Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz bence ailesini toptan silmek için çoook uzak bir yere gidin. kafayı takmışsınız onlara çünkü. zaten terapiste de orada başlayın, zorlayın başlasın eşiniz. ikiniz de hatalarınızı görürsünüz. ama eşinizin ailesine üzüldüm be.

şu anda ben bi sorun göremedim aslında srada gitsin geceye kadar kalsın sorun yok. ama siz rahatsız oluyorsanız sizin bileceğiniz bişi.

en başta keşke ailesiyle böyle mıçmıç olmayıp sonra böyle posta koymasaydınız. o sebeple insanlar sizi eleştiriyor.

Normalde yılda 2 3kez çagırırdım. Ki çalışıyorum bir pazarım var.Eşim istedigi gibi gidebilir. Gitme demiyorum. Ama gidince geceye kadar durması normal mi bibilmiyorum
Yok gayet rahatsızsin gitmesinden ama kendinde karışacak yüzü bulamıyorsun.

Çağırmadan gelmiyorlar değil mi? İnsan ayni şehirdeki evladinin evine gitmek ister ama onlar meraklısı değiller. Sen görmeden dert ediyorsun onları kendine. Kalbin o kadar kötü ki durduk yere kafanda kurup duruyorsun. Bela olarak kendin kendine yetersin. Başkasına ihtiyacın yok.

Evet o konuda hatalıyım. Ama o zamanlar hepsi melekti.Ama evlenınce sürekli gitmeyince laf sokmalar, eşime şikayet etmeler.Yani bi anda olmadı.
Aslında ailesini silmek istemiyorum. Ama keşke bu kadar aileci olmasa.Anne baba kardeşine gık diyemiyor.Kardeşi eşimden 5 yaş küçük ama en ufak şey ona diyemiyor. Böyle sonsuz minnet duygusu var ailesine karşı.

Araba'yı unutmayalım lütfen

bazı gelinler böyle oluyor bizde de var. kınasını bile biz yaptık, nişanı biz yaptık (oğlan eviyiz) ama alo demez özel günlerde İlginç kafalar:)

araba olayı ne ben bilmiyorum
Kocası bekarken babasıyla ortak para koyup engelli babaannesi sayesinde sıfır araba alıyorlar. Asgari ücretli adam sıfır araba alamaz babası sayesinde aldı demiyor da araba bize verilmedi diye kin güdüyor. Aileyle husumeti de o engelli aracını bunlara hibe etmemesinden geliyor.

Araba da devletin tanıdığı hakla alınmış, üzerinde kul hakkı olan araba yani. Aman neyse. Yarın yine araba konulu bir konu daha gelir.

Aynı evde yaşasalar onlarla da kavga eder. Şuan ayrılar ondan sıkıfıkılar. Bence siz eşinizi ailesinden kıskanmayın bırakın biraz. Bir terbiyesizlikleri yok size karşı

Adamın ailesine takmadım. Eşim aileci ona taktım

Çok açık yürekllikle söylüyorum "Allah sizin gibi bir gelini düşmanıma bile vermesin"
Siz evladı anadan babadan eder kardeşleri birbirine hasret bırakırsınız.

Şansınızı çok zorlamayın.
Bu adam size nikahla onlara kan bağıyla bağlı. Nikah bozulur kan bağı bozulmaz.

Eşinizin yerinde olsam anne babama bu şekilde davranan, evine bile kabul etmeyen biriyle bir gün dahi kalmam. Adamın sabrını tüketmeyin.

Araba'yı unutmayalım lütfen
Dün hgs yi taktı. Bugün annesine gitmesine taktı.
Böyle hayat mi olur. Izdırap gibi. Sapık gibi aynı şeyleri düşünül duruyor.
Sabah yatıyor kaynana araba akşam yatıyor kaynana araba. Saplantılı. Takmış resmen. Ölseler anca içi rahatlayacak.

Ölseler eşim ailesinin mezarına gidip fatiha okuyor sizce normal mi diye konu açar

Aman kardeşim girme o ise. Adamın bekarlikta para eklediği kp üzerine bir araba. Es ve kp ortaklaşa almış. Dün okudum. Temmuz ya da ağustosta konu. Çok uzun. Kimse konu sahibini ikna edememiş.
Temmuz ve ağustos az kalır. 4735 tane konusu var araba diye.
Üstüme mi alsam
Araba mı alsam
Tarla alsam konarlar mı?
Sigorta yaptırsam mı yaptırmasam mı?
Araba satılır mı satılır mı?
Bayramda gitsem mi?
…….. araba burayı okusa dile gelir. İsyan eder. Keşke beni üretmeseydiniz der, benzin döküp kendini yakar. Devlete, beni haksız yere kullanıyorlar, engelli indirimi ile aldılar ama üzerine aldıkları yaşlı kişi hariç herkesin gözü bende der, kendin ihbar eder.

Bencilliği beni çileden çıkardı. Kendine hak görüyor her şeyi. Bu nasıl bir insan.
Aklımdan geçenleri yazmışsınız elinize sağlık.

Onlar da çok meraklı ya bu kadını görmeye.

Ölseler eşim ailesinin mezarına gidip fatiha okuyor sizce normal mi diye konu açar
Rüyasında bile kavga eder.
Onlarla yatıp onlarla kalkıyor.
Ailenin umrunda değil kendine yapıyor haberi tok.
Geçen bir konuda da eşi ölürse eşinin mirasını tek kardeşe bırakmayacağımı payını alacağını yazdı!
Kendini kayınpederinin mirasçısı sanıyor. Hırsına kocasını da erkenden öldürüyor fln. Öyle bir fantezi dünyası var

Birdahaki eşinizim aileci olmayacağı ne malum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…