Sizce bu ilişkinin oluru var mı?

Yıllar sonra arkadaşının babasıyla çocuğun babası sevgili olmuş diye okudum tövbe bismillah diyerek telefonu yere bıraktım

A adam kızın babasını mı terslemiş ? Yok yok ben bile o kadar gevşek değilim sanırım ya .

Kızın yerinde olsam asla içimde tutamaz bunu yaparken motivasyonunun ne olduğunu çocuğa sorardım .
İnceldiği yerden kopsun yani .

Çocuk kızın babasıyla yüz yüze görüşmüş iş çıkışında. Babası garip bir şekilde çocukla konuştuktan sonra sorun etmemiş, hatta arkadaşım "Babamın tepkisine şaşırdım düşün ben yediremedim" diyor. Ne konuştular bilmiyor. İkisi henüz konuşmamışlar, ne yaparlar bilmiyorum. Değişik bir ilişki dinamikleri var.

Yıllar sonra arkadaşımın babası bu çocuğun babasıyla görüşmek istemiş, onlar da bu görüşme aracılığıyla tanışmış ve sevgili olmuşlar.

Sevgiliyken bir sorun yok ancak ailelere evlilik teklifi olayı söylendiğinde biraz olaylar bozulmuş. Babalar başta bozuk atmış, "Siz bizim aramızı mı bozacaksınız?" falan tarzında.
Sanırım kafayı yedim cidden bu kısmı babalar sevgili olmuş diye anladım ve devam ettim okumaya babalar bozuk atmış aramızı mı bozacaksınız diye

Onlardan kasıt babaların çocukları elbette :) Öyle bir durum yok.

Oğlan kişisi ne hakla kp adayına görüşmeyelim diyor hem suçlu hem güçlü kızı sevse kendi arar özür diler babası adına orta yolu bulmaya çalışır ama ben hiç olurunu göremedim kız oğlanı kabul etse ailesini çiğnenmiş olur hiç değmez bir adam için ben olsam bıçak gibi keser atarim düşünmeye gerek yok bence adam kızı sevmiyor

Senin arkadaşta iyi sabır varmış

Assslaaa dayanamazdım ben .
Çocuk bi ayıp etttiğinin farkındaysa iyi bir şey bence bu, her halükarda arkadaşının direk aklındaki soruları çat çat çat sorması lazım bence ya .

Kızın babası oğlanla sonradan yüz yüze görüştü ve ne konuştularsa artık, çocuğun yaptığı şeyi sorun etmedi. Hatta çocuğa üzülmüş bile. Arkadaşımla çocuk henüz konuşmamışlar, arkadaşım da çok şaşkın. Ne yapacağını bilemiyor şu an.

Yani, bence de. Bir an evvel çözülmesi lazım ya tamam ya devam denmeli. Ama babasıyla konuşmuşlar ve babası sorun etmediyse demek ki istisnai bir durum olmuş ki adam üzülüp çocuğu tolere edebilmiş. Neyse durum bakalım, bana da anlatır herhalde :)

Eger oglanla kizin babasi arasında bi sıkıntı yoksa tamam derim oglanin babasını çok sorun etmem mümkün olduğunca görüşmemeye çalışırım adamın kafası bi milyon derim gecerim ailemlede gorusturmem..iki tarafta birbirini seviyorsa olur bu iş

Çocuk aıleye yanlış yapmış

Kız bence evlenmesın .Kuzın aılesı gayet medenı.Çocugun tutuöu hiç hos deıl .

Bu adam bugün böyleyse yarın kimbilir neler yapar

Kizimizin gozleri kör sanirim yada oglan hint kumasi. Erkek tarafi yari sarhoş tanisiyoruz yeaa zaten diye arsizlanip kiz istemeye kalkmiş ustelik bir gule gule dememis ki damat adayinin orda mahcup olmasi(bu duruma izin vermemesi gerekirdi.) gerekirken tafra yapmiş haspam. Bu rezaletten sonra senin baban yanlis anlamasin diye incelik gostermis kiii kesinlikle ilk adimi atmamaniz lazimdi haspamiz reddetmiş. Bu oglandan size hayirli iş gelmez diyim. Kizimizin bu dallamayi şutlamasi lazim. Hadsizlik simariklik hafsafhada adamda. Kizin ailesine baya saygisizlik yapilmiş.

İlişkiyi bitirmeyi zaten düşünüyormuş ne gerek var ki başka görüş almaya. Babasına ciddi saygısızlık yapmış oğlan. Ben hazmetmem böyle birşeyi.

Ben mesleği psikolog aile terapisti gibi kişilerin insan ilişkilerin de hep doğru adımlar attigini zannederdim. Ne bileyim mesela şöyle biri birsey yapinca him bunu su yuzden yapiyor bu kisiye soyle davranilirsa sorun cozulur filan gibi
Tabiki de öyle değildir ama hep çocukluktan beri böyle şeyler hayal ettiğimden Konuya hiç konsantre olamadım. Bizim onlara fikir danistigimiz bir konu da bize fikir danisilinca insan şöyle bir uzman edasıyla cevap yazmak istiyor
Umarım diğer üyeler mantıklı şeyler yazmıştır ben de kafa gitti.

Kesinlikle hayır yok.

Benim bir iki örnek var hayatımda ama malesef böyle başlayan ilişkilerin sonu iyi gelmedi.
Alır seni çıkar giderim gibi bir düşünce olmaz karşı taraf çok saygısız İlerisi çok sıkıntılara gebe

Çok garip konuyu okuyunca benim arkadaşım yazmış gibi hissettim.
Sarhoş bir şekilde kız isteme lakayt biçimde nasıl olsa vereceksiniz tavırları başka şehire gelip bir otele bile yerleşmeyi ilk günden başkasının evinde duş almalar
Bir de üste çıkan damat kişisi
Benim arkadaşımınki boşanmaya sonuçlandı çok iyi konuşamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…