Sizce bu aldatmaya girer mi?

ahaha sonuçta yazışma ses tonu mimik vsvs yok nerden bilebilirsin ciddiye alıp almadığını belki ordan hadi ya falan yaparken sana yok canım biliyorum sevgilini ne kadar sevdiğini yapıyo. hadi eski sevgilinle arkadaş kalmana bişey diyemem bence normalde (bazıları öyle düşünmesede) ama gelip onunla cinsel muhabbetlere girmen yapalımmı demen olmamış. kaba tabirle söylicem biraz kusura bakma bence bu yaptığın aldatma değilde tam biraz açlık olmuş :)

Allah aşkına konu nasıl oraya geldi ben asılmönü merak ediyorum, baya aranmak bu, birsey hissetmedigim için rahat konuştum kısmı daha bir hoş bakkal manav kasap sokakta top sektiren gençle de konusulabilir yani?

Eski sevgilinizle arkadas kalip bide cinsellikle ilgili sakalasiyosabilcek kadar samimisiniz?aldatma degil tamam da bencetekrarlamayin bunu hatta o kisiyle irtibatinizi kesin.sevgilinize saygisizlik olmus biraz sanki..

Benim mi ilişki anlayışım farklı,normal olan sizinki mi, sevgilinizinki mi , eski sevgilinizinki mi bilemedim.. Bi de o uslup nedir ya.. Yapalım mı ne.. Ya ben bu konularda fazla geri kafalıyım, ya da siz top yekun fazla genişsiniz..

Bence eski sevgililerinle arkadaş değil sevgili kalmışşın gayet.

mastürbasyın yapıp yapmadığını bilmiyor musun gerçekten
buraaam buram fake diye bağırıyor

Yorumunuz için teşekkürler. Gerçekten hani nasıl diyeyim önemsiz gördüm gerçekten sevdiğim biri olduğu için hani sadece lafta konuştum. Sevgilim önemsiz bulmadı. Sadece çok pişman olduğumu gördüğü için affetti. Yani normal demedi. Çok pişman olduğum için affetti.

E tamam sorun ne peki? zaten anormal olan herseyi normal görme durumunuz var gibi.

Uzun uzun yorum yapmıcam. Evet aldatmaya girer.

bu girmezse başka ne girer aldatmaya? mideler harran ovasına dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…