Adam cimriyse banyoda 45 dakika kalmaz ya elektriği var suyu varYok bence bu sevgilisini aldattığı banyoda 45 dk yıkanan çakal bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam cimriyse banyoda 45 dakika kalmaz ya elektriği var suyu varYok bence bu sevgilisini aldattığı banyoda 45 dk yıkanan çakal bence
Yok bence bu sevgilisini aldattığı banyoda 45 dk yıkanan çakal bence
Cimri hem de nasil caycinin elektrigini bile hesap ediyorsaAylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Yani bunları laf arasında ölesine mi söledi yoksa hani sıralarmış gibi mi söyledi?? Aradan cımbızla çekmiş gibisiniz...Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Bence cimri hem de cook. Bu konuda cok tecrubeliyim karsima bir suru insan cikti ve yuzde 90 i cimriydi. Ben genelde disardaki hal ve hareketlerinden cimri oldugunu anlardim. Yemege ciktigimda bi pastaneye gittigmde.. disarda nasil bu adam?Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor