Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size örnek teşkil etsin diye birşey anlatacağım amcam ve yengem 25 yıllık evliliklerini bitirmek üzere sebeb babaannem
Amcam öğretmenliğini eline alınca yengemi bulup evlendiler sadece 1 hafta babaannemle kaldılar evlenince onda da inanın elini birşeye değmedi çayıni yemeğini babaannem hazırlayıp tepsiyle odalarına servis etti neyse çok uzak bir memlekete gittiler yengem bizleri kardeşlerini anne ve babayı hiç istemedi hemde hiç
Amcamın görüşmesine hep engel olmaya çalıştı amcamda meslegi gereği hep gelip gidemedi zaten bayramda tatillerde vs.
Dedem vefat edince kaynana benim başıma kalacak diye korkusundan olay çıkardı küstü gelmedi gitmedi evinden kovdu vs
Sonuç şimdi 2 yıldır ayrilar yengem boşanmayı kabul etmiyor
Ama amcam o kadar dolmuş ki adı geçince rengi değişiyor hep sabrettim çocuk var emek var vs diye ama bu son yaptığı şey bardağı taşırdı diyor
Yengemede ben yıllar önce seni bitirmiştim de çocuklar var diye (babaannem yuvani yıkma demiş amcam meseleyi açınca zamanında )
Annem boşanmayin dedi diye sabrettim ama iyi oldu annemi kovdun kendi ayağına sıktın deyip evden çıktı
Şimdi yengem bin pişman

Hgs'yi durup düşünmüş dert etmiş kendine.
Çünkü yeni malzeme bulamamış bayramda.
Yine eskileri karıştırıp duracak.
Bir kere ölümleri ile ilgili de bir yorum yapmisti.
Keske ölseler diye icinden geçirdiğine eminim.

En son eşim ölürse ben miras hakkımı yedirmem evden arabadan payımı alırım diyordu: eş ölünce çocuk da yoksa kayınpederden sana ne miras gelecek. Kendini ciddi ciddi ailenin mirasçısı sanıyor. Bir de kayınbiraderi dava etmekle uğraşacaktı.
Kafayı kayınpederin mallarına kayınbiraderinin hakkına takmış. Koca fln umrunda değil.
Sırf kocayı da kayınvalideyi sevindirmemek için boşamıyorsa ben de khomyuk değilim

Yok. Annesi yüzünden yapmıyorum. Çocuk yaparsam eger bizden çıkmaz. Müdahalesi çok var.

İftar davetine gitsem mi diye sorduğunuz konunuzda, kayınvalidenizle birbirinizi Ağustos'tan beri aramadığınızı söylemiştiniz.Eşiniz sizi, ne iftara katılmaya ne de bayrama gitmeye de zorlamıyordu. Hatta eşiniz bayramda bile istemiyorsan gelme demişti.

Görüşmediğiniz kayınvalideniz nasıl müdahale edecek ?

Evet insan kocam ölürse paramı alırım ailesinden diye düşünür mü?
Koca moca umrunda değil. Kayınbiradere para kaptırmayayım ev arabaya çökeyim derdinde

Bencilliği beni çileden çıkardı. Kendine hak görüyor her şeyi. Bu nasıl bir insan.
Aklımdan geçenleri yazmışsınız elinize sağlık.

Onlar da çok meraklı ya bu kadını görmeye.
Meraklısı falan değiller tabi kendi kendine kafayı yiyip duruyor eş ailesi diye. Hastalıklı bir takıntı içerisinde.

Önceki konularınızi bilmiyorum her ailesini seven erkek ailecidir evlendi diye ailesini silecek değil aynı şeyi sizden eşiniz istese doğru olur mu bırakın ailesiyle istediğini yapar yani ha rızkını sizden kesip ailesine veriyorsa bu bir boşanma sebebi ama duygusal bir paylaşımsa bu sizi ilgilendirmez ayrıca bu mesajınızdan esinixi sevmediğiniz kanaatindeyim buda bir boşanma sebebidir

Gerçekten sevmesem ilk yılda boşanırdım.Ufak tefek maddi şeyler oluyor.Ailesinin maddi durumu çok iyi.Bana çok aileci gibi geliyor. Hatta çevremdekiler de öyle diyor.

Böyle bi üye vardı onunla kafaları aynı çalışıyor. Araba diye diye kocasına sattırmıştı. Wuthering sattıramaz

Evet insan kocam ölürse paramı alırım ailesinden diye düşünür mü?
Koca moca umrunda değil. Kayınbiradere para kaptırmayayım ev arabaya çökeyim derdinde
Üzerinde zerre emeği olmayan şeylere çökecek, alemin akıllısı da kendisi.
Ailede onun kaşına gözüne araba, mal ,mülk verecek sanıyor herhalde.

Gerçekten sevmesem ilk yılda boşanırdım.Ufak tefek maddi şeyler oluyor.Ailesinin maddi durumu çok iyi.Bana çok aileci gibi geliyor. Hatta çevremdekiler de öyle diyor.
Çevrenizdekilere de anlatın kari koca her seyi.
Zerre olgunluk yok ya.
Çocuk yapmama kararını destekliyorum yalnız.
Senin bu hastalıklı düşüncelerle sağlıklı bir çocuk büyütme ihtimalin sıfır zaten.

Siz ciddi misiniz?
Yahu insan eşine bunu dilemeyi bırakın aklına gelse yüreği titrer. Bu nasıl bir psikopatlık.

Siz iyi misiniz Allah aşkına. Evlendi diye ailesini silip atacak mıydı beklentiniz bu muydu? Çoluk çocuk varsa onları da zehirlemesiniz umarım. Siz görüşmeyebilirsiniz ama sizi ihmal etmediği sürece eşinize de karışmayın bi zahmet. Unutmadan kvnizde sizin düşündüğünüz gibi sizi önemseyip üzerinizde durmuyordur laf sokacak kadar falan

Eşiniz onlara para mı veriyor yoksa sevip sayıyor mu
Onların ellerini cebine attırmıyor. Oraya gidince onlara alışveriş yapıyor. Durumları olmasa gerçekten yapsın. Ama 2 ay sonra ben yazın maaş alamayacağım.Ev kira.Durumları gerçekten iyi. Ama en ufak şeyde bile kaynım elini cebine atmıyor.Dedigim gibi durumları olmasa tabiki yapalım.Buna karşı degilim.Ama ben saglık için bir tedaviye başladım. Kredi kartlarımız doldu.Borcumuz falan var.

Siz o kocayı sırf baba evine dönmesin diye boşamıyorsunuz. Gerçi sizi çekecek tek adam olduğu için de boşamıyor olabilirsiniz, emin olamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…