sizce bu aldatmak sayilirmi

Yani burada tanıma amaçlı derken sevgilinizden daha iyi çıksaydı onu tercih edecektiniz o zaman? Diğer yorumları okuyamadım ama bana göre aldatma sayılıyor.Burada amaç arkadaş edinmek değil.

ben şuan pişmanım ne yapacağm artık hayatımda birisi yok benim hayatımdaki tek erkekti o gerçekten pişmanım sizler işin dalgasındasınız belki ama

sevgilin terk etmiş, pişmanım diyosun üzülüp ağlayacağına hala milllete laf yetiştirmeye çalışıyosun
2 saat yoktum kaç sayfa olmuş konu baya sürükleyici olmuş : )

ben şuan pişmanım ne yapacağm artık hayatımda birisi yok benim hayatımdaki tek erkekti o gerçekten pişmanım sizler işin dalgasındasınız belki ama

Bir süre kafanı dinle, yok ya vazgeçtim kendininkini dinleme..

Bir süre bu aşk meşk işleri ile ilgili kendini geliştir yeter, sonrasında zaten doğru ve uygun hareketler ile yeni bir sayfa açar pişmanlık da yaşamazsın ama öncelikle fikir ve düşünce temel prensipleri bir oturt, bankaya, kariyere çok takılma beyin bedava. Kendi prensiplerin olursa ve bunları da temellendirebiliyorsan, kimse seni kınayamaz. Olur da dalga geçseler bile sen daha fazla gülersin hayatına kaldığın yerden devam edersin.

yok bu konuyu takip etmicem ruh sağlığım bozulcak verdiği cevaplara bak

sen şaşırmıssın ya utanmadan yaşca senden büyük insanlarla dalga geçiyosun terbiyesiz. sus daha yazma bu kadarda olmaz pesssssssssss!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…