Peki kıskançlık olmasın adı.Öylesine yazdım Mühendis olsa mühendis yazardım. İşsiz olsa işsiz yazardım. Kıskansam ya kıskanıyorum napayım derim..
olmasin aynen oyle, baksaniza nasil acayip acayip takintilariniz var.Öyleyse ben hi yaşamıyorum.. Ben hiç ortada yokum.. Hiç haberim olmasın kız istemeden.. Bu mu normal..
olmasin aynen oyle, baksaniza nasil acayip acayip takintilariniz var.
destek olacagina kostek olacak bi insan uzak kalsin bence.
cokkkk merak ettim, kizkardesine soyledin mi bunlari? hakkini helal etmedigini? veya ailene? nasil tepki verdiler?
Sıra konusu dediğim gibi bana saçma geliyor. Ama haber verilmemesi konusunda gönül koymakta haklısınız. Ama 10 sene sonra hala hakkımı helal edemiyorum seviyesinde bir kırgınlık da bana pek normal gelmedi.Her ikisi de.
Allahım 10 yıllık derde bak
Evliliğin sırası mı olur yahu ne diyorsunuz siz? Niye sizden izin alsınlar?
En fazla isteme olmadan önce bir haber verebilirlerdi ama izin için değil.
Bu ne biçim bir kıskançlık?
Biz çok kızkardeşiz. En büyük ablamdan önce 3 ablam evlendi ki onların da sırası karışık :)
En büyük ablamdan sonra da ben evlendim. Ne yapsın şimdi ablam oturup dertlensin mi? :))
Yok yok bunlar hep boşluktan dertsizlikten. Siz gerçek dert görmediniz. Evlenseniz de rahatlasanız..
Bence psikolog bu işi çözer..
Sıra konusu dediğim gibi bana saçma geliyor. Ama haber verilmemesi konusunda gönül koymakta haklısınız. Ama 10 sene sonra hala hakkımı helal edemiyorum seviyesinde bir kırgınlık da bana pek normal gelmedi.
Kız kardeşinin senden önce evlenip senin kısmetini mi kapattığını düşünüyorsun?
ya bu el değil ki .. kardeşiniz yaw.. haber etmişler etmemişler.. tmm o an kırıl üzül bunu da dile getir. kapat gitsin.. on yıllık olmuş geçmiş bitmiş bir mevzuyu bugün hakkımı helal etmiyorum diyecek kadar neden sorun edersin kendine.. yazık değil mi?
bak sana tavsiyem sen bu kinle devam edersen hayatına..bu ve buna benzer ömrünce sorunlar hep karşına çıkacaktır. git içinden helalleş..kardeşinle de anan babanla da.. o vakit öle diyen anan karşısına gelince aynı istikrarı kardeşinde de sürdürmek zorunda mı? nasip işi böle şeler.. Allah ın dediği olur.. özellikle evlilik ve çocuk konusunda .. vakit zaman var.. olduğu an kimse kimseye engel olamaz.. yaşayacaksa yaşayacak.
yazık inan bana bugün bu üzüntü sana bu üzüntünü unutturacak o hakkını helal etmediğin kardeşin annen baban vs.. seni daha başka bir üzüntü ile sınar. bu yapılanı aklına bile getirmez.. o derde düşersin ALLAH korsun. etme.. tövbe estağfirullah çek çokça.. af dile Allah tan.. ortada gerçekten bu kadar ailene hakkını helal etmeyeceğin bir konu yok Allah aşkına. neler var hayatta..
hem sen bununla helalleşirsen Allah seni daha güzeli ile mükafatlandıracaktır.
nefsinin sana zulum etmesine izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?