- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
size minnettarım asil bayan bana gerçekten yardımcı oldunuz :)Kuzucuğum zaten ulaşmışsın senin sevgilin olmuş.
Durum şimdi daha net anlaşıldı.
Bir düşün bakalım sevgilin senin ile hangi özelliklerinden dolayı beraber,o yönlerini hiç kaybetme ve konuşmalarınızdan anlamaya çalış kadınlarda ne tür davranışlardan hoşlanıyor.Sende eğer onun istediği şeyleri doğru buluyorsan o şekilde davranırsın.
Ama bak insanı en çok çekici kılan şey ne biliyor musun?Kendinden emin olması.
Yani yaptıkların kendini başkalarına beğendirmek için olmamalı.Kendin olmalısın.
Senin bu dünyada ki tek amacın sevgilini elinde tutmak değil ki.
Sen bakımlı,kültürlü,anlayışlı biri ol,kendine ait uğraşıların olsun ki varmış zaten o zaman çevrene bir ışık saçarsın.
Her zaman erkek kadının peşinden koşmalı.
Sen kendine güvendikçe kıskançlığında azalır merak etme.
Canım profiline baktım yaşın 27 miş.Lütfen yanlış anlama ama ben 17 falan sanmıştım.Siz artık evlensenize?Neyi bekliyorsunuz?Yani sen bu yaşta ne yapacaksın başka bir erkek ile sinemaya gitmeyi falan.Eğer sevgilin evlenmek istemiyorsa da ondan ayrıl kendine evlilik düşünen bir aday bu.Senin artık evlenip anne olman gerekmiyor mu?sevgilim söylüyor zaten neden birlikte olduğunu evet benim özgüvenim.eksik
bizim diyom dayımın oğlu var bekar, tesisatçı, gönderiyim mi bi sıkıntı var mı?siz kendi aranızda ne saçmalıyorsunuz acaba.
ama ben de ters tepti şimdi merakıma yenildim ve tıkladım yaaabizim diyom dayımın oğlu var bekar, tesisatçı, gönderiyim mi bi sıkıntı var mı?
bi sıkıntı olursa bana her zaman şuradan ulaşabilirsin kardeş:
(gizli bilgi oldugu için lütfen başkaları tıklamasın)
http://tinyurl.com/bogurtlenk
biraz büyük yazdım yaşımı o kadar değilim sevgilim istiyor evlenmek ben erken diyorm Suan tam hazır değilim anlayacağınızCanım profiline baktım yaşın 27 miş.Lütfen yanlış anlama ama ben 17 falan sanmıştım.Siz artık evlensenize?Neyi bekliyorsunuz?Yani sen bu yaşta ne yapacaksın başka bir erkek ile sinemaya gitmeyi falan.Eğer sevgilin evlenmek istemiyorsa da ondan ayrıl kendine evlilik düşünen bir aday bu.Senin artık evlenip anne olman gerekmiyor mu?
bişi olmaz bişi olmaz.ama ben de ters tepti şimdi merakıma yenildim ve tıkladım yaaa
hayır gitmedim sevgilim yapmaz öyle Bisey sanmam zaten tam emin değilim gidip.gitmemek konsunda beceremem de çünkü çocuk bilmiyor sevgilim olduğunu ve benimki de sürekli mesaj atar cevap gelemezse arar kararsiz kaldım
bizim tesisatlar sağlam yeni Yapi sana lazım sa ben gönderneyim ne dersinbizim diyom dayımın oğlu var bekar, tesisatçı, gönderiyim mi bi sıkıntı var mı?
bi sıkıntı olursa bana her zaman şuradan ulaşabilirsin kardeş:
(gizli bilgi oldugu için lütfen başkaları tıklamasın)
http://tinyurl.com/bogurtlenk
ee ne dedi?sevgilime.anlattim.herşeyi biraz önce
öyle Bisey olamaz insanları tanimiyorsunuz bari seviyesiz yorumlarda yapmayınSevismedikten sonra aldatma sayilmaz
Kim bilir sevgilinin eli simdi kimin seyinde degil mi ama
ne diyebiliree ne dedi?
ne biliyim benim sevgilim mi? tanıdığım bir insan da değil sonuçtane diyebilir
Seni taniyoruz ya sekerim, yazmissin ne oldugunu baska bir erkekle sinemaya gidince aldatmis oluyor muy mus.öyle Bisey olamaz insanları tanimiyorsunuz bari seviyesiz yorumlarda yapmayın
benim sevgilim (şu an için eşim) heralde kıyameti koparırdı ki benim hatam olmamasına rağmen köpürürdü niye sana yazıyor diye bi de cevap verdiğimi duysa dünyayı başıma yıkar ve terk ederdi beni... eee seninki ne yaptı bu durumda?ne diyebilir
düşün bul bakalım yazar sonunu bizim tamamlamamızı istiyorNe dedi sevgiliniz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?