myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
yani ?Ohooo, sonra bütün aile tüpçüye.
Yanisi, işte kışın fatura çok geliyo.yani ?
kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
sinemaya değil bowlige gitceklermişee hatanı anladığına göre şimdi ne yapmayı düşünüyosun
işte iyi güzel ısıtıyo da faturası çok oluyo iştekafalar karıştı
Rica ederim canım.Belli ki daha çok gençsin.Güzel bir evlilik yapmak,asil ve zarif bir kadın olmak senin de hakkın ama bu dünyada ne ekersen onu biçersin biliyorsun.teşekkür ediyorum yazdıklarınız için hatalıyım
Şayet erkek arkadaşınız sizin icinizdeki hissiyatla bir kız ile buluşsa ve sinemaya gitse, sizden gizli saklı sizin için aldatmak mıdır bu?kızlar düşündüm düşündüm karar veremedim benim sevgilim on günlüğüne başka bir ile gitti.ben bundan beş ay önce bir arkds vasıtasıyla bir çocukla tanıştım mesajlastk bi kaç kez telde konuştuk tanima amaçlı fakat sonra ben bunu her yerden engelledim sevgilim fark etmesin diye etse benden ayrılır diye düşünüyorum sonra neyse bu çocuk geçen gün beni aramış arama gecmisine baktığım da gördüm engelli olduğu için sonra watsaptan mesaj attım konuştuk falan neyse sinemya gidelim mi.dedi benim yaşadığım yere bir saat uzaklıkta çalışıyor bende emin değilim sevgilimi seviyorum onunla gitmelimıyım çocuk izin alıp gelirim bugün veya yarn diyor tamam dedim ama sonradan bir isim çıktı gelemem sende gelme mi desem?ne yapsam bilemedim
sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla asil bir bayansınız evet gencim haklısıznız sevgilimde sizin gibi ince düşünen olgun birisi ve ben belkide onun bu kadar olgunluğunu kaldıramadığım için böyle birşey yapma gereksiniminde bulundum tesekkürlerRica ederim canım.Belli ki daha çok gençsin.Güzel bir evlilik yapmak,asil ve zarif bir kadın olmak senin de hakkın ama bu dünyada ne ekersen onu biçersin biliyorsun.
Eğer seni seven ve sadık bir eş istiyorsan önce sen öyle olmalısın.
Günümüzde artık değerlerimizi kaybetmeye başladık,diziler,filmler bizi mahvetti.
Anlık heyecanlar için karekterini sorgulanır hale getirme.
Her zaman başının dik olması için bu konularda hata yapmamalısın.
Ve eğer sevgilin evlenmeyi düşünebileceğin bir erkek değilse bence bir daha düşün.
kombi olsa işte kombi ucuz oluyorişte iyi güzel ısıtıyo da faturası çok oluyo işte
bu derken biraz kibar ollurmusunuz dalga geçmek için burayı kullancak kadar düşmedim ve hata bendeki buraya konu açıyorum senin gibileri bana yorum yapsa ne yapmasa neYa bacılar yazmayın yorum filan buna gelmiş dalga geçiyor resmen okuyup okuyup egleniyodur.burası bir derdim var sayfası senin bu yazdigin dert mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?