Sizce bu cümle ne demek ?

(Herkes normal o anormal dediğimde) gorumcemlemle kendimi kiyasliyormusum zannediyorlar

Aslında herkes görümcen de sorun olduğunda hemfikir ancak bizim genlerimizde var bu gariplik nesilden nesile arada bir böyle zuhur ediyor diyemediklerine kılıf uydurmuşlar.. kıyaslama yapmanda çok normal.. Dünyada bir tek görümcen yok aynı durum herkeste farklı tepkilere neden olabilir o öyle olmayı seçmiş. sende kendini değil komşunun kızını felan örnek ver..

Eşiniz kardeşinin yanında olsaydı ne gibi bir yardımı olacaktı? Şimdi de bulunsun aynı yardımda. Herhalde sizinle yaşamasını kastetmiyordur. Telefonda dertleşsin, moral versin, akıl versin, yanında olduğunu söylesin. Para gerekiyorsa göndersin. Artık skype var, telefon var. Beraber tatile gidin. Ben bu konularda biraz şüpheciyim. Abiler kardeşleriyle ilgilenmekten çok karışarının ilgilenmesini isterler ki bu sorunlarla uğraşmak zorunda kalmasın. Aksi taktirde eşiniz size hissettirmeden bile kardeşini memnun ederdi. Size neden dert yanıyor. Siz kocacığım istediğin şekilde yardımcı ol diyin. Bakın sizi karıştırmadan yapmaz,

Doğru söylüyorsun. Konuyu açtığımda bir arkadaşımın başından geçmiş gibi mi yapsaydin acaba

Dimi

Sizin durumu ayrintili bilemem ama eski esim de evlenince ailesine karsi buyuk sorumluluklari varmis gibi triplere girmişti.. Sanki ben engel oldum yapacaklarına.. Suratina bakmayan yegenine yaprak test arardi gezmeye gittigimiz sehirlerde, hala sinirlenirim o gunleri dusununce.. Ulan testi kitabi sonra al dmi.. Bi de simdi ailesini yegenini istemiyo gbi algilanmayayim, durum cok baskaydi.. Bekarken alakasi olmayan adam,evlendikten sonra bana bi cok kotuluk yapan ablasinin cocuguna test aranir hale gelmisti tatillerimizde.. Bosanma davasini acinca birden tek varligi ailesi ben olmuştum ama tabi gecti bor'un pazari
Yani esine diyecegim şu, siz artik ayri bi ailesiniz, kardesiyle elbet ilgilenecek ama onlarin sorunu oldugunda surekli evine yansitip onlarla olmak istiyormus gibi davranması(isteyerek veya istemeyerek) sadece sizi birbirinizden uzaklastirir.. Belki farkinda değildir, ne alakasi var diyordur, ama var iste, dikkat etmek lazim.. Her sey dozunda..

Ayip etmissiniz esinize. Yani sizi kirmak istemiyorum. Sadece bu konuya bakip söylüyorum. Abi candir. Iyi ki böyle bir esiniz var. Ince ve düsünceli. Demek ki size karsi da hep öyle olacak. Kirmayin...

Hani mesajınız da demişsiniz ya "sanki ben engel oldum yapacaklarina" konunun ana fikri aynı bu... Evlenmeseydin o zaman da kardeşinin başını bekleseydin dimi...

Sizin durumunuz çok başka ve tam bir sınır bozucuymus....

Evet berbat gunlerdi ama Allah'a cok sukur gecti ve su an cok iyiym cok cok sukur..
Esin belki farkinda olmadan yapiyodur,seni suclamiyodur, zaten ne alaka suclamak, ama bi karisi varsa artik onceligi o olmak zorunda.. Ciddi sorunlar sıkıntılar olmadigi surece her saniye ilgilenemez..

Burada ayıp ettiğim konuyu anlayamadım? ??

Ben de esim.icin ülke degistirip geldim. Ailemi özlüyorum. Biri hastalansa bir sey olsa. Ben de diyorum orda olsaydim söyle yapardim falan. Bu cok degisik bir his. Yani tabiki sizinle mutlu. Ama insan icinde yasadigi seyleri en yakinina , esine anlatmak istiyor... icinde ukte kalanlari , özlemlerini... bu onun sizinle mutsuz oldugu ya da sizi sucladigi anlamina gelmez. Yani demek istedigim belki kimseye söyleyemediklerini sizi anlatti. Böyle bir tepki ile karsilasti. Benzer seyleri yasadigim icin böyle bir cikarimda bulundum. Fakat dedigim gibi sadece bu konuyu okuyup söylüyorum. Belki olayin farkli boyutlari vardir. Niyetim kirmak degil. Sadece farkli bir acidan baktim. Yanlis bir kelime kullandimsa af ola

Böyle deyip burada böyle bir konu açtığımız dusunebiliyormusun?mazallah beni klavyeden uçurup ateş ederlerdi
Muhtemelen ama ben düz mantık bakıyorum. Gorumcenin senden eksigi var mi yok? Sen ayaklarinin ustunde duruyor musun? Evet. O durabilir mi? Evet. Bana diğeri bencillikmis gibi geliyor. Yani abisi olmayadabilirdi? Benim yok mesela? Ama şükür kimse de ezemedi su ana kadar.

Herkes evlenip ailesinin yanında olmak ister. Ama kadının yeri kocasının yani kafasıyla genelde kadınlar gider gurbete.

Bizim canımız yok mu?

Ben de annemin yanında olsaydım her şey çok güzel olurdu!

Ama evlenirken ayrılmayı göze alarak evlenir insan.

Ben de olsam sinirlenirdim.

Evlenmesin ya böyle tipler..

Bence hiiç evham yapma cnmm abiler kızkardeşlerine düşkün olurlar özlüyo olabilir sonuçta eskiden beraber yaşiyorlardı bu şimdi seninle olmak istemediği ya da bunun sorumlusunun sen olduğunu göstermiyor :)

Erkeklerın aileye bakışı çok daha farklı oluyor. Babasından sonr kendısını yerıne koyuyor. Abarttıgını düşündüm.

Eski erkek arkadasim boyleydi benim. Kizkardesinin onu taktigi yoktu, bizimki de ove ove bitiremiyordu bende lafi agzina tikiyordum Sonra baska sebeplerden ayrildik ama iyi ki ayrilmisim ;-) o yuzden hikayeniz bana tanidik geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…