sizce bu aldatmak sayilirmi

ilk defa böyle birşey yaptım herşeyi en ince ayrıntısına kadar ankattım neden böyle birşey yaptigimi kendisinin bana yetmedigini mi onun böyle birşey yapsa benim tepkimin

benim teokimin ne olacağını tabı ben cevap veremedim s..ktr git dedi

sonra tekrar aradı bu şekilde artık eskisi gibi olmaz sana güvenim kalmadı beni arama sorma neeee Yapacaam ben çok pişmanım

Fake misin nesin anlamadım da sevgililerinin işi zor gerçekten

sonra tekrar aradı bu şekilde artık eskisi gibi olmaz sana güvenim kalmadı beni arama sorma neeee Yapacaam ben çok pişmanım
Bu kadar sakin anlatmana çok şaşırıyorum ya gerçekten sevmiyorsun erkek arkadaşını o yüzden çok da umrunda değil terkedilmek ya da fakesin bilemedim artık

Adam hakli ozur diler barisirmisn bilmem ama asla guvenmez sana. Herkesten once kendine soz vermelisin iradeli olmalisin. Oyle 10 gun yalniz kalinca arayisa girme. Kendini duzelt. Tabi gercekten anlattiysan

...Sevgilin seni bu halin ile beğeniyor ki ilişkiye devam ediyor ama sadakatinde sorun olduğunu hissetse dediğin gibi biri ise seni hemen bırakır....
Bunu okumamış mıydın?
Sen onu arayıp bak burda benim ile ilgilenen başka erkekler var demeye getirmek istedin heralde.
Onun atlayıp geri döneceğini ya da orda kıskançlık krizine girip böylece seni düşünmekten başka kızlara bakamayacak hale geliceğini sanarak sen de burda rahat mı edecektin?
Ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama ilşki yaşamaya gerçekten hazır değilsin.
Bir uzman desteği almalısın bence...
Ne yalan söyleyeyim çocuk içinde hayırlısı olmuş demek geldi içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…