- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Ortak tanıdığımız vardı ordan öyle tanışmıştık başlarda böyle değildi abi gibiydi gerçekten.Sosyal medyadan falan ekleştik sadece.Bu hareketleri sonradan oldu.29 yaşında adamla konuşacak neyin var senin allah aşkına?Sapık sübyancıdır çok net kendi yaşıtlarınla muhatap ol
Fazla karşılaşmıyoruz.Uzun zaman oldu.Zaten artık karşılaşsak da o ortamda durmam.Reelde görüşüyor musunuz?
Ben yazmıyorum ki o yazıyor.Öyle şeyler yazınca cevap da vermiyorum yine de yazıyor.Engel atacağım artıkEvet normal degil, yalniz senin de bu kisi ile yazisman normal degil. Yasitlarinla akranlarinla arkadaslik et. Karsi cins epeyde yaş farki var ayrica laçka bir muhabbet. Hiç hoş degil
Zaten yanlış bir şeyler olduğunu sizde farketmiş olmalısınız kiFazla karşılaşmıyoruz.Uzun zaman oldu.Zaten artık karşılaşsak da o ortamda durmam.
Ben yazmıyorum ki o yazıyor,kısa cevaplar veriyorum yazınca da.Bahsettiğim gibi şeyler yazınca hiç cevap vetmiyorum yine de yazıyor.Engellemeyi düşünüyorum artık29 yaşında herifle konuşacak ne buluyorsun merak ettim.
Zatem hep o yazıyordu normalde de,öyle şeylere hiç cevap da vermiyorum yine de yazıyor.Silmeyi düşünüyorum.Zaten aylar sonra ilk kez bugün girdim sosyal medyaya bugün yazdı.İşi gücü de mi yok ne zaman girsem hep online.Reelde de nadiren görüyorum.Zaten yanlış bir şeyler olduğunu sizde farketmiş olmalısınız ki
Buraya konu açma gereğini duydunuz
Kadınlar hisseder tatlım kötü niyetli erkekleri
Sana abla tavsiyesi, uzak dur böyle pisliklerden
Gerek sanalda gerek reelde
Ben yazmıyorum ki o yazıyor,kısa cevaplar veriyorum yazınca da.Bahsettiğim gibi şeyler yazınca hiç cevap vetmiyorum yine de yazıyor.Engellemeyi düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?