• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu nedir?

Ev olayına üzülsün bence. Ev ve eşyanın parasını alsın “ dost peze...ten” sonra tekme... Daha 34 yaşında, geç değil. İyi olmuş aslında, düşünsenize 4 yıl emek ver, evlen sonra da bir sürü kadın ilişkisi çıksın. Sahi evi nasıl aldılar? İspat edebilecek mi?

böyle birisi olmadığını düşünmedim zaten ama sanki böyle bir durumda gibi düşünmesin kendisini o kişi arkadaşınıza layık değil düzgün bir insan değil bence böyle birisinin gerçek yüzünü gördüğü için sevinmeli. inşaALLAH gönlüne göre birisi denk gelir arkadaşınızın :)
Zor günler yaşıyor. Mantıklı olan hattını iptal etmesi de ne desek yapmadı bunu

Yüzde yüz katılıyorum. İnsanın en zor anı anne ölümü ve üstüne bababası da vefat etti. Bir de bu adamın serefsizlik hali bir de virüs belası yüzünden evde olması iyice kötü oldu. Şerefsiz p.c hadi defol git kıza sen benim için dünyadaki bütün kadınlardan değerlisin mesajları. . Sen benim için çok değerlisin ömür boyu dost kalalım msj lari. Ne amacı Beb de anlamadım.

Amacı kızı suçlu hissettirip belki öteleyecekti ileride. Kızla evlense de aldatmasını kabul ettirecekti. Kızın verilmiş sadakası varmış ki adam Zeki değilmiş. Ortaya pırtlatmış. Şimdi ne yaparsam yapayım benden ayrılamaz kafasında. Kızcağızın kimsesi kalmadı ya bundan başka. Arkadaşınıza okutun buraları. Sanırım onun psikolojisine oynuyor. Kız akıllı biriyse ondan alacağını alır ve önüne bakar. Dost ayağına malın üstüne yatmak da isteyebilir.

Ev olayına üzülsün bence. Ev ve eşyanın parasını alsın “ dost peze...ten” sonra tekme... Daha 34 yaşında, geç değil. İyi olmuş aslında, düşünsenize 4 yıl emek ver, evlen sonra da bir sürü kadın ilişkisi çıksın. Sahi evi nasıl aldılar? İspat edebilecek mi?
Evin eşyalarını arkadaşım aldı. Ev adamın kendisi aldı. Ev izmir de.

Amacı kızı suçlu hissettirip belki öteleyecekti ileride. Kızla evlense de aldatmasını kabul ettirecekti. Kızın verilmiş sadakası varmış ki adam Zeki değilmiş. Ortaya pırtlatmış. Şimdi ne yaparsam yapayım benden ayrılamaz kafasında. Kızcağızın kimsesi kalmadı ya bundan başka. Arkadaşınıza okutun buraları. Sanırım onun psikolojisine oynuyor. Kız akıllı biriyse ondan alacağını alır ve önüne bakar. Dost ayağına malın üstüne yatmak da isteyebilir.
Arkadaş dost kalalım diyor çünkü ileride u dönüşü yapacaktır. Yoksa hiçbir erkek arkadaş kalmak istenmez.

adamın yedekte tutmak gibi bir amaci olsa sevgilisi oldugunu belirtmezdi.
baska sehirde isini gayet guzel yurutebilirdi.
yedekte tutmuyor arkadasiniza bu ayrilik surecinde icinde bulundugu ruh halinden dolayi direk baglari koparmadan istediginde arkadasca arayabilecegini belirtmis

Defolsun gitsin de kıza sürekli seni arkadaş olarak cok seviyorum herkesten değerlisin mesajları yazıyor. Zaten aileyi kaybetti dağılmış. En zor günlerinde bunu yaptı şerefsiz adam
Diğer kadını bulup bu msjları biriktirip yollasın ss alıp
Pislik adam yedek yapmaya çalışıyor resmen kadının mantıklı düşünemediğinin farkında
Kadın yalnız kaldı ilgiye ihtiyacı var kullanıyor işte ego tatmini

adamın yedekte tutmak gibi bir amaci olsa sevgilisi oldugunu belirtmezdi.
baska sehirde isini gayet guzel yurutebilirdi.
yedekte tutmuyor arkadasiniza bu ayrilik surecinde icinde bulundugu ruh halinden dolayi direk baglari koparmadan istediginde arkadasca arayabilecegini belirtmis
Sokağa çıkma yasağı olduğu için o kadının yanında tpf nu açmış. Kadın kim arıyor deyince olay ortaya çıkmış.

Adam şerefsiz ve karaktersiz!! Böyle birisi için kelimelere yazık.
Arkadaşınızın verilmiş sadakası varmış, böyle adamlara güvenip bir yola çıkılmaz hele evlilik!!
Allah korumuş.
Dostumsun lafları da hikaye; ileride yeni kızla olmazsa dönüş kapısı stratejileri...

Back
X