Sizce bizden olur mu?

Yani yaşlar 30 33 olsaymis veya işte en azından 28 31 falan.
3 yaş 5 yaş büyük farklar değil bunlar ama hangi aralikta olduğu mühim bence.
24 yaşında bir erkek evlenmemeli evlilik sorumluluğunu almamalı bence.
Ayrıca nazimi kaprisimi çekiyor vs demişsiniz bilemedim bu her zaman iyi bir özellik olmayabilir.
Sınırları net bir insan olmayabilir bu da çok sağlıklı bir şey değil bence.

Eşim de ailesi de şehirde (İstanbul ve Karadeniz'de) yetişmiş doğu kökenli insanlar. Bizde egeliyiz. Koy-sehir çok farketmez benim için ama hem kultur farkıyla beraber koydneuetismis olması gelenek görenek olaylarına dahabyatkin olmasına işaret edebilir. Sevgiliniz olmasa da ailesi öyledir yani.
Eşimden memnunum ailesiyle de öyle pek bir problemimiz yok amma velakin geçmişe dönme şansım olsa kültürel farklılık olan biriyle olmaz derdim kendim de ugrasmazdim

Eşim karadenizli ve ayni eve evlenmek onlarda da varmiş. Hatta en kucuk erkek ailesiyle yaşarmiş.
o karadeniz doğu değil Türk adeti
ben iç anadoluluyum bizde de öyledir, civar köyler de öyledir en küçük erkek çocuk baba evinde kalır

ha mesela o okumuş memur olmuş kalamıyorsa başka çocuk kalır yani ama normalde orta asya Türk geleneği olan en küçük çocuğun babasının evinde kalması- zaten o evlenene kadar diğerleri ayrı eve geçmiş oluyor

tek erkek çocuğun askere alınmaması gibi, kına düzeni, 40 uçurmak vs vs gibi tamamen bir eski Türk örfü.

bu arada bi düşünürseniz, tüm Çağan Irmak filmlerinde de kasabada erkek çocuk gelin, babasıyla bir oturuyor çünkü onlarda da yapı öyle esasen
egede yaşıyorum burada da genelde aileler fazlasıyla içli dışlı hatta benim ailemde bu kadar her Allah'ın günü bir arada değilizdir, burada kasabalarda sürekli birlikteler.
doğunun adı çıkmış, tek fark buralar 1 çocuk 2 çocuk.

Hahah yok yok tabiki tek hayali bu değil. Pasaport alırız yurtdışına gideriz gezeriz diyor da ekonomi ne kadar musaade ederse tabi Ailesine çok çok bağlı olduğunu sanmıyorum. Çünkü hep dışarıda okumuş

ya tatilden tatile gideriz demiş buradan 3 ay orada kalacak anlamını nereden çıkardın?

benimki de gidiyor 2 gün kalıyor 3. gün hafakanlar basıyor dönüyor, 15 seneden fazla olmuş dışarıda oranın düzenine uyamıyor artık.

ben de gidiyorum memlekete insanlar memlekte gitmekten neden bu kadar imtina ediyo onu da anlamıyorum

ondan sonra da "yaşlanınca ne olcaz tek başımıza". ne olcanız gençken neyseniz o olcanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…