Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına ellerini nasıl ceplerine attırmiyor? Alışveriş dediğin de ne acaba?
Gönlün o kadar dar ki bir dondurmaya bile laf etmiştin.
O aile olmasa sen evlenemezdin, doğru düzgün ceyizin bile yoktu, neyin kafasını yaşıyorsun cidden?
Kendinizi söyleyip birde inanıyorsun.

Oh be sonunda aradığım yorum.

Kayninizin eline cebine atmaması sizi ilgilendirmez kocanizi bu konuda uyardiniz ve devam ediyorsa yapsın o insanlarda onlara bu yaşına kadar bakmış yani okutmuş meslek sahibi yapmış bizde memlekete gittiginde hediyelerimizle gideriz orada sürekli birşeyler alır benim de kayinbabamin durumu çok iyi iki evi arabası olan biri tabikide yapicak
Yani sırf bu konu için bosanmax o kocanizin dusunsesizligi sadece

İşte bu yüzden ailesi bana pinti geliyor.Mesela eşim kaza yaptı.Adam bizden para ıstedı.Bunlardan ailesinin haberi yok. Ailesi iki maaş oldugumuz için bizi zengin sanıyor.

İşte bu yüzden ailesi bana pinti geliyor.Mesela eşim kaza yaptı.Adam bizden para ıstedı.Bunlardan ailesinin haberi yok. Ailesi iki maaş oldugumuz için bizi zengin sanıyor.
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz ?anladığım kadarıyla (yorumlardan ve önceki konulardan ) ortada bir sevgi tahammül vs kalmamış

Senin ailen ne yapıyor peki?
Kocasını aklinda öldürüp ailesinin malına çökmeyi düşünecek kadar aç gözlü birini kimse doyuramaz.

Eşiniz kaza yapmış verecek tabi parasını. Siz ne kadar aç gözlü bir insansınız.

Ayrıca şu adama eşim demekten vazgeçin. Eşim ölse kpden mal alır mıyım derdine bile düşmüşsünüz. Eş olmak böyle mi oluyor?

Yazık adam beddua mı almış bilmem ama karşısına siz çıkmışsınız.

Terapiste eşin gelmese de sen git. Gerçekten bak faydası olur. Daha sağlıklı düşünürsün. Hatta takıntı için ilaç alsan keşke çünkü eş ailesi sende takıntı oldu.
Başka şehrede gitsen ya gelirlerse diye tüm yıl kendini yer bitirirsin.

Nasıl okudunuz ben konularını göremedim

Konu sahibi size milyon kere soruldu, neden sizin aileniz size destek olmuyor? Siz kiradasınız, arabanız yok. Neden aileniz size acımıyor? Nasıl bir anne babanız var sizin, kızı perişan (!) iken kayınailenin eline bakacak hale getiriyor sizi (!) kınayı bile onlara yıkmşsınız. Hiç utanmadınız mı ailecek?

Sizi araba konularından biliyorum, eşiniz iyi bir insan olabilir ama kesinlikle iyi bir eş değil.
Boşanma konusunda birsey diyemem fakat boşanıp kiminle evleneceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…