sizce bu aldatmak sayilirmi

size minnettarım asil bayan bana gerçekten yardımcı oldunuz :)

sevgilim söylüyor zaten neden birlikte olduğunu evet benim özgüvenim.eksik
Canım profiline baktım yaşın 27 miş.Lütfen yanlış anlama ama ben 17 falan sanmıştım.Siz artık evlensenize?Neyi bekliyorsunuz?Yani sen bu yaşta ne yapacaksın başka bir erkek ile sinemaya gitmeyi falan.Eğer sevgilin evlenmek istemiyorsa da ondan ayrıl kendine evlilik düşünen bir aday bu.Senin artık evlenip anne olman gerekmiyor mu?

Son düzenleme:
biraz büyük yazdım yaşımı o kadar değilim sevgilim istiyor evlenmek ben erken diyorm Suan tam hazır değilim anlayacağınız

bizim tesisatlar sağlam yeni Yapi sana lazım sa ben gönderneyim ne dersin

Hala bunu soruyorsanız kendinize gitsem mi gitmesem mi diye, engellediğiniz halde aradığnıı görüp bu çocuğa yazabildiyseniz zaten öbürünü gözden çıkarmışsınız demektir eh öbürüyle de resmen bir ayrılık yaşamadığınıza göre tabii ki aldatmaktır kafa mı buluyorsunuz acaba yoksa canınız mı sıkıldı? engellediğiniz kişi sizi arayamaz numara çalmaz ki geçmiş aramalar da görünsün ve neden engeli açıp watsaptan yazıyorsunuz erkek arkadaşınla sorunun varsa ayrıl sonra ne yapıyorsan yap tanımadığın biriyle sinemaya gitmek neymiş peki erkek arkadaşın bir kızla gittiği ilde sinemaya gitse buluşup sen bunu öğrensen normal mi karşılarsın?

öyle Bisey olamaz insanları tanimiyorsunuz bari seviyesiz yorumlarda yapmayın
Seni taniyoruz ya sekerim, yazmissin ne oldugunu baska bir erkekle sinemaya gidince aldatmis oluyor muy mus.
Kendi seviyeni olc tart ben degil sinemaya gitmek baska erkeklere alici gozle bakmaya bile haya ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…