- Konu Sahibi mariangela
Silinmesini uygun görüyorum.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili arkadaşlar! İşyerinden bir erkek arkadaşım sorununu bana açtı. Ben de henüz evli de olmadığım için çok emin olamadığımdan fikirlerinizi almak istiyorum. Bir kadın üniversite yıllarında ve devamında 5 yıl kadar çıktığı, bekaretini verdiği, hatta (kazayla) ondan çocuk aldırdığı, çok inişli çıkışlı ilişki yaşadığı ama sorunlu olduğunu farketmesi nedeniyle ayrıldığı birini unutabilir mi? Yoksa ömür boyu içinde kalır mı? Başka bir erkekle sağlıklı bir ciddi ilişki kurabilir mi? :44:
olumler bile bir sure sonra unutuluyor,o neden unutulmasinki...ustune kocaman bir cizgiiiiii,ve tovbe bitmistir.....her insan yasami boyunca oyle,yada boyle hatalar yapabilir,onemli olan o hatalara birdaha dusmemektir...![]()
Sizce bir kadın ayrıldığı birisini unutabilir mi?
Sevgili arkadaşlar! İşyerinden bir erkek arkadaşım sorununu bana açtı. Ben de henüz evli de olmadığım için çok emin olamadığımdan fikirlerinizi almak istiyorum. Bir kadın üniversite yıllarında ve devamında 5 yıl kadar çıktığı, bekaretini verdiği, hatta (kazayla) ondan çocuk aldırdığı, çok inişli çıkışlı ilişki yaşadığı ama sorunlu olduğunu farketmesi nedeniyle ayrıldığı birini unutabilir mi? Yoksa ömür boyu içinde kalır mı? Başka bir erkekle sağlıklı bir ciddi ilişki kurabilir mi? :44:
ya bu kız geçmişinde bazı şeyler yaşadı diye, yeni ilişkisini illa aklanmak için mi başlatacak yani, nası bi mantık bu? bu kadının yeni başlangıç yapmaya hakkı yokmu? paranoya kadar tiksindiğim bişi yok ya. hayır sevdiği kadın hakkında bi erkek bu kadar aşağılayıcı bişeyi nası düşünebiliyo? yeterince tanımıyo derseniz, yeterince tanımadan nası ciddi düşünebiliyo? ya da şöyle diyeyim, kafa yapısı bu tür şeyleri kaldıramıyorsa neden hala bu kadınla bi ilişkiyi sürdürme çabasında?
valla bence herşey unutulur, o mesele değil. mesele sizin arkadaşınızın kafa yapısının o hanımla farklı olması. o yüzden, çok üzülerek söylüyorum ama, bu zamanda davul bile dengi dengine.
Temiz kalpli birisi. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyor.