Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oltaymış bütün sazanlar geliyo ahahah :))evet var ben erkeğim bu siteyi bir ara görmüştüm uzatmayım sizleri anlamaya çalışıyorum daha anlayamadım bakalım görecez ama unutmayın buraya erkeklerin girmesi normal yani erkeğin a normal olması gerekmiyor benim gibi herifler sizleri anlamak için giriyor bence bir forumda sadece kadınlar kadınları anlayamaz anlamaları için bir erkeğe ihtiyaç vardır çünkü gördüm ki hep erkekler hakkında sorular soruluyor yanlı yanlış bende bunları zamanım oldukça açığa kavuşturmayı sağlayacağım
iyi forumlar merak kalmasın :)
evet var ben erkeğim bu siteyi bir ara görmüştüm uzatmayım sizleri anlamaya çalışıyorum daha anlayamadım bakalım görecez ama unutmayın buraya erkeklerin girmesi normal yani erkeğin a normal olması gerekmiyor benim gibi herifler sizleri anlamak için giriyor bence bir forumda sadece kadınlar kadınları anlayamaz anlamaları için bir erkeğe ihtiyaç vardır çünkü gördüm ki hep erkekler hakkında sorular soruluyor yanlı yanlış bende bunları zamanım oldukça açığa kavuşturmayı sağlayacağım
iyi forumlar merak kalmasın :) üyelik tarihim bügün
var arkadaşım var
evet bir sazanım seni mutlu ettiğime sevindimve bugün üye oldum
ben zaten sizleri öyle anlamaya çalışıyordum sizleri anlamak için değil biz erkekleri anlamanız için üye oldum eğer burda ciddiyet varda ben ciddiyete geldim konunun içeriğine göre üye oldum bundan gocuncak olsam üye olmazdım kusura bakma ama ben hem kendime hemde sevenlere çok acı çekmiş biri olarak yardım etmeye çalışıyorum ve kimliğimi saklamıyorum anladım şu ki siz erkekleri anlamaktan çok kovmaya çalışıyosunuz neyde özellikle size bişey yazmamaya çalışacam düşüncenizede saygı duyuyorum iii günler
ben zaten sizleri öyle anlamaya çalışıyordum sizleri anlamak için değil biz erkekleri anlamanız için üye oldum eğer burda ciddiyet varda ben ciddiyete geldim konunun içeriğine göre üye oldum bundan gocuncak olsam üye olmazdım kusura bakma ama ben hem kendime hemde sevenlere çok acı çekmiş biri olarak yardım etmeye çalışıyorum ve kimliğimi saklamıyorum anladım şu ki siz erkekleri anlamaktan çok kovmaya çalışıyosunuz neyde özellikle size bişey yazmamaya çalışacam düşüncenizede saygı duyuyorum iii günler
aşağılayıcı konuşuyosun sizlerde çok fedakarsınız ama bu tavrınızı anlayamadım ben birinize kötü bir sözmü söyledim allahım ya neyse adminler karar versin çok rahatsız ve feministseniz banlatırsınız ayrıca aleni olduğunu biliyorum ve o kısımlarada kendi karakterim olarak girmiyorum ki sizin de karakterinizi çözemedim neyse uzatmayalm ben kendime göre hareket ederim bir sonun varsa benle değil başkasıyla hallet gamyoncuiremsu
evet bunu bir kadın asla yapamaz o kadar erkeğin arasına dalarak bişeyleri anlatmaya çalışmaz o zaman neden üye olurken bay bayan seçimi var kural var ekek olduğum bariz neyi kanıtlamaya çalışıyosun arkadaşım sen o zaman göster ezbere konuşma link ver bişeyler yap yasak sa yasak olan bişey göster ve banlatıyosan banlat bunuda herhalde senden iyisi yapamaz :içelim:bu arada bu kupada senin :hooray: sözcü sensin herhalde :1closedeyes: