- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Hayır zaten en başta naber nasılsın kardeşim bir sıkıntı olursa yaz dedi ben de tamam abi sağ ol dedim.Bildiğin sohbet ediyorlarmış
En başlarda normalmiş sonradan sevgi sözcükleri yazmış
Öyle yazıyor ilk mesajında
Gelen tepkilerden çekindiği için ben yazmıyorum dedi konu sahibi diye düşünüyorum
Ben instagram kullanmıyorum amaİnst.. tacizci ifşa sayfası var,
Terbiyesiz sapık heriflern herhangi bir sosyal mecra ya da telefon yoluyla yaptıkları cinsel taciz mesajlarını, adamların(!) fotoğraf ve tüm bilgileriyle ifşa ediyorlar. Çok da güzel bir şey yapmışlar bence. Kadınlarımız da gizlilik hakkı olduğu için korkmadan bu hesap yoluyla biraz olsun seslerni çıkarmış oluyor. Ordakileri gördükten sonra kimsenin niyetine güvenmez oldum. Kazık kadar adamlar 14-15 yaşındaki kızlara cinsel isteklerde bulunmuş, iğrenç!
Öyleler ifşa edilmeli de zaten, çoğu rezil olup hesabını kapatmış. Paylaşılıp rezil edileceğini duyunca, özürler dileyenler falan, beter olsunlar!
Bunların içinde evli ve çocuğu olan insan müsveddeleri var, ya onları ne yapmalı?Ben instagram kullanmıyorum ama
Twitter'da çok gördüm böyle pedofili sapıkları ifşa edenleri
Çokta iyi yapıyorlar helal olsun
Kanım dondu 10 - 15 yaş arası kızlara yazılan mesajları görünce
Tatlım bak burada yazmışsınİyi geceler.Bir sorum var.
Ben 16 yaşındayım bir de abi gibi gördüğüm 29 yaşında biri var.Abi gibi görüyorum iyi biri severim de ama biraz garip davranışları var.Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz.Kalp emojileri falan atmalar,gel bi sarılayım demeler,sürekli ama sürekli çok özlettin,canımsın seni çok seviyorum demeler falan.Başlarda bana değer verdiği için seviniyordum ama bu zamanda da artık kimseye güvenemiyorsunuz da.
Bu arada abim gibi ama o da yaş farkından dolayı,aramızda pek de bi samimiyet yok yani.Ama sürekli özledim gel sarılayım yazar kalp öpücük falan atar çok değerlisin kıymetlisin falan der.
Sizce ben mi çok fesatım yoksa bu biraz tacize mi giriyor? Ya da gereksiz bir samimiyet ?
Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz.
Başlarda bana değer verdiği için seviniyordum
Sen bu saatte nette takılırken
Ailen ne yapıyor?
Neden bundan haberleri yok?
Çok sorunlu ergensin, tamam da
Hiç mi fark etmiyor velilerin
Çok garip ya
Sende kabahat o yasta biri ile tanisip neden iletisim kurarsinBaşta 1 2 kere gördükten sonra baktım istek atmış ben de kabul ettim.Bir kaç gün sonra yazdı "naber nasılsın kardeşim bir sıkıntın olursa söyle" gibi normal konuştu.Ben de "sağ ol abi eksik olma" dedim.O zamanlar tatildi sık giriyordum.Ama o böyle bu kadar yazmıyordu.Yazdığında da normal konuşuyordu.Son zamanlarda bunlar oldu.Ben cevap vermedim soğuk durdum.Durduk yere özledim gel sarılayım falan yazıyordu özelden.Ben de görüldü yapıyordum sadece.Sonra zaten girmemeye başladım ayda yılda bir 10 dk bakıp çıkıyorum artık.Bugün yine yazınca iyice kıllandım.Ben daha beni tanımaz bile sanıyordum aradan aylar geçti.
Bence sapık da değil hasta,psikolojik sorunu var gibi geldi tekrar düşününce.Silmeye karar verdim.Az da girsem engelliyicem.
Hesabıma girer girmez özledim yazdı.Cevap vermedim.
İyi geceler.Bir sorum var.
Ben 16 yaşındayım bir de abi gibi gördüğüm 29 yaşında biri var.Abi gibi görüyorum iyi biri severim de ama biraz garip davranışları var.Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz.Kalp emojileri falan atmalar,gel bi sarılayım demeler,sürekli ama sürekli çok özlettin,canımsın seni çok seviyorum demeler falan.Başlarda bana değer verdiği için seviniyordum ama bu zamanda da artık kimseye güvenemiyorsunuz da.
Bu arada abim gibi ama o da yaş farkından dolayı,aramızda pek de bi samimiyet yok yani.Ama sürekli özledim gel sarılayım yazar kalp öpücük falan atar çok değerlisin kıymetlisin falan der.
Sizce ben mi çok fesatım yoksa bu biraz tacize mi giriyor? Ya da gereksiz bir samimiyet ?
Açık açık tacizdir. Uzak durun.İyi geceler.Bir sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?