Ne arkadaşı be ya.kim hangi arkadaşıyla seninle yapmam onunla yapıcam gibi bir muhabbete giriyor.Yaptığım hatanın farkındayım ve farkına vardığımda zaten sevgilimi seviyorum diyip bitirdim ama. Ben hata değil demiyorum ama gerçekten bişey hissetmediğim için konuştum. Ona sorduğumda tabiki şaka olduğunu biliyorum senin onu ne kadar çok sevdiğini biliyorum dedi. Hani arkadaş muhabbeti. Bu muhabbeti edecek kadar rahat olmak büyük hata biliyorum ama aldatmadığımı düşünüyorum.
- nasilsin?Şakasına yapalım mı dedin? Yani sex yapalm mı, yanlış anlamadm değilmi. .
Aldatma sadece reelde olmuyor düşünce bile yetiyor kusura bakma midem bulandı kullandgn i kelimeden.
Mideler genissevgilin bu konuşmaya tepki vermedi mi yanikasma o zaman kendini hiç
aa neden öyle diyorsun gayet modern ve anlayışlılar (!)Mideler genis
Biz yobaziz ne bilcez bu isleriaa neden öyle diyorsun gayet modern ve anlayışlılar (!)
e yani modernlikten nasibimizi alamadık bizBiz yobaziz ne bilcez bu isleri
Yeni ayrildim acaba arasamda sevissek mi diye sorsam mi ki?e yani modernlikten nasibimizi alamadık biz
Amaan pismansan git sevis bence :)ama çok pişmanım.
yapalım mı diyeceksinYeni ayrildim acaba arasamda sevissek mi diye sorsam mi ki?
Tamam oyle diyim bariyapalım mı diyeceksin
o konuda konu sahibi bilgilendirsin cınım seni ben pek şaapamadımTamam oyle diyim bari
Direk sevissek mi olmaz seks yapalim mi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?