Passat alıyor evet var ama onlar boş oluyormus dolu almak isteyince fiyat coşuyor tabi en iyi ikinci el bulduNe almayı düşünüyor ki o paraya sıfır araba alır çok rahat bayi kampanyalarıda oluyor kredıyıde ordan alırsan cok daha karlı olur
Şuan ödeyebiliriz gibi ama ekstra bir durum çıksa ne ederiz onu düşünüyorum
Sizin geliriniz daha iyi ama gideriniz de ona göre tabi
Güzel ayarlamışsınız masallah
Sıfır degil ama biz ikinci sahibiyiz araba çok temiz ve km si dusukSıfır değilmiş bir de araba, ben sıfır olarak düşündüm. Satınca en azından çok zarar etmezsiniz ikinci elde. Ama 30 bin civarı bir arabadan 70-80 bin civarına atlamak doğru bir yöntem değil bence. Kademe kademe gitmek lazım diye düşünüyorum.
Neyse karar vermişsiniz, hatırlısı olsun. Umarım herşey yolunda gider.
Full modeller artıyor biraz evet ama fiat peugeot bayilerine bi gidin beraber onlarada bakınPassat alıyor evet var ama onlar boş oluyormus dolu almak isteyince fiyat coşuyor tabi en iyi ikinci el buldu
Sizin ki gayet güzel zaten biz maalesef kenara atamayacağımız için isler zorlaşıyorEkstra durumlar muhakkak çıkıyor, işte o yüzden her ay 1000-1500 TL birikim yapmaya çalışıyorum en kötü ihtimalle 500 TL atıyorum kenara, ihtiyaç halinde kullanabiliyoruz bu da insanı rahatlatıyor.
Artık aldık sayılır canimFull modeller artıyor biraz evet ama fiat peugeot bayilerine bi gidin beraber onlarada bakın
İkinci ele o kadar para vermek mantıklı değil
Full modeller artıyor biraz evet ama fiat peugeot bayilerine bi gidin beraber onlarada bakın
İkinci ele o kadar para vermek mantıklı değil
İste bende bunlardan korkuyorum kenarda biraz paramız olabilse bu süreçte daha rahat olacağımSıfır olarak 50bine çok rahat ve güzel arabalar bulabilirsiniz. Ayrıca 70bine alacağınız araç sıfır değilmiş. 40-50bine yine cillop gibi ikinci el araçlar var. Bence biraz kıtı kıtına yetecek ve ekstra bir durum olursa sizi zorlayacak. Maalesef her şey planlandığı gibi gitmiyor. Allah korusun bir kaza yapsanız onun masrafı çıkar, birinizden biri hasta olur hastane masrafı çıkar. Bu kadar zorlamamak lazım bence
Hayırlı olsun o zaman kazasız belasız binin inşallahArtık aldık sayılır canim
Yok canim artık bu arabayi satınca ev alacağız öyle sözleştik daha büyüğünü evimiz olur borcumuz biter o Zaman alır ama o zamana kadar Allah omur verir miSatma ihtimali varsa ikinci el araç her zaman daha mantıklıdır. Sıfır araç satmayıp en az 5-6 sene kullanılacaksa mantıklı.
Konu sahibinin eşinin araba sevdası var belli ki, iki sene sonra borcu bitince bunu satıp model yükseltecek bir tip izlenimi uyandı bende. Bir de büyük borcun altına girecekler. Bir aksilik olursa para kaybetmeden elden çıkartabilirler ikinci el temiz bir aracı.
İste bende bunlardan korkuyorum kenarda biraz paramız olabilse bu süreçte daha rahat olacağım
Allah razı olsun insallahHayırlı olsun o zaman kazasız belasız binin inşallah
Haklısın ben direk uzun vadade kullanacaklar diye düşündümSatma ihtimali varsa ikinci el araç her zaman daha mantıklıdır. Sıfır araç satmayıp en az 5-6 sene kullanılacaksa mantıklı.
Konu sahibinin eşinin araba sevdası var belli ki, iki sene sonra borcu bitince bunu satıp model yükseltecek bir tip izlenimi uyandı bende. Bir de büyük borcun altına girecekler. Bir aksilik olursa para kaybetmeden elden çıkartabilirler ikinci el temiz bir aracı.
Canim bunları bende söyledim esime ama Adam ikna olamadı bir de bulamadık Cidden o fiyatlara temiz istediğimiz gibi bir araba hep boş modeller var onlarida esim istemiyor özellik arıyor araçtaYani benden büyüksünüzdür ama araba almayı düşündüğüm için bu konuları araştırdım baya. Gerçekten ikinci el alacaksanız ( ki mantıklı olan ikinci el almak bana göre ) 70bin lira çok ikinci el araç için. Çok temiz, kmsi az, kazasız araçlar var. Peugeot 308 mis gibi araba 2010-2011 modelleri 45-50 arası değişiyor diye biliyorum. Yani gerçekten 70bin çok gereksiz. 70 vereceğinize 40-50 verin aradaki 20-30bini kenara koyun bence. En azından zor durumda birikiminiz olur
Birde canim naçizane fikrim Peugeot fiyasada giden bir araç degil kalite olarak belli markalar var Honda Volvo ford vs gibi bunlar daha kolay satılıyor ve daha sorunsuz oluyor tabi benim deneyim ve düşüncemYani benden büyüksünüzdür ama araba almayı düşündüğüm için bu konuları araştırdım baya. Gerçekten ikinci el alacaksanız ( ki mantıklı olan ikinci el almak bana göre ) 70bin lira çok ikinci el araç için. Çok temiz, kmsi az, kazasız araçlar var. Peugeot 308 mis gibi araba 2010-2011 modelleri 45-50 arası değişiyor diye biliyorum. Yani gerçekten 70bin çok gereksiz. 70 vereceğinize 40-50 verin aradaki 20-30bini kenara koyun bence. En azından zor durumda birikiminiz olur
Evet bizde böyle düşünüyoruzBazı arkadaşlar yanlış biliyo. Arabalar öyle değer kaybetmez. 70binlik araba alıyosunuz. Okadar fazla değer kaybı olmaz. Hatta son 2yılda arabalar çok fiyatlandı. 2 yıl önce aldığımız vw golf 64bin tl iken şimdi 70 bin tl aynı araba.
Neyse ödersiniz ama sıkışırsınız. Bebek de extra masraf demek. Doktoru ilacı maması kıyafeti.
Benimde pek anladığım bir durum degil zatenBorç la 69000 TL lik arabaya binme hevesi nedir hiç anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?