sizce bu aldatmak sayilirmi

ha 40 tane ha 1 tane sonuçta sevgilinden gizli bi iş yapıyomusun yapıyosun daha ne

canım illa yatmaklamı aldatma olur? sevgilinden gizli iş çeviriyosun bi adamla konuşup mesajlaşıyosun üstüne görüşmek için sözleşiyosun eee sonrada sevgilimi seviyorum aldatmaya girermi hahahahhaD yok canım girmez yatana kadar hey allahım yaaa

Ya canım sağol inşallah dediğin gibiyimdir çünkü asil insanlara hayranlık duyuyorum.
Sen eğer diyorsan ki sevgilimin yanında kendimi eksik hissediyorum bak o zaman şöyle düşünebiliriz.Başka erkeklerin de ilgisini çekerek kendine güven sağlamak istiyorsun.Ama bu ters teper biliyor musun?
Senin ile çok erkek ilgilenir ama istediğini aldıktan sonra bırakır,bu sefer kendinden nefret etmeye başlarsın Allah korusun.
Sevgilin seni bu halin ile beğeniyor ki ilişkiye devam ediyor ama sadakatinde sorun olduğunu hissetse dediğin gibi biri ise seni hemen bırakır.
Kendine güveni artırmanın yolu bilgilenmek ve bildiklerini yaşamaktır bu da okumak ile,iyi faydalı işler ile uğraşmak ile olur.Bence sen şu andan itibaren kişisel gelişim için çaba göster.Ne dersin?

Bak canim bize kizmada bu yazilardan biseyler cikarmaya calis belki sana yardimci oluyoruzdur aslinda

calışıyorum ben fırsat buldukça okuyorum kurslar falan aktivem var ama hala sevgilimi kıskanıyorum ulaşılmaz görüyorum

Senin gibiler dediğin asliye hukuk mahkemesinde hakime .keşke benim gibi olabilsen...
size mesleğinizi sormadım hakime hanım makam mevki ise o çok şükür bizdede var az biraz boş insan değiliz 18 /19 yaşımnda ergende değilim kısacası siz yorum yapmayın bende size cevap vermek zorunda kalmayım ikimizde mutlu oluruz

calışıyorum ben fırsat buldukça okuyorum kurslar falan aktivem var ama hala sevgilimi kıskanıyorum ulaşılmaz görüyorum
Kuzucuğum zaten ulaşmışsın senin sevgilin olmuş.
Durum şimdi daha net anlaşıldı.
Bir düşün bakalım sevgilin senin ile hangi özelliklerinden dolayı beraber,o yönlerini hiç kaybetme ve konuşmalarınızdan anlamaya çalış kadınlarda ne tür davranışlardan hoşlanıyor.Sende eğer onun istediği şeyleri doğru buluyorsan o şekilde davranırsın.
Ama bak insanı en çok çekici kılan şey ne biliyor musun?Kendinden emin olması.
Yani yaptıkların kendini başkalarına beğendirmek için olmamalı.Kendin olmalısın.
Senin bu dünyada ki tek amacın sevgilini elinde tutmak değil ki.
Sen bakımlı,kültürlü,anlayışlı biri ol,kendine ait uğraşıların olsun ki varmış zaten o zaman çevrene bir ışık saçarsın.
Her zaman erkek kadının peşinden koşmalı.
Sen kendine güvendikçe kıskançlığında azalır merak etme.

sevgilim söylüyor zaten neden birlikte olduğunu evet benim özgüvenim.eksik

evet dediklerinize göre aldatmışım ve devam ediyorum galiba ama şöyle Bisey var benim buna yönelme amacım şu sevgilimi kıskanıyorm ulaşılmaz görüyorum ezik hissettiğim için belkide bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…