- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
-
Teşekkür ederimSağlam vuracak bir krizin göbeğine doğru ilerliyoruz tüm dünya. Şu an borca girmek hiç mantıklı değil. Birikiminiz kenarda dursun.
Teşekkür ederimEvler çok pahalı şu dönemde. Geçen yıl aldığım ev 2 katına çıktı. Tekrar düşer mi daha da yükselir mi bilemem. Ama şu ara herşey çok belirsiz. Bence bir düze çıkmayı bekleseniz daha iyi gibi.
Evler artacak gibi görünmüyor. Ev almak için beklerdim ben şahsen. Kredi işi öyle göründüğü gibi sempatik olmuyor. Alacağınız evin (yapılacak masraflarıyla birlikte) en az yarısının birikiminiz olması şart bence. Yoksa pişman olursunuz kredi işine. Ayrıca kriz ortamında evler değerlenmez bilakis düşer. Beklemekte fauda görüyorum.Kızlar merhaba. Eşimle birikim yapıyoruz her ay 4 bin tl civarı. Eşim askeri personel ve çalıştığı bölgeye ev taşımamız imkansız izni de yok zaten. Boş yere kira veriyoruz oturduğumuz eve. Çünkü ben evde kalamıyorum, kalıyorum ama sürekli değil biraz kvalimde biraz annemlerde biraz kendi evimde ara ara da eşimin yanına geliyorum. Sorum şu. Zaten aylık 4 bin birikim yapıyoruz, sizce konut kredisinden faydalanıp 80-100 bin önden peşinatla ev almalı mıyız? Piyasayı takip eden arkadaşlarım varsa şuan apartman dairesi almak sizce iyi bir fikir mi? Akıl verirseniz sevinirim❣
Kızlar merhaba. Eşimle birikim yapıyoruz her ay 4 bin tl civarı. Eşim askeri personel ve çalıştığı bölgeye ev taşımamız imkansız izni de yok zaten. Boş yere kira veriyoruz oturduğumuz eve. Çünkü ben evde kalamıyorum, kalıyorum ama sürekli değil biraz kvalimde biraz annemlerde biraz kendi evimde ara ara da eşimin yanına geliyorum. Sorum şu. Zaten aylık 4 bin birikim yapıyoruz, sizce konut kredisinden faydalanıp 80-100 bin önden peşinatla ev almalı mıyız? Piyasayı takip eden arkadaşlarım varsa şuan apartman dairesi almak sizce iyi bir fikir mi? Akıl verirseniz sevinirim❣
Her ay 4 bin birikim + kira ödüyormuşsunuz bence alın derim 100 bin civarı peşinat güzel bir miktar.Kızlar merhaba. Eşimle birikim yapıyoruz her ay 4 bin tl civarı. Eşim askeri personel ve çalıştığı bölgeye ev taşımamız imkansız izni de yok zaten. Boş yere kira veriyoruz oturduğumuz eve. Çünkü ben evde kalamıyorum, kalıyorum ama sürekli değil biraz kvalimde biraz annemlerde biraz kendi evimde ara ara da eşimin yanına geliyorum. Sorum şu. Zaten aylık 4 bin birikim yapıyoruz, sizce konut kredisinden faydalanıp 80-100 bin önden peşinatla ev almalı mıyız? Piyasayı takip eden arkadaşlarım varsa şuan apartman dairesi almak sizce iyi bir fikir mi? Akıl verirseniz sevinirim❣
bence bekleyin. cok uzgunum ama bu koronadan sonra muhtemelen dunya bir krize girecek (2008deki gibi). insanlar muhtemelen evlerini elden cikaracaklar ve fiyatlar daha dusecek.Kızlar merhaba. Eşimle birikim yapıyoruz her ay 4 bin tl civarı. Eşim askeri personel ve çalıştığı bölgeye ev taşımamız imkansız izni de yok zaten. Boş yere kira veriyoruz oturduğumuz eve. Çünkü ben evde kalamıyorum, kalıyorum ama sürekli değil biraz kvalimde biraz annemlerde biraz kendi evimde ara ara da eşimin yanına geliyorum. Sorum şu. Zaten aylık 4 bin birikim yapıyoruz, sizce konut kredisinden faydalanıp 80-100 bin önden peşinatla ev almalı mıyız? Piyasayı takip eden arkadaşlarım varsa şuan apartman dairesi almak sizce iyi bir fikir mi? Akıl verirseniz sevinirim❣
Ev en temel ihtiyaç
Ve şuan onun için kira ödüyorsunuz
Ben olsam alırım .
Ev , araba , altın , dolar , euro yıllar içerisinde hep yükselmiştir , hiç geriye gitmemiştir , anlık iniş çıkışlar elbette oluyor , kastım o değil , mesela hepsinin 2 yıl önceki fiyatlarına bakın , farkı göreceksiniz ..
denizaslim arsa araştırırken nelere dikkat ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?