Sizce bu aldatmaya girer mi?

Ne kadan da geniş bir ilişki.
Sana göre normalse ve sevgilin de bunu hazmedebiliyorsa bizim açımızdan sorun yok.

Yapalım mı nedir ya bi de eski sevgiliye...
Yok anlamıyorum ben bu kafayı ne kullanıyosun ben de istiyorum.
Ne kadar genişmişsiniz sen de sevgilin de.
Sizin yaşam tarzınız da böyle demek kınamamak gerek.....

Ne kadan da geniş bir ilişki.
Sana göre normalse ve sevgilin de bunu hazmedebiliyorsa bizim açımızdan sorun yok.
Normal karşılamadı. kızdı kırıldı tartıştık ama ne kadar pişman olduğumu gördü hissetti. Ben kendimi ikna etmeye çalışıyorum

buram buram uydurma kokuyor.
umarım gerçek değildir gerçekse de şu grup olayına "ay ne var ki bunda" kafasını taşıyanlar nasıldır merak ederdim hep.
böyle başlıyor demek ki?

normal bir insan eski sevgilisiyle "cinsellik" konuşur mu?
hayır.
normal bir insan eski sevgiliyle cinsellik konuşan sevgilisine "hayatım ne önemi var mühim olan insanlık" der mi?
hayır.

meşrepler dünyanın yüzölçümüyle kıyasıya yarışta.

Mühim olan insanlık falan demedi sadece kızdı ama affetti.

Sen sevgiline bütün bunları anlattıysan o da kabul ettiyse aldatmak olmaz. Kandırmıyorsun, yalan söylemiyorsun. Siz de böyle geniş, açık bi ilişki yaşıyorsunuz demek ki.

tek kelimeyle iğrençsin

yap rahatla

İnsanlae birsey hissetmediğinde sevismiyor mu? Hele sevgilin varken sana bunu diyebilen eski sevgilin hissetmeyi dusunuyo mudur sence? Eski sevgilin konu ilerleyince seni yemlemis guzelim evet seviselim desenkapinda biterdi.
Evet aldatmaya girer ben boyle bisey yakalasam ikinizinde agzini gozunu patlardim kusura bakma da

Eski sevgiliyle cinsellik konusmak basli basina aldatmadir ayrica saglikli bi kisilik degilsiniz demektir adamla cinsellik konusuna girip kinustuktan sonra geri saka demen neye yarar

Sevgilin ayni muhabbeti eski sevgilisiyle yapsa normal karşilar miydin?
Bence eski sevgilinle hala görüşmen bile aldatmaya giriyor.

tek kelimeyle iğrençsin

yap rahatla
Yaptığım hatanın farkındayım ve farkına vardığımda zaten sevgilimi seviyorum diyip bitirdim ama. Ben hata değil demiyorum ama gerçekten bişey hissetmediğim için konuştum. Ona sorduğumda tabiki şaka olduğunu biliyorum senin onu ne kadar çok sevdiğini biliyorum dedi. Hani arkadaş muhabbeti. Bu muhabbeti edecek kadar rahat olmak büyük hata biliyorum ama aldatmadığımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…