- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
O yüzden evlenmemek en mantıklısıBirdahaki eşinizim aileci olmayacağı ne malum
bazı gelinler böyle oluyor bizde de var. kınasını bile biz yaptık, nişanı biz yaptık (oğlan eviyiz) ama alo demez özel günlerdeİlginç kafalar:)
Hgs'yi durup düşünmüş dert etmiş kendine.Dün hgs yi taktı. Bugün annesine gitmesine taktı.
Böyle hayat mi olur. Izdırap gibi. Sapık gibi aynı şeyleri düşünül duruyor.
Sabah yatıyor kaynana araba akşam yatıyor kaynana araba. Saplantılı. Takmış resmen. Ölseler anca içi rahatlayacak.
En son eşim ölürse ben miras hakkımı yedirmem evden arabadan payımı alırım diyordu: eş ölünce çocuk da yoksa kayınpederden sana ne miras gelecek. Kendini ciddi ciddi ailenin mirasçısı sanıyor. Bir de kayınbiraderi dava etmekle uğraşacaktı.Temmuz ve ağustos az kalır. 4735 tane konusu var araba diye.
Üstüme mi alsam
Araba mı alsam
Tarla alsam konarlar mı?
Sigorta yaptırsam mı yaptırmasam mı?
Araba satılır mı satılır mı?
Bayramda gitsem mi?
…….. araba burayı okusa dile gelir. İsyan eder. Keşke beni üretmeseydiniz der, benzin döküp kendini yakar. Devlete, beni haksız yere kullanıyorlar, engelli indirimi ile aldılar ama üzerine aldıkları yaşlı kişi hariç herkesin gözü bende der, kendin ihbar eder.
Yok. Annesi yüzünden yapmıyorum. Çocuk yaparsam eger bizden çıkmaz. Müdahalesi çok var.
Evet insan kocam ölürse paramı alırım ailesinden diye düşünür mü?Hgs'yi durup düşünmüş dert etmiş kendine.
Çünkü yeni malzeme bulamamış bayramda.
Yine eskileri karıştırıp duracak.
Bir kere ölümleri ile ilgili de bir yorum yapmisti.
Keske ölseler diye icinden geçirdiğine eminim.
Meraklısı falan değiller tabi kendi kendine kafayı yiyip duruyor eş ailesi diye. Hastalıklı bir takıntı içerisinde.Bencilliği beni çileden çıkardı. Kendine hak görüyor her şeyi. Bu nasıl bir insan.
Aklımdan geçenleri yazmışsınız elinize sağlık.
Onlar da çok meraklı ya bu kadını görmeye.
Önceki konularınızi bilmiyorum her ailesini seven erkek ailecidir evlendi diye ailesini silecek değil aynı şeyi sizden eşiniz istese doğru olur mu bırakın ailesiyle istediğini yapar yani ha rızkını sizden kesip ailesine veriyorsa bu bir boşanma sebebi ama duygusal bir paylaşımsa bu sizi ilgilendirmez ayrıca bu mesajınızdan esinixi sevmediğiniz kanaatindeyim buda bir boşanma sebebidirKonularımı bilenler az çok eşimi de beni de biliyor.
Eşimi seviyorum ve ailesi haricinde gerçekten kavgamız yok.Ailesi kaynıma karşı aşırı verici.Eşimi de tabiri caizse yiyor.Kavgalarımız genel olarak ailesi yüzünden oluyor.Eşim aşırı aileci.Ailesine tapıyor.Anne,baba,kardeş dediğinde tüm dünya duruyor.İyi tarafları maaşını saklamaz.Herşeyini bilirim.İkimizde gezmeyi severiz,iyi anlaşırız.Ev işlerini ortak yaparız.Kötü tarafları aşırı aileci.Ailesi naparsa yapsın melek. Boşanırsam pişman olur muyum? Aklım gerçekten karışık.Artık aileci olması gözüme çok batmaya başladı.
Gerçekten sevmesem ilk yılda boşanırdım.Ufak tefek maddi şeyler oluyor.Ailesinin maddi durumu çok iyi.Bana çok aileci gibi geliyor. Hatta çevremdekiler de öyle diyor.Önceki konularınızi bilmiyorum her ailesini seven erkek ailecidir evlendi diye ailesini silecek değil aynı şeyi sizden eşiniz istese doğru olur mu bırakın ailesiyle istediğini yapar yani ha rızkını sizden kesip ailesine veriyorsa bu bir boşanma sebebi ama duygusal bir paylaşımsa bu sizi ilgilendirmez ayrıca bu mesajınızdan esinixi sevmediğiniz kanaatindeyim buda bir boşanma sebebidir
Eşiniz onlara para mı veriyor yoksa sevip sayıyor muGerçekten sevmesem ilk yılda boşanırdım.Ufak tefek maddi şeyler oluyor.Ailesinin maddi durumu çok iyi.Bana çok aileci gibi geliyor. Hatta çevremdekiler de öyle diyor.
Eşim sorun yapmıyor. Gelirim diyor. Ben ailesi yatılı gelir diye götürmek istemiyordum. Ama ailesiyle limoniyim. Gelmezler gibi hissediyorum. Çünkü aynı şehirde bile gelmiyorlar.
Böyle bi üye vardı onunla kafaları aynı çalışıyor. Araba diye diye kocasına sattırmıştı. Wuthering sattıramazDün hgs yi taktı. Bugün annesine gitmesine taktı.
Böyle hayat mi olur. Izdırap gibi. Sapık gibi aynı şeyleri düşünül duruyor.
Sabah yatıyor kaynana araba akşam yatıyor kaynana araba. Saplantılı. Takmış resmen. Ölseler anca içi rahatlayacak.
Üzerinde zerre emeği olmayan şeylere çökecek, alemin akıllısı da kendisi.Evet insan kocam ölürse paramı alırım ailesinden diye düşünür mü?
Koca moca umrunda değil. Kayınbiradere para kaptırmayayım ev arabaya çökeyim derdinde
Çevrenizdekilere de anlatın kari koca her seyi.Gerçekten sevmesem ilk yılda boşanırdım.Ufak tefek maddi şeyler oluyor.Ailesinin maddi durumu çok iyi.Bana çok aileci gibi geliyor. Hatta çevremdekiler de öyle diyor.
En son eşim ölürse ben miras hakkımı yedirmem evden arabadan payımı alırım diyordu: eş ölünce çocuk da yoksa kayınpederden sana ne miras gelecek. Kendini ciddi ciddi ailenin mirasçısı sanıyor. Bir de kayınbiraderi dava etmekle uğraşacaktı.
Kafayı kayınpederin mallarına kayınbiraderinin hakkına takmış. Koca fln umrunda değil.
Sırf kocayı da kayınvalideyi sevindirmemek için boşamıyorsa ben de khomyuk değilim
Önceki konularınızi bilmiyorum her ailesini seven erkek ailecidir evlendi diye ailesini silecek değil aynı şeyi sizden eşiniz istese doğru olur mu bırakın ailesiyle istediğini yapar yani ha rızkını sizden kesip ailesine veriyorsa bu bir boşanma sebebi ama duygusal bir paylaşımsa bu sizi ilgilendirmez ayrıca bu mesajınızdan esinixi sevmediğiniz kanaatindeyim buda bir boşanma sebebidir
Onların ellerini cebine attırmıyor. Oraya gidince onlara alışveriş yapıyor. Durumları olmasa gerçekten yapsın. Ama 2 ay sonra ben yazın maaş alamayacağım.Ev kira.Durumları gerçekten iyi. Ama en ufak şeyde bile kaynım elini cebine atmıyor.Dedigim gibi durumları olmasa tabiki yapalım.Buna karşı degilim.Ama ben saglık için bir tedaviye başladım. Kredi kartlarımız doldu.Borcumuz falan var.Eşiniz onlara para mı veriyor yoksa sevip sayıyor mu
Gerçekten sevmesem ilk yılda boşanırdım.Ufak tefek maddi şeyler oluyor.Ailesinin maddi durumu çok iyi.Bana çok aileci gibi geliyor. Hatta çevremdekiler de öyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?