O taraflı tanıdıklarım oldu hem kalabalıklar hem de birbirlerine çok bağlılar.Valla inanır mısınız içimden bir ses böyle çok derinlerden bir ses diyor ki, nişanlıyken ayrılırsın sen bunla diyor. Ama beni manipüle edebilecegini sanmıyorum. Çok temiz yürekli birisi. Saf gibi böyle. Ben de onun tam tersi biraz şeytanlık var
deş, hepsi evlenip eşleriyle toplaşsa 14, hepsinde 2şer çocuk olsa 28, 2 de anne baba 30 kişi sadece erkek tarafıEltiler görümceler enişteler...
Iste beni korkutan da bu
Doğum günlerinde hediye al al bitmezValla inanır mısınız içimden bir ses böyle çok derinlerden bir ses diyor ki, nişanlıyken ayrılırsın sen bunla diyor. Ama beni manipüle edebilecegini sanmıyorum. Çok temiz yürekli birisi. Saf gibi böyle. Ben de onun tam tersi biraz şeytanlık var
deş, hepsi evlenip eşleriyle toplaşsa 14, hepsinde 2şer çocuk olsa 28, 2 de anne baba 30 kişi sadece erkek tarafıEltiler görümceler enişteler...
Iste beni korkutan da bu
O da öyle diyor. Mardinde yaşamayız. Ben orayı istemiyorum zaten diyor. Uzağa gideriz. Tatilden tatile ailemin yaninda kalırız diyor
Sevmek gibi bir iddian yoksa devam etmeye de gerek yokSevmek gibi bir iddiam yok. Şuan tanıma aşamasındayım. Sizlere danışmak istedim. Belki tecrübeli arkadaslar vardır
Adam Kürt değil Arap konu sahibi söylemiş.Çerkez kızı ile kürt erkeği.
Hiç olmaz bacım.
Kendi kibar da olsa ailesel ve kültürel kodlar değişmiyor.
Zor çok zor..
Kürtler kalabalık aile şeklinde yaşıyor geneli, meslek olarak iyi de olsa eğitimli d eolsa geneli böyle.
Kalabalıpa, sürekli gelen gidene alışkın olmayan için çok zorlayıcı.. Ve aile büyüklerinin sözü kanun gibidir onlarda, aileye maddi destek de vardır. İstisnalar olabilir ama geneli böyle yaşıyor, o yüzden kendi kültürlerinden biri ile evlenmeleri daha doğru.
Bir kaç arkadaşım bu sebeplerden dolayı boşandı, hepsi de eğitimli işi gücü düzgün insanlar.
Bizim gelinimiz de Hataylı ve Arap ama Mardin’deki Arap profilinden çok farklı bence orası.Doğma büyüme köylü ve Arap kökenliyim ben bile yapamammemleketimden çok farklı biriyle evlendim bu yüzden.
Pardon ozaman ben niye kürt diye okudum ki:)Adam Kürt değil Arap konu sahibi söylemiş.
Detaylı yorum yapmayacağım ama kültür farkı varsa olmaz. Sonra uğraş dur. Hani ortada büyük aşk da yok belli ki mantık evliliği olacak. Bu mantıklı da değilBizim gelinimiz de Hataylı ve Arap ama Mardin’deki Arap profilinden çok farklı bence orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?