırak bir şeyleri. İkinci çocuk ilk çocuk için yapılmaz bu ikinci çocuğa yapılabilecek en büyük haksızlıktır bunu unutmayın. aynı hatayı yapmış biri olarak söylüyorum.
Gücün yettiği kadar dır herşeyElaleme bakarsanız ohoooo
3’ü 4’ü yaptırırlar.
Bu durumda 2 taneye vereceğiniz maddi manevi ilgiyi, bir taneye vermeniz daha mantıklı bence.Kızınıza haksızlık değil iyilik yapmış olursunuz.
sizyine iyisiniz ben 3,5 aylıkken işe başladım kızıma ailem baktı 2,5 yaşında kreşe başladı eylül-mayıs arası gitti şu a yine annemlerle yaz tatilinde... okula başlayana kadar onlara Allah sağlık uzun ömür verirse hep bu düzende devam edeceğiz. Bizimde borçlarımız var 5 yılı kalan kredimiz var henüz aracımız yok eşim emekli olunca alacağız kısmetse ona da 1 yılımız var en erken.. Ve bende 2. düşünmüyorum asla ve asla tek çocuk ideal bence...Merhaba hanımlar..
2 yaşında bir kızım var Borcumuz olduğu için Kayınvalidem bakıyor iyi bakıyor çok şükür ondan yana sıkıntım yok ama ben kızımın ilk adımlarını dişinin ilk çıktığını ilk konuşmasına şahit olamadım çalıştığım için daha 18 aylık da işe girdiğimde Şimdi konuşmaya başladı yürümeye başladı çevremdekiler ikinci çocuğun zamanı geldi diyor Bense borcum olduğu için düşünmüyorum daha bir çocuğum o kayınvalideme bırakayım ikinci çocuğu nasıl düşüneyim 10yıllık borcumuz var peki. Bu kızıma haksızlık mı???
4 yaş arayla yine borcum bitmiyor bu durumda tek çocukla yetimlik zorundayımElalem çekmiyor sizin sıkıntınızı.
Zaten iki yaş aralık çok az en az 4 olmasını bekle.
Teşekkür ediyorum tavsiyenizesizyine iyisiniz ben 3,5 aylıkken işe başladım kızıma ailem baktı 2,5 yaşında kreşe başladı eylül-mayıs arası gitti şu a yine annemlerle yaz tatilinde... okula başlayana kadar onlara Allah sağlık uzun ömür verirse hep bu düzende devam edeceğiz. Bizimde borçlarımız var 5 yılı kalan kredimiz var henüz aracımız yok eşim emekli olunca alacağız kısmetse ona da 1 yılımız var en erken.. Ve bende 2. düşünmüyorum asla ve asla tek çocuk ideal bence...
Hem kardeş illa şart birşey değil.. Bende tek çocuğum iyikide tekim derim hep.
İmkanım yokkiDaha 2 yaşında zaten ne bu acele, araları 4 yaş olsun gerçekten düşünüyorsanız.
Merhaba hanımlar..
2 yaşında bir kızım var Borcumuz olduğu için Kayınvalidem bakıyor iyi bakıyor çok şükür ondan yana sıkıntım yok ama ben kızımın ilk adımlarını dişinin ilk çıktığını ilk konuşmasına şahit olamadım çalıştığım için daha 18 aylık da işe girdiğimde Şimdi konuşmaya başladı yürümeye başladı çevremdekiler ikinci çocuğun zamanı geldi diyor Bense borcum olduğu için düşünmüyorum daha bir çocuğum o kayınvalideme bırakayım ikinci çocuğu nasıl düşüneyim 10yıllık borcumuz var peki. Bu kızıma haksızlık mı???
çevreyle hareket edilmez, ama ilerde düşünüyorsan bi kardeş daha, kayınvaliden bakıyorken kısa yaş aralıklarıyla kardeş yapmak en iyisi bence..hem ona arkadaş olur, hemde bir anda 2 side büyümüş olur...Merhaba hanımlar..
Çocuk dünyanın en güzel varlığı hayat şartları zorBir eli yağda bir eli balda olanlar bile ikinci çocuk için en az 4 sene beklemeli diye düşünüyorum. Kaldı ki borçlarınız varmış..
kendinizi suçlu hissetmeyin,kaliteli vakit geçirmeye bakın çocuğunuzla, hepimiz çalışıyoruz hayat şartları malum, kimse keyfinden bırakmıyor çocuğunu..
O şekilde de çocuğun büyüdüğünü anlamıyorsun kendi çocuğuna Emek veremiyorsun sabah o uyurken bırakıp işe gitmenin zorluğu Keşke borcum olmasa da çocuğuma kendim baksamçevreyle hareket edilmez, ama ilerde düşünüyorsan bi kardeş daha, kayınvaliden bakıyorken kısa yaş aralıklarıyla kardeş yapmak en iyisi bence..hem ona arkadaş olur, hemde bir anda 2 side büyümüş olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?