Bence sevgilisi hakikaten adamsa bunu kabul edip affettigini dusunmuyorum. Buyuk bi cevap gelecek sevgilisinden okkali bi sey . Gor bak. en hakikisinden aldatir konu sahibini yakinda sonra karsisina gecip der. Aldatma oyle olmaz boyle olur diye...Bu konuyu acarken kafan güzeldi herhalde. Baska isin mi yok senin. Valla yazik! Eski sevgilileriyle arkadas kalabiliyormusss!!!!! Ve de yeni sevgili bunu normal karsiliyormus!!!! Bir sey diyeyim mi sana: sen bu kafayla ciddi bi iliski yasayamazsin cunku aklin onceki sevgililerinde kaliyo. Simdiki sevgilin hangi akli tasiyo bilmem ama seni boyle kabul etmis birini aldatsan da pek umursamaz herhalde. Pek rahatsiniz.
O zaman:Anlayış değil. Kızdı kırıldı ama pişman olduğumu görüp affetti.
Şu mesajla mantık algılama ve anlayış açısından benim oğlanın arkadaşının seviyesinde olduğunuz ortadadır.Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.
Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.
Derken? Acılımı nedir? Hiç duymamıştım.Meşrepler konya ovası...
Derken? Acılımı nedir? Hiç duymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?