Sizce benden utanıyor mu

Valla hadi bosandigini sakladi tamam o kimseyi ilgilendirmezde cocugu nereye saklicak onu merak ettim. Sacma geldi bana sonucta ayip biseymi yaptiginiz evlenmek nasil haksa ayrilmakta oyle.
Bencede bizim bu millette bu algıya sinir oluyorum millet kocasının koynundan başka adamlara kaçıyor ben namusumla evlendim ayrıldım inşallah gelince söyler bakalım

Benim anlamadığım şey şu o neden senin dul ve bir çocuğun olduğunu söylüyor senin söylemen gerekmiyor muydu ilk tanışmada seninde işine gelmiş saklamak
Ne alakası var kadın ameliyat oldu yatakta yatarken ona bu durumu mu anlaticaktim yargılama lütfen kendi ailesi kendisi sakladı. O yüzden onun söylemesi doğru bence

Şimdi bir meslek takıntısı vardı. Bana mesleğimi elime almadan ciddi adımlar atmam diyordu zaten şuan mesleğini eline aldı eğitimde kendisi uzakta . Giderken Söyle dedim o zaman arkamdan bir şey konusurlarsa müdahale edemem geldiğimde soylicem dedi gelmesine bir ay kaldı fakat bu durum benim içimi yemeye başladı ister istemez acaba benden utaniyor mu diye düşünmeye başladım
Madem öyle ailesiyle de tanıştırmasaydi sizi ya da siz öncesinde tanışmayı kabul etmeseydiniz neden ettiniz?
Eğitimi biter gelirdi, sonra olması gerektiği gibi tanıştırdıniz.

Daha önce bir evlilik yaşayıp çocuğunuzun olması utanılacak bir durum değil.
Böyle düşüncelere sahip olursanız karşınızdaki insan da kaçak işler çevirir.

Siz yaşadıklarınızın arkasında duracak, normal bulacaksınız ki hayatınızda ki insanın da bakış açısı bu yönde olsun.
Ya gerçekten teşekkür ederim ilk defa biri yargılamadan bir cevap verdi çok sağolun. Peki bu durum için ne yapmam gerekiyor sizce

Ne alakası var kadın ameliyat oldu yatakta yatarken ona bu durumu mu anlaticaktim yargılama lütfen kendi ailesi kendisi sakladı. O yüzden onun söylemesi doğru bence
Hani ilk tanışmada aileye kendimizi anlatıyoruz ya ben bitirdiğim okulu yaşadığım yeri ailemi anlattım böyle şeyler konuşulur diye biliyorum ne alakası mı var sen kendi çocuğunu kendin söylememişsin başkalarıyla sohbet ederken çocuğun olduğunu söylemeyip saklıyor musun?

İlk tanışma hastahane ziyaretiydi ciddi bir ameliyat geçirdi ve kendisiyle bir kaç eksik getirmeye gittik oturup konuşmaya vakit yoktu. Çocuğumu tabikide sallamıyorum genelde her yere onunla gidiyorum ve hep birlikteyiz

Başta saklama niyeti vardı neden sizi tanıştırdı? Mesleği eline alıp düzen kurup taniştirabilirdi.Aklinda ne var bilemeyiz, ailesi hayır derse yarı yolda bırakabilir ya da yanınızda olabilir.Sonucta bunu sonsuza kadar gizleyemez.Bekleyin bakalım nasıl yol izleyecek .

Geçici olduğunu düşünüyor olabilirler
Şimdi istemiyoruz desek oğlan iyice bağlanır ses etmeyelim diyor olabilirler
En azından sözlenmekle ilgili konu aç herkesin niyeti belli olsun
Evet eğitim bitince adı konulsun dedim kendisine bakalım ne olacak bilmiyorum bende

Yani bunu bu şekilde söylemek istemem ama daha önce işsiz olup sonra böyle polis olanların eşlerini dahi boşadigina sahit oldum. Ya da sevgililerini "yetersiz" bulduğu için terk edenleri.Adam daha ilk başta saklamış ,gelecek tepkilerden korkmuş arkadaslarindan dahi saklamış .Karakterine de bagli ama sizin anlattığınız kadarı için konuşuyorum polis olup geri döndüğünde iyi şeyler olmama ihtimalini de aklınızda bulundurun . Umuyorum sizin ve en önemlisi çocuğunuzun hayrına olur hersey🤲

Önceden bir evlilik yaptım bir çocuğum var . Ayrılalı 4 yıl oldu ve 1 buçuk yıllık evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Fakat görüştüğüm kişi benim evlenip ayrıldığımı bir çocuğum olduğunu ailesine ve arkadaşlarına söylemedi henüz. Annesi kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştım ama bu durum içimi yiyip bitiriyor bir yandan ciddi adımlar atılırken söyler diye düşünüyorum bir yandan bu gizli tutulunca kendimi sanki bir suç işlemiş gibi hissediyorum sizce ne düşünüyor olabilir
İmzayı attıktan sonra söylicek heralde:)))

Ben de daha önce 6 ay bir evlilik yaşadım, şuan nişanlıyım, benim nişanlım da ailesine söylemedi benim daha önce evlendiğimi , abisi biliyor sadece, o da söyleme boşver demiş. Ama sizde çocuk var tabii bu elbet söylenecek. Ailesi baştan ön yargılı yaklaşmasın diye yapıyordur, saklamak diye birşey mümknü değil sizde çocuktan dolayı.

Back
X