- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.377
- 333
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
siz bence ailesini toptan silmek için çoook uzak bir yere gidin. kafayı takmışsınız onlara çünkü. zaten terapiste de orada başlayın, zorlayın başlasın eşiniz. ikiniz de hatalarınızı görürsünüz. ama eşinizin ailesine üzüldüm be.Eşime geçen yıl terapist önerdim. Ancak gerek olmadıgını, büyük sorunlarımız olmadıgını söyledi. Eşim kendini kanıtlamaya çalışıyor sanırım.Dediginiz gibi uzak yer daha iyi olabilir.Belki bi 10 sene uzak yerde kalsak sonra buraya gelsek daha iyi olur. En azından bazı şeyler oturur.
araba olayı ne ben bilmiyorumDiğer meşhur araba konusunu da okudum dün. Senin eşin senin gözüne çekici gelmiyor, basiretsiz olduğu için. Sen hırslı, iddiacı bir tipsin. Senin dediğin kadar anneci olsa anneme git diye zorlar. Basiretsiz, ortada erkek tipi.
Yok gayet rahatsızsin gitmesinden ama kendinde karışacak yüzü bulamıyorsun.Normalde yılda 2 3kez çagırırdım. Ki çalışıyorum bir pazarım var.Eşim istedigi gibi gidebilir. Gitme demiyorum. Ama gidince geceye kadar durması normal mi bibilmiyorum
Evet o konuda hatalıyım. Ama o zamanlar hepsi melekti.Ama evlenınce sürekli gitmeyince laf sokmalar, eşime şikayet etmeler.Yani bi anda olmadı.siz bence ailesini toptan silmek için çoook uzak bir yere gidin. zaten terapiste de orada başlayın, zorlayın başlasın eşiniz. ikiniz de hatalarınızı görürsünüz.
şu anda ben bi sorun göremedim aslında srada gitsin geceye kadar kalsın sorun yok. ama siz rahatsız oluyorsanız sizin bileceğiniz bişi.
en başta keşke ailesiyle böyle mıçmıç olmayıp sonra böyle posta koymasaydınız. o sebeple insanlar sizi eleştiriyor.
Ay yok kocası da boşamaz böyle iki ileri bir geri sarıp yaşayıp giderler.Böyle yaomaya devam ederse kocası bosayacak sonunda şok oldm sizde yazınca bazı seyleri
Araba'yı unutmayalım lütfenVe oydar kendi ailesinin evi kötü diye kınasını bile kayınvalidesinin evinde yaptı. Evlenene kadar evden çıkmadı annecim annecim dedi. Evlendiği saniye bundan sonra gelmesinler haftada bir gün bile evladını görmesin hesabına düştü.
Tam bir eve düşen yıldırım.
Bu kadar aile düşmanıysan kimsesizle evlen kimsenin de başını yakma
bazı gelinler böyle oluyor bizde de var. kınasını bile biz yaptık, nişanı biz yaptık (oğlan eviyiz) ama alo demez özel günlerdeYok gayet rahatsızsin gitmesinden ama kendinde karışacak yüzü bulamıyorsun.
Çağırmadan gelmiyorlar değil mi? İnsan ayni şehirdeki evladinin evine gitmek ister ama onlar meraklısı değiller. Sen görmeden dert ediyorsun onları kendine. Kalbin o kadar kötü ki durduk yere kafanda kurup duruyorsun. Bela olarak kendin kendine yetersin. Başkasına ihtiyacın yok.
Kocası bekarken babasıyla ortak para koyup engelli babaannesi sayesinde sıfır araba alıyorlar. Asgari ücretli adam sıfır araba alamaz babası sayesinde aldı demiyor da araba bize verilmedi diye kin güdüyor. Aileyle husumeti de o engelli aracını bunlara hibe etmemesinden geliyor.araba olayı ne ben bilmiyorum
Ben erkek olsam boşardımAy yok kocası da boşamaz böyle iki ileri bir geri sarıp yaşayıp giderler.
Aman kardeşim girme o ise. Adamın bekarlikta para eklediği kp üzerine bir araba. Es ve kp ortaklaşa almış. Dün okudum. Temmuz ya da ağustosta konu. Çok uzun. Kimse konu sahibini ikna edememiş.araba olayı ne ben bilmiyorum
Araba da devletin tanıdığı hakla alınmış, üzerinde kul hakkı olan araba yani. Aman neyse. Yarın yine araba konulu bir konu daha gelir.Yok gayet rahatsızsin gitmesinden ama kendinde karışacak yüzü bulamıyorsun.
Çağırmadan gelmiyorlar değil mi? İnsan ayni şehirdeki evladinin evine gitmek ister ama onlar meraklısı değiller. Sen görmeden dert ediyorsun onları kendine. Kalbin o kadar kötü ki durduk yere kafanda kurup duruyorsun. Bela olarak kendin kendine yetersin. Başkasına ihtiyacın yok.
Aynı evde yaşasalar onlarla da kavga eder. Şuan ayrılar ondan sıkıfıkılar. Bence siz eşinizi ailesinden kıskanmayın bırakın biraz. Bir terbiyesizlikleri yok size karşıEvet o konuda hatalıyım. Ama o zamanlar hepsi melekti.Ama evlenınce sürekli gitmeyince laf sokmalar, eşime şikayet etmeler.Yani bi anda olmadı.
Aslında ailesini silmek istemiyorum. Ama keşke bu kadar aileci olmasa.Anne baba kardeşine gık diyemiyor.Kardeşi eşimden 5 yaş küçük ama en ufak şey ona diyemiyor. Böyle sonsuz minnet duygusu var ailesine karşı.
Adamın ailesine takmadım. Eşim aileci ona taktım
Dün hgs yi taktı. Bugün annesine gitmesine taktı.Araba'yı unutmayalım lütfen
Ölseler eşim ailesinin mezarına gidip fatiha okuyor sizce normal mi diye konu açarDün hgs yi taktı. Bugün annesine gitmesine taktı.
Böyle hayat mi olur. Izdırap gibi. Sapık gibi aynı şeyleri düşünül duruyor.
Sabah yatıyor kaynana araba akşam yatıyor kaynana araba. Saplantılı. Takmış resmen. Ölseler anca içi rahatlayacak.
Temmuz ve ağustos az kalır. 4735 tane konusu var araba diye.Aman kardeşim girme o ise. Adamın bekarlikta para eklediği kp üzerine bir araba. Es ve kp ortaklaşa almış. Dün okudum. Temmuz ya da ağustosta konu. Çok uzun. Kimse konu sahibini ikna edememiş.
Yok gayet rahatsızsin gitmesinden ama kendinde karışacak yüzü bulamıyorsun.
Arabanın üzerine konmak için çok uğraştı ama yedirmediler. Hak falan kimin umrunda.Araba da devletin tanıdığı hakla alınmış, üzerinde kul hakkı olan araba yani. Aman neyse. Yarın yine araba konulu bir konu daha gelir.
Rüyasında bile kavga eder.Ölseler eşim ailesinin mezarına gidip fatiha okuyor sizce normal mi diye konu açar
Birdahaki eşinizim aileci olmayacağı ne malumKonularımı bilenler az çok eşimi de beni de biliyor.
Eşimi seviyorum ve ailesi haricinde gerçekten kavgamız yok.Ailesi kaynıma karşı aşırı verici.Eşimi de tabiri caizse yiyor.Kavgalarımız genel olarak ailesi yüzünden oluyor.Eşim aşırı aileci.Ailesine tapıyor.Anne,baba,kardeş dediğinde tüm dünya duruyor.İyi tarafları maaşını saklamaz.Herşeyini bilirim.İkimizde gezmeyi severiz,iyi anlaşırız.Ev işlerini ortak yaparız.Kötü tarafları aşırı aileci.Ailesi naparsa yapsın melek. Boşanırsam pişman olur muyum? Aklım gerçekten karışık.Artık aileci olması gözüme çok batmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?