Sizce bu aldatmaya girer mi?

Bence sevgilisi hakikaten adamsa bunu kabul edip affettigini dusunmuyorum. Buyuk bi cevap gelecek sevgilisinden okkali bi sey . Gor bak. en hakikisinden aldatir konu sahibini yakinda sonra karsisina gecip der. Aldatma oyle olmaz boyle olur diye...

Sakamisin nesin sen konu sahibiii anlamadim yaa

Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.
Şu mesajla mantık algılama ve anlayış açısından benim oğlanın arkadaşının seviyesinde olduğunuz ortadadır.
Hoş geçsin geceniz :)

Sen arkadaşına seni seviyorum dediğinde gerçekten aşk manasında mı oluyor. Ben yapalım mı dedim ciddi misin dedi hayır şaka tabiki dedim. Ve en sonunda olursa sadece sevgilimle olur dedim.

Haa olursa sevgilimle olur demissin ya, o zmn sucsuzsun yaa.
Gunahini almisiz.
Lutuf etmissin!
O raddeye kadar cinsellik konusurken hic demedinmi ben ne yapiyorum diye??
Sen simdi kendini sadikmi saniyosun sevgiline?

B berna56

Seni sahte üye diye KİB'leyecektim de önceki konularına baktım.

4 tane hamilelik konusu açmışsın.

Kızım, yazık etme kendine.

Yerleşemediysen, otur bir dahaki üniversite sınavına çalış.

Bir süre sevişme de "hamile miyim" dertlerine düşme.

Eski sevgililerinle de konuşma.

Bu geniş erkek arkadaşından da ayrıl. Fazla geniş. Aldatır.

Kimseciklere de şaka yapma bundan sonra.

Erkek arkadaşının nasıl düşündüğünü ben sana söyleyeyim:
-Ben bu kızla zaten sevişiyorum. İşime bakarım. O da ne yaparsa yapsın.

Abla tavsiyesi.

Şuanki sevgilin seninle ciddi düşünüyor,seni seviyor olsaydı "seni anlamazdı" yol verirdi sana..
Bu kabul edilebilir mi yahu?
Eski sevgiliye "yapalım mı" demek nedir

Benim ilişkin varken arkadaşım fake hesabıyla onla bunla konuşuyordu ki hiç birini tanımıyoruz bile başka şehirlerden. Dalga amaçlı yazıyordu bende şöyle yaz bunu yaz falan dedim biraz evlendikten ondan bile utanç duydum. Ne bileyim içim rahat değildi o zaman bile. Sizin ki fazla bence

[QUOTE="Ceylinimdeceylinim, post: 42601234, member:ezhebi geniş diyor yani :)[/QUOTE]
Konya ovasının genişliğinden bahsediyor yani, şimdi anladım.teşekkürler

Berna56, her konunda bir sevişgenlik...
Ergenyus, kadınların masturbasyonu nası yaptığını bilmiyorsun öğrenip de geleydin de konu açaydın ya...

Ne eski sevgilindeki ne de sendeki genişlik konya ovasinda yok maşallah.
Bu eski sevgiliyle konuşma isinide aklim almıyor abi ne konusuyorlar merak ediyordum ayyuka çıktı e tabiki eskiden gozlerle bile arzulanan kişiyle turkiye hollanda maçını konusacak degilsiniz. Siz de haklisiniz valla eski sevgiliniz sözle bile götürmüş ya sizi yeni sevgilinin yerinde olmak istemezdim. ALLAH SABIR VERSIN he bide eski sevgililerimle derken kac tane oldu koleksiyon falanmi yapiyorsun anlamadim simdi ben

Kendini kandırma ciddi değildi falan.
Madem ciddi değil ne gereği var böyle lüzumsuz şakaların?

Baya aldatmışsın işte

Falanlar filanlar diyorsun yani?

Kız kişiliksiz adamı resmen aldatmışsın! Ayrıca yapalım mı nedir? Iyy! Sanki yemek yapıyorsunuz..

Benim için eski sevgiliyle bile selamlaşmak aldatma iken bu okuduğum konu yüzünden şok oldum inanamıyorum dünyanın çivisi çıkmış

Bence şaka yapmışsınız hiçbir şey hissetmediginiz, arkadaş olduğunuz biriyse tamam ve sonra şaka demissiniz tamam hoş bir şaka değil ama aldatma bu değil bence flört niyetiniz yoksa yoktur sizinki sadece bosbogazlik olmus ama bir daha dilkat edin derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…