- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
- Konu Sahibi askvegurur
-
(Herkes normal o anormal dediğimde) gorumcemlemle kendimi kiyasliyormusum zannediyorlar
Aslında herkes görümcen de sorun olduğunda hemfikir ancak bizim genlerimizde var bu gariplik nesilden nesile arada bir böyle zuhur ediyor diyemediklerine kılıf uydurmuşlar.. kıyaslama yapmanda çok normal.. Dünyada bir tek görümcen yok aynı durum herkeste farklı tepkilere neden olabilir o öyle olmayı seçmiş. sende kendini değil komşunun kızını felan örnek ver..
Eşiniz kardeşinin yanında olsaydı ne gibi bir yardımı olacaktı? Şimdi de bulunsun aynı yardımda. Herhalde sizinle yaşamasını kastetmiyordur. Telefonda dertleşsin, moral versin, akıl versin, yanında olduğunu söylesin. Para gerekiyorsa göndersin. Artık skype var, telefon var. Beraber tatile gidin. Ben bu konularda biraz şüpheciyim. Abiler kardeşleriyle ilgilenmekten çok karışarının ilgilenmesini isterler ki bu sorunlarla uğraşmak zorunda kalmasın. Aksi taktirde eşiniz size hissettirmeden bile kardeşini memnun ederdi. Size neden dert yanıyor. Siz kocacığım istediğin şekilde yardımcı ol diyin. Bakın sizi karıştırmadan yapmaz,
Sizin durumu ayrintili bilemem ama eski esim de evlenince ailesine karsi buyuk sorumluluklari varmis gibi triplere girmişti.. Sanki ben engel oldum yapacaklarına.. Suratina bakmayan yegenine yaprak test arardi gezmeye gittigimiz sehirlerde, hala sinirlenirim o gunleri dusununce.. Ulan testi kitabi sonra al dmi.. Bi de simdi ailesini yegenini istemiyo gbi algilanmayayim, durum cok baskaydi.. Bekarken alakasi olmayan adam,evlendikten sonra bana bi cok kotuluk yapan ablasinin cocuguna test aranir hale gelmisti tatillerimizde.. Bosanma davasini acinca birden tek varligi ailesi ben olmuştum ama tabi gecti bor'un pazari
Yani esine diyecegim şu, siz artik ayri bi ailesiniz, kardesiyle elbet ilgilenecek ama onlarin sorunu oldugunda surekli evine yansitip onlarla olmak istiyormus gibi davranması(isteyerek veya istemeyerek) sadece sizi birbirinizden uzaklastirir.. Belki farkinda değildir, ne alakasi var diyordur, ama var iste, dikkat etmek lazim.. Her sey dozunda..
Ayip etmissiniz esinize. Yani sizi kirmak istemiyorum. Sadece bu konuya bakip söylüyorum. Abi candir. Iyi ki böyle bir esiniz var. Ince ve düsünceli. Demek ki size karsi da hep öyle olacak. Kirmayin...
Eşine söyle; kardesi cocuk değil bi zahmet büyüsün de kendi basinin caresine baksin. Abisi hep onunla mi yasayacak hey Allahim ya.
Evet berbat gunlerdi ama Allah'a cok sukur gecti ve su an cok iyiym cok cok sukur..Hani mesajınız da demişsiniz ya "sanki ben engel oldum yapacaklarina" konunun ana fikri aynı bu... Evlenmeseydin o zaman da kardeşinin başını bekleseydin dimi...
Sizin durumunuz çok başka ve tam bir sınır bozucuymus....
Burada ayıp ettiğim konuyu anlayamadım? ??
MuhtemelenBöyle deyip burada böyle bir konu açtığımız dusunebiliyormusun?mazallah beni klavyeden uçurup ateş ederlerdi
Aynen boyle dusunuyor. Onlarin oldugu ile tasinmak icin bahane ariyor.bence eşinin anasının babasının bulunduğu ile taşınmak için yol yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?