Sizce benden utanıyor mu

kelebekler34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
24
12
3
29
Önceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor olabilir

Evlilik kararınız varsa ne zamana evlenicez diyor mesela?

Önceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor olabilir
Bu konuyu bizimle değil de karşılıklı oturup konuşmanız gerekmiyor mu?

Utanmak değil de tepkilerinden çekinmek olur anca. O da saçma sonuçta bu saklanabilecek veya söylemek için sona bırakabilecek bi konu değil. Sevgilinizin ilk evliliği olacak sanırım?

Belki onların bilmesi gerektiğini düşünmüyordur sonuçta kendisi bir problem görmemiş. Utanıyor olsa çocuğu geri koyacak değilsiniz elbet öğrenilir zaten. Oturup konuşun bence

Nikahta mı öğrenecekler çocuğu?

Bir şeyi saklıyorsam ondan utanıyorum demektir. Annem benden utansa, saklasa... Ne bileyim sevgilinize çocuğum olması, evlenmiş olmam utanılacak saklanacak bir şey değil şeklinde yaklaşsaydınız keşke. Suç ortağı gibi olmuşsunuz.

Niye kendisine sormuyorsunuz? Evlenmek istediğiniz insanla her şeyi konuşup anlaşmanız gerekir. İkinizinde aklında soru işaretleri kalmamalı. Tabi ki söylememesi normal değil. Ertelemenin anlamı ne ki? Gittikçe daha da zorlaşır. Ben o an sorarım bunu neden? diye nasıl durabiliyorsunuz sebebini sormadan cidden merak ediyorum :D

Niye kendisine sormuyorsunuz? Evlenmek istediğiniz insanla her şeyi konuşup anlaşmanız gerekir. İkinizinde aklında soru işaretleri kalmamalı. Tabi ki söylememesi normal değil. Ertelemenin anlamı ne ki? Gittikçe daha da zorlaşır. Ben o an sorarım bunu neden? diye nasıl durabiliyorsunuz sebebini sormadan cidden merak ediyorum :KK70:
Söylemez miyim kendisine de söyledim çok o benim hayatım kimseyi ilgilendirmez gibisinden konuşuyor. Eski eşimden boşandıktan sonra bile çok çektim ben istedim diye polislik sınavlarına hazırlandı ve kazandı şu anda eğitimde hatta evlenince zor olmasın diye beyaz eşyaları da aldı . Ama neden saklıyor gerçekten bende anlamadım zaman geçtikçe daha da zor olacak bence . Ama ben ilk başta her şeyi konuştum kendisiyle

Söylemez miyim kendisine de söyledim çok o benim hayatım kimseyi ilgilendirmez gibisinden konuşuyor. Eski eşimden boşandıktan sonra bile çok çektim ben istedim diye polislik sınavlarına hazırlandı ve kazandı şu anda eğitimde hatta evlenince zor olmasın diye beyaz eşyaları da aldı . Ama neden saklıyor gerçekten bende anlamadım zaman geçtikçe daha da zor olacak bence . Ama ben ilk başta her şeyi konuştum kendisiyle
O benim hayatım kimseyi ilgilendirmez bir cevap değil saçmalamış aslında. O zaman düğünde yapılmasın ailesiyle de görüşmeyin siz neden derse '' benim hayatım kimseyi ilgilendirmez '' dersiniz. Olabilir mi böyle bi şey ya.. Resmen bahane bulmuş :D Bence acele etmeyin evlilikte zamana bırakın sizi üzer gibi geliyor bana

Aynı şeyi bende yaşadım biz evlendik ondan sonra söyledi annesine abisine de daha soylemicekti ben söyledim hatta kızdı

Aynı şeyi bende yaşadım biz evlendik ondan sonra söyledi annesine abisine de daha soylemicekti ben söyledim hatta kızdı
Canım senin tek sorunun bu değil ki daha yeni konuna cevap verdik. Önce dayak yediğin eşini polise ver Allah aşkına aynı şey değil sizin yaşadıklarınız

Back
X