- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi askvegurur
-
ii de ozmn neden üstüne alınıp olay çıkarıosun anlamadım. belli ki kocan kendi vicdan yapmış seninle de bi bakıma dertleşmiş.Yok bizimkisi öyle değil. Kendisi istedi başka şehire. Ben istemedim ki. (İçten ice ostiyordum tabi) Evliligimizin 3,5 yılı eşimin ailesinin Yanındaydı. Baktı olmuyor anlasamiyor (benimle alakası yok) taşındık.
Bazen konu açılıyor,kesinlikle istemiyor.
ya arkadaşım ne alakası var hamile misin yoksa muayyen gününde miTabiki öyle demedi. Ama o anlama geliyor diye yazdım. Allah aşkına ben mi düşünemiyorum! Madem eşim onların yanında olduğunda daha mutlu olacaklarsa, o zaman şimdiki mutsuzluklari benim yüzümden mi?
hmmm sürekli bu muhsbbet dönüosa bilemedimAynen arkadaşım. Bunun evvelleride var tabiki. Daha önceleri evet diyordum.ama artık gina geldi.düşünsene kızkardeşi mutsuz olduğunda "ben yanında olsaydım mutsuz olmazdi" diyen bir kocaniz varsa nasil tepki verirdi niz? Ee bende o zaman evlenmeseydin, kalsaydın yanlarında deme hakkına sahip degilmiyim. İnsanın psikolojisi bozulmaz mi koskoca aileyi mutsuz ettim diye? Çok ozlediyse uçakla 30 dk.kim ona gitme diyor ki!!
Eşim hariç evde 4 kişiler, hayatı yaşamasını bilirler,oldukça sosyaller ve en önemlisi sağlıklılar. Benim annemde tek yasiyor üstelik hayırsız oğullarının rağmen. Altı üstü oturmalarina rağmen bir çıkıp yanlarına anne bir isteğin varmı demezler. Ben simdi eşime sen Olmasaydın ben annemle daha farklı olurduk annem yanlız kalmazdı ve mutlu olurdu diyormuyum...
Kadın olmak böyle bir şeyNe niyetle soyledi bilemem ama onlarin soylediklerini biz gercekten farkli anliyoruz. Su an icin bizde de boyle bir durum var. Ben onun ettigi bi cumleden bin tane mana cikardim. Belkide o bunlari dusunerek soylemedi bilmiyorum.
Esinin kurnaz anasi "oglum baban bacilarinla ilgilenmiyor sen ilgini esirgeme" demistir kesin
Bizim yarim akilli kocalar iste boyle boyle gaza geliyorlar
Gercekten yorumlari esinize okutacak misiniz merak ettim. Umarim okutursunuz ama hic sanmiyorum. Haksiz olan sizsiniz. Is yerinde calisan kizla gorumceniz ayni yasta. Ve siz gorumcenizi o kizla ve kendinizle kiyasliyorsunuz. Ve ben hala anlayabilmis degilim insanlar neden birbirlerini boyle kiyaslar? Her insan bir olabilir mi, olmak zorunda mi? Bunun idrakina varamamis insan(?)lar malesef kendilerini ustun gormek gibi bir gaflete dusuyor iste. Siz daha guclu karakterli olabilirsiniz, daha basarili olabilirsiniz, baskasi basarisiz ve zayif olabilir. Bu cok normal ve insani birsey. Bes parmagin bile besi bir degilken, insanlarin ayni nitelikte olmasini beklemek ne derece saglikli bir dusuncedir? Burda olmasi gereken, daha gucsuz, zayif karakterli insani desteklemektir, kiyaslayarak yerin dibine sokmak degildir. Esiniz kardesini desteklemek istemis fakat firsati olmamis ve bunun acisini cekiyor. Yani esiniz olmasi gereken sekilde davraniyor, ve dusunuyor. Birazcik empati. O gorumcenin yerinde sizde olabilirdiniz.
Kızlar Merhaba
Bugün eşimle arabada gezerken birden tartıştık. Konu çok basit fakat sizce bu cümle hangi kapıya çıkar lütfen düşüncelerinizi yazın. Çünkü vereceğiniz cevapları objektif olarak eşimde okutacagim.
Soyle:biz eşimle ailesinden uzakta başka bir şehirde yaşıyoruz. Eşimin yanında çalışan bir personelden bahsederken konu gorumcelerime geldi. Personel ile görünce aynı yaşta. Ben gorumcemin çok duygusal bir insan olmasını fıtratina bağlarken, eşim hep ailesinden konu açıldığında ben orada olsaydım daha farklı olurdu,kız kardeşim daha farklı olurdu,babam daha farklı vs vs diye bahsediyor.tabi daha farklı olurdu derken olumlu olarak düşünüyor. Şimdiye kadar evet evet diye geçiştirdim fakat bu gün patladım. Madem öyle kardeşinin yanında kalsaydın, evlenmeseydin yada başka bir şehire tasinmasaydin dedim. Sanki ailesinin mutluyuz benim yüzümden olmuş gibi yansıtıyor, sonuçta eşim onların yanında olsaydı daha farklı olacakmış yaaa.
Böylece kavgamizin sebebi bu oldu.eşim sen yanlış anlıyorsun ben öyle demek istemedim,benimde tabiki bir hayatım var falan diyor ama nafile.. eşimin babası kız kardeşine karşı ilgisiz bir babaymiş. (bana sorarsan hiçte öyle degil) eee dedim benim arkamda ne bir anne ne bir baba nede bir abi vardi.kendi ayaklarım üzerinde durdum. Hatta senin annen gibi kızına düşkün,her dediğini yapan bir anne bile yoktu hayatımda dedim. Bence sen kız kardeşin evlenmeden onun yanında ol. Allah korusun bugün yarın mutsuz bir evlilik yapmain engel olursun dedim.
Böylelikle tartışmasız ses yukseltmelere kadar gitti. Ne yani ben onun hayatına girdim de o yüzden mi mutsuzlar?
farklı şehirlerde yaşadıgınız için vicdan yapmış
abartmışsın sanki
neden taşındınızYapmasin vicdan.ben mi dedim ona gel tasinalim.
Bence söylemekte haklısınız.. bazı insanlar kendi yakınları olunca bahanelere sığınırlar yazık şöle oldu yazık ona böle oldu vs. ama başkasının yakını olunca en başta onlar eleştirir terbiyesini vs.. eşiniz böyle biri demiyorum ama bu sebepsiz acımalardan bööö yani.... sanki babaların hepsi çocuklarıyla çok mu ilgiliymiş te herkes normal o anormal..
neden taşındınız
belkide ailesinin yaşadıgı şehre geri dönmek istiyor
senin nabzını yokluyor
Yok be bacim. Yorumlarda bahsettim yaa. Bunun geri dönme gibi bi niyeti yok. Sadece bunu çok pohpohlamislar. Sen yaptın, senin sayende oldu,kardeşin en çok seni seviyor dinliyor diyorlar ya benim kocana kendini Superman zannediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?