Bunlardan birisini düşünüyorum, ama karar veremedim.:uhm:
Cildim Pek yağlı değil,T bölgesinde hafif parlama oluyor..Karma diyelim..
Birde biraz pürüz ve hafif lekeler var..
Kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye eder?..
Yorum alabilirsem, bana da yardımcı olursunuz, kararsızlığımda..opuyorumnanaktan
ric ederim..hatta cildimin şu an en problemli zamanı loreladan öncesi ve sonraso fotoğraflr yüklemek istedim ama mesaj sayımdan dolayı henüz yollayamıyorum
L'oreal True Match'i ben de çok merak ediyorum. estee lauder double wear kullanıyorum ama daha iyi ve hafifini bulursam değiştirmek istiyorum. diorskin forever almayı planlıyordum ama; l'oreal true match'in namını duyunca aklım karıştı.
yağlı bi cildim ve biraz sivilce problemim var kızlar tavsiye eder misiniz? parlama yapar mı ya da kapatıcılığı iyi mi sizce?
max factor lasting performance kullanıyorum 1aydır gayet guzel hiç yok gibi..daha oncede id bare minerals kullanıyodum hiç bi fark yok kapatıcılığıda iyi hemde hafif tavsiye ederim yani
cildin yağlıysa aman derim loreal infallible kullanma 2-3 saat sonra çok kötü oluyo 4 ay kullandım ki alırken ordaki görevli içinde pudra olduğunu ve parlama yapmıcağını söylemişti yalannnnnnnnnn bikaç gün önce estee lauder double wear aldım arada çoook fark var çok memnunum zaten burdaki yorumlara güvenip aldım iyi ki de güvenmişim yorum yapanlara zemuszemus
canım ben 3 nüde kullandım.max çok güzel fakat 1 ay olmadan rengi koyulaşmaya başlıyo ve diğerlerine göre biraz daha ağır bi fondoten.loreal infallible normal ve kuru ciltler için iyi..L'oreal True Match'i şuan kullanıyorum,karma ve yağlı ciltler için uygun.zaten adı üstünde match yani matlaştırıcı.ayrıca max gibi hemen renkte değiştirmiyor ve bayağı bereketli.
Kızlar hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
Max factor lasting aldım..gayet güzel ,ama aklım true match te de kalmadı değil..
Galiba, onu da alıcam..yerimseniben