Sizce bu cümle ne demek ?

ii de ozmn neden üstüne alınıp olay çıkarıosun anlamadım. belli ki kocan kendi vicdan yapmış seninle de bi bakıma dertleşmiş.

Tabiki öyle demedi. Ama o anlama geliyor diye yazdım. Allah aşkına ben mi düşünemiyorum! Madem eşim onların yanında olduğunda daha mutlu olacaklarsa, o zaman şimdiki mutsuzluklari benim yüzümden mi?
ya arkadaşım ne alakası var hamile misin yoksa muayyen gününde mi

hmmm sürekli bu muhsbbet dönüosa bilemedim

Ne niyetle soyledi bilemem ama onlarin soylediklerini biz gercekten farkli anliyoruz. Su an icin bizde de boyle bir durum var. Ben onun ettigi bi cumleden bin tane mana cikardim. Belkide o bunlari dusunerek soylemedi bilmiyorum.

ben olsam ben de sizin gibi anlardim

Okurken ben hiç oraya cekmemistim olayı siz ona yorunca bile şaşırdım bence sız boş yere eşinizi uzuyorsunuz hem hayat bu kadar ucuz mu takilmayin böyle şeylere çıkın gezin hem bugün pazar biraz gevsersiniz anlaşılan son zamanlar da biraz gerginsiniz iyi bir fırsat olur bu

Ne niyetle soyledi bilemem ama onlarin soylediklerini biz gercekten farkli anliyoruz. Su an icin bizde de boyle bir durum var. Ben onun ettigi bi cumleden bin tane mana cikardim. Belkide o bunlari dusunerek soylemedi bilmiyorum.
Kadın olmak böyle bir şey
^bir söyle. Bin anliyim ^ :)

Once ilk okudugumda sizin bu olayi biraz buyuttugunuzu dusundum. Ama sonra hak verdim. Esiniz sanirim herseyin kendi kontrolunde olmasini istiyor. Oysa insanlarin buyumesine izin vermeli. Insanlar kendi secimlerini kendileri yapmali ve yaptiklari secimlerin sorumlulugunu almayi da ogrenmeli.
Kiz kardesi kac yasinda bilmiyorum ama basinda annesi ve babasi varken bu esinize dusmez bence. Sonucta onu da buyuten o aile. Ailesine guvenmiyor mu? Bence insanlarin kisiliklerinin gelisime izin vermeli. Artik onun birinci ailesi siz ve cocugusunuz. Esas sorumlu oldugu kisiler birinci sirada sizsiniz. Anne baba ve kardesleri diger siralamada. Onlara da sorumlu ama esas sorumlu oldugu sizlersiniz. Kizkardesi yalniz kimsesiz olsaydi anlardim ancak anne ve babasi basindayken bu kadar tepkisi abarti olmus.

Gercekten yorumlari esinize okutacak misiniz merak ettim. Umarim okutursunuz ama hic sanmiyorum. Haksiz olan sizsiniz. Is yerinde calisan kizla gorumceniz ayni yasta. Ve siz gorumcenizi o kizla ve kendinizle kiyasliyorsunuz. Ve ben hala anlayabilmis degilim insanlar neden birbirlerini boyle kiyaslar? Her insan bir olabilir mi, olmak zorunda mi? Bunun idrakina varamamis insan(?)lar malesef kendilerini ustun gormek gibi bir gaflete dusuyor iste. Siz daha guclu karakterli olabilirsiniz, daha basarili olabilirsiniz, baskasi basarisiz ve zayif olabilir. Bu cok normal ve insani birsey. Bes parmagin bile besi bir degilken, insanlarin ayni nitelikte olmasini beklemek ne derece saglikli bir dusuncedir? Burda olmasi gereken, daha gucsuz, zayif karakterli insani desteklemektir, kiyaslayarak yerin dibine sokmak degildir. Esiniz kardesini desteklemek istemis fakat firsati olmamis ve bunun acisini cekiyor. Yani esiniz olmasi gereken sekilde davraniyor, ve dusunuyor. Birazcik empati. O gorumcenin yerinde sizde olabilirdiniz.

Siz konuyu nasıl okudunuz merak ediyorum. Tabiki eşime okutacagim. Kendimi gorumcemlemle kiyasladigimi da nereden çıkarttı niz? ????
Bu kadar saçma bir yorum şimdiye kadar okumamistim.pes doğrusu! !!

Bence söylemekte haklısınız.. bazı insanlar kendi yakınları olunca bahanelere sığınırlar yazık şöle oldu yazık ona böle oldu vs. ama başkasının yakını olunca en başta onlar eleştirir terbiyesini vs.. eşiniz böyle biri demiyorum ama bu sebepsiz acımalardan bööö yani.... sanki babaların hepsi çocuklarıyla çok mu ilgiliymiş te herkes normal o anormal..

(Herkes normal o anormal dediğimde) gorumcemlemle kendimi kiyasliyormusum zannediyorlar

neden taşındınız
belkide ailesinin yaşadıgı şehre geri dönmek istiyor
senin nabzını yokluyor

Yok be bacim. Yorumlarda bahsettim yaa. Bunun geri dönme gibi bi niyeti yok. Sadece bunu çok pohpohlamislar. Sen yaptın, senin sayende oldu,kardeşin en çok seni seviyor dinliyor diyorlar ya benim kocana kendini Superman zannediyor

Yok be bacim. Yorumlarda bahsettim yaa. Bunun geri dönme gibi bi niyeti yok. Sadece bunu çok pohpohlamislar. Sen yaptın, senin sayende oldu,kardeşin en çok seni seviyor dinliyor diyorlar ya benim kocana kendini Superman zannediyor

konu 6 sayfa olunca okuyamadım
tek erkekmi eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…