Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle birbirimizi çok severek evlendik. ikimizde üniversite mezunuyuz ve maddi geliri iyi işlerde çalışıyoruz. evlendiğimiz ilk yıllarda aşırı kıskançlıkları vardı bunları bir şekilde geçiştirmeye çalıştım. sonra eleştiriler başladı. bunlarda bende o kadar iz bırakmadı. fakat en büyük darbeyi şans oyunlarında yüklü paralar kaybetmeye başladığında aldım. her seferinde sözler verdi fakat bu davranışlar tekrarlanıp durdu. en son artık evimizin parasıda gitti. çok sıkı takip ediyorum 1.5 senedir oynamıyor fakat benim ona güvenim kalmadı. aşırı öfkeliyim. çok konuşan sürekli kavga çıkaran bir insana dönüştüm. hatta birkaç kere üstüne saldırıp yüzüne falan vurdum. iş ilerledikçe o da bana vurmaya başladı. bunların dışında eşim benimle ve çocuklarla çok ilgili bir babadır. benim aileme çok saygı gösterir hatta benden fazla önemser. özel günlerimi unutmaz güzel sözler söyler. ne harcadığıma karışır ne gezdiğime ama olmuyor işte
bu kısır döngüsü beni çok rahatsız ediyor ama. keşke beynimde bu yaşananları silecek bir mekanizma olsa. birde bana vurmasını hazmedemiyorum. benden özürler dilesin beni tekrar döndürebilmek için uğraşsın istiyorum. saçmalıyormuyum sizce?
eşimle birbirimizi çok severek evlendik. ikimizde üniversite mezunuyuz ve maddi geliri iyi işlerde çalışıyoruz. evlendiğimiz ilk yıllarda aşırı kıskançlıkları vardı bunları bir şekilde geçiştirmeye çalıştım. sonra eleştiriler başladı. bunlarda bende o kadar iz bırakmadı. fakat en büyük darbeyi şans oyunlarında yüklü paralar kaybetmeye başladığında aldım. her seferinde sözler verdi fakat bu davranışlar tekrarlanıp durdu. en son artık evimizin parasıda gitti. çok sıkı takip ediyorum 1.5 senedir oynamıyor fakat benim ona güvenim kalmadı. aşırı öfkeliyim. çok konuşan sürekli kavga çıkaran bir insana dönüştüm. hatta birkaç kere üstüne saldırıp yüzüne falan vurdum. iş ilerledikçe o da bana vurmaya başladı. bunların dışında eşim benimle ve çocuklarla çok ilgili bir babadır. benim aileme çok saygı gösterir hatta benden fazla önemser. özel günlerimi unutmaz güzel sözler söyler. ne harcadığıma karışır ne gezdiğime ama olmuyor işte
yorumlarınıza çok ihtiyacım var. eşimle 11 yıllık evliyiz.5 yıldır güzel günlerimiz olduğu kadar şiddetli kavgalarımızda oldu. en son pazar günü aramızdaki şiddete çocuklarda şahit oldu. alttaki komşular yukarıya çıktı. ertesi gün eşim çekip gitti. boşanıcaz dedim. tamam dedi. seni ararım mahkemeye gideriz dedi. fakat bugüne kadar ses çıkmadı. eve gelip birkaç parça eşya almış ve gitmiş. ne yapacağımı bilmiyorum. tamam mı yoksa devam mı karar veremiyorum. çocuklar çok üzülüyor. çünkü babaları çok ilgili bir adamdır. onu özlüyorlar. psikolojim rezalet durumda ne yapacağımı bilmiyorum
Şiddeti başlatan benim belki ama ben ona ne kadar güç uygulayabilirimki bir kadın olarak?o bana acımasızca vuruyor tekmeliyor. Kim daha güçlü hesabında yani
Ne güzel söylemiştiniz gerçekten. Aslında bende sevdiğim konusunda çok emin değilim zaten belkide şu anda böyle hissediyorum. Bu arada bugün beni aradı. Neymiş efendim benim ve çocuklar için bankaya para yatıracakmış hesap numaramı istiyor. Benim senin parana ihtiyacım yok dedim kapattım. Salakmıyım ben ya kendimi parası durumuna sokucam. Sonra abisi aradı beni . Niye almıyorsun parayı o senin çocuklarının hakkı falan dedi. Bende istemiyorum parasını mümkünse o parayla 11 senelik güven birde çocuklarının psikolojisini satın alsın getirsin dedim. İyi demişmiyim?Şiddet başlamışsa kim başlatırsa başlatsın evlilik bitmiştir bence...Kumar,yüklü miktarda para kaybedecek ölçüde kumar oynama psikolijik bir rahatsızlıktır.
Eşin evlilik terapistine degil kumar terapisine gitmeliydi bence öncelikle.
Saygının,güvenin,can ve mal güvenliğinin olmadığı yerde iki çocuk sağlıklı bir biçimde nasıl büyür.
O HAP meraklısı arkadaşına da takılma buyursun burdan yaksın madem...
İki çocuklu bir annenin evin içinde tekmelenmesi ve hali hazırda bu kocanın MAKBUL sayılması PESSSS...
Madem babanızın mal varlığı çocuklarınız güvence altına alabiliryor bence boşanmayı dert etmemelisiniz.
Ne anneler var maddi imkansızlık yüzünden dizini kırıp oturuyor,ailesi sahip çıkmıyor ,kendi gidip çalışsa asgari ücretle hayatını idame ettirecek gücü olmuyor.
Artık bu evlilik sürer mi sorusunu geçmişsiniz benim kanımca...Hayatınıza sahip çıkın.Çocuklarınızı ve kendinizi 1.plana alın.
Sarsılan psikolojiniz nedeniyle karar vermekte zorlanıyor olmanız muhtemel.Hata yapmaktan kaçınırken hatayı devam ettirmek en olmayacak seçenek.
SEVİYORUM demeyin ne olur?Nedir bizim bu kendi gözümüzde değersizliğimiz?SEVMEYİN,,,