Sizce bu cümle ne demek ?

Amin bacim sagolda.. alt tarafı fikir almak istedim, derdim çok büyük aman ben ne yapacağım, yandım ben demedim ki böyle bir yorum yaptınız. Sizede bıybıy...

Amin bacim sagolda.. alt tarafı fikir almak istedim, derdim çok büyük aman ben ne yapacağım, yandım ben demedim ki böyle bir yorum yaptınız. Sizede bıybıy...

Bende zaten size derdinizin cok buyuk oldugunu dile getiriyorsunuz demedim ki :) demek istediğim ufacik nokta kadar konuyu büyük gormussunuz birçok arkadasinda dediği gibi yersiz abartmissiniz tekrardan kib bıyyy

Canınızmı sıkılıyor sizin??aılenızde kı mutlulugu kendınız bozuyorsunuz esınıze destek olmanız lazım ıken madem sizin için ayrı sehıre tasınmıs maddi durumunuz el verıyorsa esınızin gönlü olması amacıyla gel canım sen aılenı özledın herhalde kalk hafta sonu gıdelım hem gezerız bıraz hasretın de bıter dönerız desenız emın olun esınızden bu lafları daha duymayacaksınız belkıde her iki taraf için de konusuorum cıftler evlıyken lütfen yapıcı olalım erkeklerde aynı sekılde hanımınıza söylenmek yerıne bı ıki onun duygularını oksasanız emın olun esınızde sıze dıyecekdır aynı seylerı sevgı saygı fedakarlık ister kolay mutlu yuva bulunmuyo (

Canım bir erkek hayatına bir kadın girmeden önce annesine ve varsa kız kardeş yada ablasına düşkün olur ailesindeki bayan bireylere bu düşkünlük erkeğin doğasında vardır. Eşinin ailesine uzak bir yerde yaşaması da bunu tetikliyor. Tabi ki senle evlendikten sonra öncelikli hayatı seninle kurduğu yuvası ama onların gözden uzak olması ve bununda eşinde dert olması oldukça doğal bişey onu her zaman anlayışla karşılamalısın çünkü bu sözlerinde gerçekten sizin ilişkiniz aleyhine bir düşünce yok. Ayrıca kendini görümcenle kıyaslamamalısın ben nasıl güçlü kaldım oda kalsın diyemezsin ailesinden görmüş olduğu ilgi insanların hayata tutunma açısı değiştirebilir onu güçsüz kılar yada güçlü kılar. Şuan ortada bir problem gözükmüyor anlattıklarından yola çıkarak. Unutma onun öncelikli hayatı sensin, içini ferah tut ve eşinin içindeki aile özlemini doğal karşıla. Bu eşinin ne kadar anlayışlı bi insan olduğunu gösterir hatta sevinmelisin :)

Hmm iki tarafta hatali gibi.simdi sen alingan davranmissin.esin evlendigim icin boyle oldu demeye getirmiyor.seninle alakasi yok.ama konuyu surekli dillendirdigi icin sen rahatsiz olmussun.ben olsam da pisman mi diye dusunurdum.esin senin yanlis anlayabilecegini dusunmemis .olayin ozeti bu galiba :)

Sen abartı tepki vermişsin ama ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim . Ne alaka yani anlattığın gibiyse çok gereksiz, onların peşinde mi koşcaktı o olunca ailesi daha mı farklı adımlar atıcaktı, boş ve sinir bozucı bi duygusallığa bağlamış. Dahası sen kendini örnek vermişsin anneni abini yazmışsın asıl sen dertlen o zaman.

Sevgili konu sahibesi verdiginiz tepkinin siddeti bu olayda cok gorulsede ben sizi anliyorum.
Bir lafi iyi kotu besyuzellialti defa dinlemek insanin sinir sistemini yipratir. Benim de yipratir. Herkesi yipratir.
"Keske yaninda olsaydim boyle olmazdi kardesim boyle soyle oyle....." diye giden cumleleri bir kez duydugumda teselli ederim. Iki duydugumda sakinlestiririm.Uc dort bes hadi neyse. Onlarca kere duymak " peh e o zaman evlenmeyeydin, dizini kiraydin oturaydin ailenin yaninda"ya doner o yaklasim.

Yani sizin bu sinir patlamanizin bi evveli var gibi.

Cok pollyanna bakamiyorum acikcasi.Gamli baykus gibi tepemde keske oyle olsaydi boyle olsaydi bik bik soylenen bi adam elbet o siniri bozar.

Bende bunları anlatmaya çalışıyorum. Ama kimse anlamaya calismiyor. Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Sağolun

Aynen arkadaşım. Bunun evvelleride var tabiki. Daha önceleri evet diyordum.ama artık gina geldi.düşünsene kızkardeşi mutsuz olduğunda "ben yanında olsaydım mutsuz olmazdi" diyen bir kocaniz varsa nasil tepki verirdi niz? Ee bende o zaman evlenmeseydin, kalsaydın yanlarında deme hakkına sahip degilmiyim. İnsanın psikolojisi bozulmaz mi koskoca aileyi mutsuz ettim diye? Çok ozlediyse uçakla 30 dk.kim ona gitme diyor ki!!

Yok bacim ne annesine,ne kız kardeşlerine düşkündur. Sadece orada bütün sorumlulugu eşimin üstüne vermişler, sen yaparsın,sen yaptın,senin sayende oldu gibi eşimde kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor. Çok düşkün olsa ailesine 7-8 günde değil hergün arardi,seslerini en azından duyardi. Tabi bunlar benim gözlemim, içinde ailesine karşı ne kadar yoğun duygular besliyor bilemiyorum...

Bana kalirsa yerden goge kadar haklisiniz.
Cok sinir bozucu bi yaklasim. Dedigim gibi olculu bi icerlenis olsa burda haksizsiniz derdim. Esiniz bunaltmis sizi. Herkes bunalir yorulur ofkelenir.
Mesela olay cok farkli ama ana tema ayni; annem kardesimin butun hayati meselelerini benimle konusur. Ornek teknolojik bagimliligi sitemini ayda 17 defa dinlerim en az. En son artik bu meseleden bulandigimi kardesimle halletmesi gerektigini soyledim.

Simdi konu ne masum degil mi? Annem kotu bisey mi soyledi? Hayir. Ama bi seyi 500 kere isitmek sinirleri bosaltiyor.

Ayni seyi sizde esinize yapin bakalim. Sorun. Hosuna gider mi bu tavri?

Esime destek konusunu hiç girmeyelim bence. Fedakarlıklar çift taraflidir.

Bu arada birazdan " sen gorumceni cekemiyorsun"cular gelir konu sahibi. Hic aldiris etmeyin. Yorum dahi yapmayin.
Parmak uclarinizi yormayin derim.

Allah huzurunuzu bozmasin, insaallah bu sorun bu cikistan sonra kapanir. hayirli sabahlar

Esinin kurnaz anasi "oglum baban bacilarinla ilgilenmiyor sen ilgini esirgeme" demistir kesin
Bizim yarim akilli kocalar iste boyle boyle gaza geliyorlar

Kim ne derse desin; ben sizi haklı buldum. Ben de kizardim. Cok bagliysa annesine kardesine evlenmesin. Size niye gelip dir dir dir konuşuyor. Ayrıca gorumcenizde piremmmsess değil; azıcık ayakları üstünde dursun. Abisi hep onun yaninda olmayacak 5 yasinda değil kendi işini halletmeyi ogrensin.

Tamam herkesin ailesi değerlidir .Kızkardeşinin mutsuzluğundan kendini sorumlu tutması garip.Belki kendini anlayışlı ,düşünceli abi konumunda göstermek istiyor.Kendisi bekar da olsa kızkardeşinin mutlu olacağından,sorun yaşamayacağından nasıl emin?Karakter meselesi, insanın yapısı duygusal,kırılgansa abisi de olsa yine kırılgan olur.Abisine varana kadar annesi yanındaymış.Bence bir kız için abiden çok annenin yaklaşımı daha önemli.Abiyle herşeyini görüşemez ama anne başka.Annesiyle diyaloğu daha iyi olmalıydı.Aileler evlilikte tartışma konusu olunca ,senin ailen benim ailem tartışmasına girilmemeli.Herkesin ailesi kendine özel,herkesin ailesi kendine göre haklıdır.Eşin okuyacak diye kadın olarak senin tarafında oldum,okumasaydı başka şeylerde yazabilirdim

Ben size hak verdim burda
Çünkü bence esiniz sizin ne düşüneceginizi bilmeden konusmus ayni tepki bende verirdim
Yada sizi yokluyor yakınlarına tasinmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…