• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu adam cimrimi ?

Nasıl bir ortamda ne konuşurken bu sözleri sarf etti?
Bende ufak tefek şeylerden tasarruf etmeyi severim.
Ev alışverişi sırasında ya da konusu açılında dediyse cimri değil.
Ama durup dururken çaycı dert olduysa cimri bence.

Caycinin cayi sende kafa yapmis.

Cimri ve saygisiz.uc bes kurus alan nisanlim bile ben pahali mi diye dusunurken boyle dusunme bir kere oluyor ne istiyorsan onu alalim demisti.. nasil saygi duyuyorsunuz bu tip adamlara da evlilige kadar ilerliyorsunuz ?

Teknisyen maaşı 5000oldu mı yahu. Sen çaycıyı gelinliği bırakta önce diğer sevgilinden ayrıl. Ayrıca cimri adam duşta uzun kalmaz :KK45:

Bana göre çaycı gereksiz ama gelinliğe şimdiden fiyat biçmesi çok yersiz.

Ama şu var ki bir erkeğin ağzına bu tür hesaplar yalışmıyor. Eminim ki başka şeylerde de üçün beşin hesabını yapacak.

Altıncı hissim kuvvetlidir. Kanımca cimri değil aşırı pinti.

Cayci cayi sevmiyorsa baska, ama gelecek faturayi simdiden dile getiriyosa cimri evet..

Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Cimri hem de nasil caycinin elektrigini bile hesap ediyorsa

hemen "cimri" yaftasını yapıştırmayalım;eğer bu kadar tutumlu olmasa zaten kenarda 90 bini de olmazdı;nelerden kısıtlama yaptığı önemli mesela çaycı olmasa da olur gelinlik kaliteli ama ucuz olan bi gelinlik olabilir,ne için birikim yaptığı da önemli ileride ev alırız çocuğumuzu en iyi yerlerde okuturuz diyorsa sakın kaybetme böyle bi adamı;ha ama tutup da hayati şeylerden kısıtlama yaparsa misal allah korusun hasta oldu birisi eğer derse ki" amann devlete götürelim para gitmesin "derse orada ciddi sıkıntı vardır...dene bence onu de ki "şurda bi ağrı var özele gidip check up mı yaptırsam "dediğinde boşver git devlete derse şut ve gol gönder onu hayatından

Cimrilikte mastır yapmıs. Ömür gecmez bu adamla.

Tatile gidelim deseniz çok tutar evde kuvete tuz döker artık.

Şaka bir tarafa gercekten cimri ve cimri insanla hayat çok zor.

Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Yani bunları laf arasında ölesine mi söledi yoksa hani sıralarmış gibi mi söyledi?? Aradan cımbızla çekmiş gibisiniz...

Bana da 2.5 bin.tllik gelinlik cok geliyor mesela ? Bende cimriyim bu bakis acisina göre. Ama elektrik tuketimini baz alirsak caycisiniz yasayamam kistas ise 7.5 yillik evliyim 7 kere bulasik yikamadim hem makinede yıkadim vs. Cimrilik yaftasi icin bircok veri olmasi lazim.

Bence cimri hem de cook. Bu konuda cok tecrubeliyim karsima bir suru insan cikti ve yuzde 90 i cimriydi. Ben genelde disardaki hal ve hareketlerinden cimri oldugunu anlardim. Yemege ciktigimda bi pastaneye gittigmde.. disarda nasil bu adam?

Ulan bi caycinin yakcagi elektrigi dusunuosa affedersin ama wcye girince sifonu cekme her seferinde der bu hatta cay demledik kurut bidaha demleyelimde der la havlee cimrinin onde gideni bu adam yolver gitsin..

Back
X