Sizce bu taciz mi?

Hayır zaten en başta naber nasılsın kardeşim bir sıkıntı olursa yaz dedi ben de tamam abi sağ ol dedim.
Zaten ben hiç ona yazmıyordum o yazıyordu yazdığında da naber nasılsın kardeşim sadece.En fazla 1 2 kere yazmıştır onu da.Reelde de sanalda da sohbet olmadı zaten.
Sonra bu sevgi sözcükleri çıktı.Onlara da dediğim gibi cevap vermedim.Bugün aylar sonra tekrar yazınca kıllandım.Ben beni tanımıyodur bile unutmuştur sandım.Olay tamamen bu.
Bir de birden başladı bu sevgi sözcükleri.

Ben instagram kullanmıyorum ama
Twitter'da çok gördüm böyle pedofili sapıkları ifşa edenleri
Çokta iyi yapıyorlar helal olsun

Kanım dondu 10 - 15 yaş arası kızlara yazılan mesajları görünce

Ben instagram kullanmıyorum ama
Twitter'da çok gördüm böyle pedofili sapıkları ifşa edenleri
Çokta iyi yapıyorlar helal olsun

Kanım dondu 10 - 15 yaş arası kızlara yazılan mesajları görünce
Bunların içinde evli ve çocuğu olan insan müsveddeleri var, ya onları ne yapmalı?
O çocuklar güvende değil.. Herşey sosyal medyayla başladı ama yine çaresi de sosyal medya oldu. Bu ifşalar birazcık olsun caydırıcı olur umarım. Böyleleri azalmadan bitsin, bir anda bıçak gibi soyları tükensin inşallah.

Tatlım bak burada yazmışsın
"Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz"

Konuştun bir hata yaptın
Daha kötü şeyler olmadan farkına vardın
Bu sana hem bir ders olur
Tanımadığın insanların sosyal medyada arkadaşlık isteğini kabul etmezsin bundan sonra
Yanlış anlama bizi sadece yol gösteriyoruz

Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz.

Başlarda bana değer verdiği için seviniyordum

Hayatım senin neredeyse iki katın yaşındayım. Buradaki çoğu insan da ablan yaşındadır. Birkaç kere gördüğün at kadar adamların takip isteklerini kabul edip sohbet etme. Senin onlarla ortak noktan olamaz. Ama bu demek değildir ki sen onunla konuştun diye sana bu lafları edebilir. Hayır edemez, unutma, karşıdakinin sapık düşünceleri senin suçun değildir. Sen yine de herkese temkinli yaklaş, senden bu kadar büyük insanlara da hiç yaklaşma mümkünse.

taciz denmez buna rızan dışında yazmıyor sana, diyalog halindesiniz yani ama bariz aslıyor, abi ayağı ... ayağı hesabı. mesajlarına cevap geç ve soğuk cevap ver, sonra yazmamaya başla. böyle durumlarda bıçak gibi kesmek yerine azalarak bitirmeyi mantıklı buluyorum, zira kimin içinden ne tür manyak çıkacağı belli olmuyor saplantı olmaması açısından. bir zaman sonra da abicigim benim artık bir erkek arkadaşım var dersin ^^

ayyy 16 yaş detayini şimdi farkettim şifremi annem, abim, babam artık velin kimse, o istiyor de sonra da kaçarak uzaklaş kuzum benim ya ne işin var

Sen bu saatte nette takılırken
Ailen ne yapıyor?
Neden bundan haberleri yok?

Çok sorunlu ergensin, tamam da
Hiç mi fark etmiyor velilerin

Çok garip ya

Nesi çok sorunlu ve garip yahu? Normal genç bir kız işte. Ayrıca telefondan giriyordur muhtemelen. Gece oldu diye telefonunu alıp kitleyecek hali ailesinin.

Sende kabahat o yasta biri ile tanisip neden iletisim kurarsin
Bunlar pedofili
Hayatin boyunca psikolojini etkileyecek sacma sapan birseye maruz kalmam istemiyrsan insanlari cabuk guvenip, onune gelenle iletisim kurma
Kucuk degilsin artik, kendini korumayi ogrenmelisin

Sosyal medya üzerinden aileden olmayan kimseyle görüşme. Uzak akrabalar da bu gruba dahil . Komşuları falan da ayıp olmasın diye eklesen bile kimseyle sohbet etmek zorunda değilsin. Yabancilarla konuşma yani. En eski ve enkili öğüttür.

Ve evet adam bildiğin sana yürüyor. 30 yaşındaki adamla sohbet edecek ortak şeyler bulmaniz da beni benden aldı.

Senin yasinda oglum var biri ona bu sekilde seyler yazsa agzima geleni soylerdim.Sarilmadan sevemiyormus .Kesinlikle cevap verme gitsin kendi yasitlariyla takilsin dengesiz.

Küçücük çocuklardan ne istiyorlarsa Allah'ın belaları Allah bildiği gibi yapsın pisliği .canım uzak dur çıkar arıyor engelle konuşma gerekirse annene anlat dikkat et ortam çok kötü.!

niyeti belli kuzum. bu adam senden faydalanma peşinde. uzaklaş ondan.

Açık açık tacizdir. Uzak durun.

28 yasindayim, yeri geliyor 18-19 yasindaki ogrencilerimin bile muhabbeti sarmiyor.. Sıkılıyorum..
29 yasinda bi genc adam, 16 yasinda kucucuk kiz, konusmayi gectim, bu lüzumsuz samimiyet nedir..

Sen 16 yasindaki biriyle abi kardes muhabbetine girebilirsin fakat gel sarilayim ozledim fln fistan muhabbetleri luzumsuz uzak dur bnce...

29 yasinda bir abi edinecegine 29 yasinda bir abla da edinebilirsin mesela... Bn senin yasindayken ablalarim vardi bni gezdirirlerdi .. Oz ablam gibilerdi ... Bnce bayan bi abla edinebilirsin... Devir kotu...

engelle ve gorusmeyin
saka mi bu
16 yasindasin ve ailen kontrol etmiyor mu senin kiminle yazistigini nette ne yaptigini??

UZAK DUR NASIL NERDE NE ŞEKİLDEN TANIŞTIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…