Ben şeheerliyim diyosun yani. Bence sizden olmaz.
Bence o çocuğu kültürü farkından dolayı kendinden aşağı görüyorsun. İkinci olarak erkekler geç olgunlaşıyor. Önermem.
Gerçekten sevseydin bunlara takılmazdın.Ya aslında şöyle aşağılamak asla haddime düşmez. Ama çok basit bir iki kelimeyi bilmemesi ve anlamını bana sorması çok garip geldi. Ki kendisi de üniversite mezunu.
Nötr ne demek bilmiyordu mesela garip geldi bu bana.
Benim kuzen sayım 4. Onun sadece bir tane amcanın 9 çocuğu varYaş farkı bir şey değil ama kültür farkı çok şey. Sizin çekirdek aileniz 4 kişi, onun 9 kişi. Tabii 9 kişiyle kalırlarsa.
Ne kadar sevgi olursa olsun sonu hep hüsran bu hikayelerin. Bakınız kızılcık şerbeti..
Gerçekten sevseydin bunlara takılmazdın.
Ya aslında şöyle aşağılamak asla haddime düşmez. Ama çok basit bir iki kelimeyi bilmemesi ve anlamını bana sorması çok garip geldi. Ki kendisi de üniversite mezunu.
Ben fikrimi söyledim. Gerçekten kültür önemli bir etken. Biz doguluyuz kardeşim Karadenizli biriyle nişanlandı çok zorluklar yaşadık. Yapılar çok farkliydi çünküSevmek gibi bir iddiam yok. Şuan tanıma aşamasındayım. Sizlere danışmak istedim. Belki tecrübeli arkadaslar vardır
Evet ben sana öğretirim delikanlı derdinGerçekten sevseydin bunlara takılmazdın.
Dolaylı olarak okumuş işte seni sesli kitap olarak görmüş.Evet ben sana öğretirim delikanlı derdinmisal eşim kitap okumaz ama ben okuduğum kitapları ona anlatıyorum o asla okumayı sevmiyor . anlatmamı seviyor , birinin kütüphanesinde falan görünce okuduk biz bunu diyo çok gülüyorum sonra
olmaz bundanYa aslında şöyle aşağılamak asla haddime düşmez. Ama çok basit bir iki kelimeyi bilmemesi ve anlamını bana sorması çok garip geldi. Ki kendisi de üniversite mezunu.
O da öyle diyor. Mardinde yaşamayız. Ben orayı istemiyorum zaten diyor. Uzağa gideriz. Tatilden tatile ailemin yaninda kalırız diyorKüçük aile karşısı kalabalık istekler farklı yurt dışına falan taşınsanız belki huzurlu olursunuz
Bencede olmaz aşk meşk ilk 2 yıldan sonra gidiyor bence yapma yine de sen bilirsinBenim kuzen sayım 4. Onun sadece bir tane amcanın 9 çocuğu varGerisini siz düşünün
Çok hoşsunuzEvet ben sana öğretirim delikanlı derdinmisal eşim kitap okumaz ama ben okuduğum kitapları ona anlatıyorum o asla okumayı sevmiyor . anlatmamı seviyor , birinin kütüphanesinde falan görünce okuduk biz bunu diyo çok gülüyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?