sizce bu aldatmak sayilirmi

şu kadar insan aynı anda aynı şekilde yanlış anlamışsak hadi bize doğrusunu anlat.

tamam hanımlar haklısınız ben kendimi masum olarak göremedim empati yaptım ve asla böyle birşeyi kaldıramazdım

iyi de sana SADECE arkadaşın olan birini hayatından çıkar demiyoruz ki, bi arkadaş daha sormuş ben de soracağım sen neyin kafasını yaşıyorsun da bi de atarlanıyorsun? sen tanışmak amaçlı görüştüğünü söylemedin mi söyledin? bu ne demek, öteki adam hoşuna giden bi tip olsa sevgilini defedecektin başından, ya da eldekini kaybetmemek adına azıcık değişiklik yaratacaktın hayatında ya da yaratıyorsun yalan mı?

iftira atmadım olayı büyütmeyin sizde yapmışsınızdır dedim belki ne yani

sen benim ahlakımı sorgulayamazsın o bi gerçek

gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır

5 yillik iliskim var 6 ay ayrilik sureci gecirdik ben kafami kkaldirip bir erkege bakmadim. Herkesi kendin gibi sanma ! Gec aynaya bak. Bu islerin dinle de alakasi yok vicdani ahlaki olan yapmaz . Haddini bil sen su kucuk durumdayken kimseye iftira atamazsin !

empati yaptın keşke daha önce yapaydın neyse bundan sonra aldatma girişiminde bulunmazsın

Bal gibi de aldatiyorsun aldatma illa el ele tutusunca öpüşunce olmuyor insan sevgilisi varken niye hiç tanımadığı bir erkeği ekler whatsapp dan konuşur, bir ilişkiyi devam ettirme olgunlugunda degilseniz sevgiliniz olacak kişiye söyleyin de sizi boşa beklemesin ihanet ediyorsunuz çünkü o insana

aynı şeyi sevgilin yapsa bu aldatmak mı diye sormazdın
buraya açtıgın konuyu sevgilim beni aldatıyor olurdu degil mi konu sahibi

tamam hanımlar haklısınız ben kendimi masum olarak göremedim empati yaptım ve asla böyle birşeyi kaldıramazdım
Bu iyiye işaret.
Nasıl bir çevrede yaşadığını merak ettim.
Eğer senin arkadaşların sevgilileri varken başka erkeler ile de görüşmeyi normal kabul ediyorlarsa onlardan uzaklaşmalısın.
Aldatma önce düşüncede başlar.Masum bir mesajdı dersin,merak ettim bir buluştum olur sonrası zaten malum.
Eğer hayatta sağlam durmayı bilemezsen kayarsın.Bu yaşta yaptığın hatalar da geleceğini karartır.

gitmedim sinemaya yaa toplasan 2 kez telde birazda mesajlaştık ne var bunda sanki siz sevgiiniz varken hiç böyle birşey yapmamışsınızdır
Ohoo, ben sürekli giderim kimse evli olduğumu bilmez mesela. Sinemaya giderim, sırf sıkıldığımdan. Evli olduğumu söyleyememe nedenim kesinlikle aldatma değil. Nedenini ben bile bilmiyorum aslında, öğrenince yazarım.

peki hepininzin görüşlerine yorumlaerına tesekkür ediyorum ve ben anladımki sevgilimi aldatmışım

teşekkür ediyorum yazdıklarınız için hatalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…