Sizce bu yaptığı şaka mı ?

Mor Seven

Tevekkül ve Sükun
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
660
1.000
333
Sabah eşimle güzel güzel kahvaltı yapıyoruz ilk defa ondan bugünü boş olduğu için ütüde yardım istedim.Çünkü yarından itibaren okulum başlıyor ve bugünde kışlık yiyeceklerin bir kısmını halletmek istedim ki bu zamana kadar ondan bi şey istemedim ev işlerinde.
-Yok dedi yapamam ben. Öyle söyleyince kırıldım suratım asıldı.
-Hemen de suratın asıldı dedi.
Zaten beklemekle hata yaptım dedim.
-Yooo yapacaktım dedi ama sen böyle dediğin için yapmıyorum dedi.
Tabi tabi dedim.
-Sen FESATSIN dedi.

Hazırladığım sofrayı hak etmiyorsun dedim. Kalktım masadan gözlerim doldu. İçeri gittim. Yanıma geldi.
-Hadi gel kahvaltı yapalım.
Özür dile önce dedim.
-tamam dedi 3. elizabet özür dilerim.
Güldüm yine kalktım sofraya gittim. İçerde oturuyoruz. Güzelikle bi daha öyle şaka yapma bitanem dedim. Ne var FESATSIN dedi. Artık dayanamadım hüngür hüngür ağladım.
Bilmiyorum kızlar ordan bakınca komik mi geliyor. Annemlere gittim ev boş. Orda huzur buluyorum. Düşündüm bu adamdan ben çocuk istemiyorum. Bi insan sevdiği aşık olduğu insandan çocuk ister değil mi yok. Söyledim ben seni sevmiyorum.
Ben onu hiç dinlemiyormuşum anlamıyormuşum bana şaka da mı yapamayacakmış.

Allah aşkına benim evliliğim çok güzel ben mi kıymetini bilmiyorum. Bi de ben neden eşinden çocuk istemiyorum , gerçekten sevmiyor muyum ?

Bence tamamen abartıyorsun .
Diline pelesenk olmuş olabilir fesat kelimesi yada biranda söylemiş olabilir .

Bence tamamen abartıyorsun .
Diline pelesenk olmuş olabilir fesat kelimesi yada biranda söylemiş olabilir .

Yorumun için teşşekkür ederim ancak sürekli Kullandığı bir kelime değildir. İlkinde özür diledi sonra bu kelime beni kırıyor söyleme dediğimde özür dilediği kabahati yeniden yaptı.

Sabah eşimle güzel güzel kahvaltı yapıyoruz ilk defa ondan bugünü boş olduğu için ütüde yardım istedim.Çünkü yarından itibaren okulum başlıyor ve bugünde kışlık yiyeceklerin bir kısmını halletmek istedim ki bu zamana kadar ondan bi şey istemedim ev işlerinde.
Tabi tabi dedim.
-Sen FESATSIN dedi.

Hazırladığım sofrayı hak etmiyorsun dedim. Kalktım masadan gözlerim doldu. İçeri gittim. Yanıma geldi.
Özür dile önce dedim.
Güldüm yine kalktım sofraya gittim. İçerde oturuyoruz. Güzelikle bi daha öyle şaka yapma bitanem dedim. Ne var FESATSIN dedi. Artık dayanamadım hüngür hüngür ağladım.
Bilmiyorum kızlar ordan bakınca komik mi geliyor. Annemlere gittim ev boş. Orda huzur buluyorum. Düşündüm bu adamdan ben çocuk istemiyorum. Bi insan sevdiği aşık olduğu insandan çocuk ister değil mi yok. Söyledim ben seni sevmiyorum.

Allah aşkına benim evliliğim çok güzel ben mi kıymetini bilmiyorum. Bi de ben neden eşinden çocuk istemiyorum , gerçekten sevmiyor muyum ?

canım bunda bu kadar büyütecek ne war ki... sıkma sen canını herşey olur evlilikte neler duyuyoruz yeri gelince.. sewmiyorum diyosunda neden evlendn peki?

insan kocasını tanır...

şaka olup olmadığını anlayamadın mı?

Benim eşime güven duygum yok. Verdiği sözleri yerine getirmez. Sürekli sözler verir. Beni kırdığına göre şaka yapmadığı düşündüm. Benim için zaten şaka olacak bi kelime değildir. Siz şaka yaptığınız insanlara Fesat mı dersiniz.

canım bunda bu kadar büyütecek ne war ki... sıkma sen canını herşey olur evlilikte neler duyuyoruz yeri gelince.. sewmiyorum diyosunda neden evlendn peki?

Canım benim için her şey düğün gününden sonra değişti.Önceki açtığım konuda neden olduğu belirtmiştim.Yine söyleyeyim düğün günü güvenimi sarstığı için hiç bir konuda güven duymuyorum ve yaşadığım şeyler beni çok yıprattı sevgim çok azaldı bitti mi bitmedi diye çok düşünüyorum. Sonra insan sevdiği insandan çocuk sahibi olmak ister ama ben istemiorum demek ki sevmiyorum diyorum. Çocuğumun babası olacak kadar hak etmedğini düşünüyorum. Çünkü ben de ailemde dürüst insanlarız o ve ailesi öyle değil. Böyle bir ortamda çocuk büyütmek istemiyorum.

canım senin yaptıgın saka mı asıl :) yani ben kendime alıngan derdimde benden de alınganları varmıs :) hiç ama hiç büyütülücek bi mesele degil hassas dönemindeysen alınganlık yapmıs olabilirsin bu kadar ama böyle yaparak ne eşini ne de kendini üz cocuk düşünmeyecek kadar büyütülücek bi mesele degil cünkü :ssz:

Benim eşime güven duygum yok. Verdiği sözleri yerine getirmez. Sürekli sözler verir. Beni kırdığına göre şaka yapmadığı düşündüm. Benim için zaten şaka olacak bi kelime değildir. Siz şaka yaptığınız insanlara Fesat mı dersiniz.

bazen gülerek gıcklığına denir ya ( ben derim)

ondan olmuş olabilir...

ama güven duygum yok dedin..işte bu çok önemli....

güven yoksa hiçbirşey yok demektir...ve eşinin en ufak şeyinden soğursun...

ve en önemlisi o güveni kazandıramaz artık sana hiç bir şekilde...

çünkü yıkılmıştır bir kere...

Son düzenleme:
canım senin yaptıgın saka mı asıl :) yani ben kendime alıngan derdimde benden de alınganları varmıs :) hiç ama hiç büyütülücek bi mesele degil hassas dönemindeysen alınganlık yapmıs olabilirsin bu kadar ama böyle yaparak ne eşini ne de kendini üz cocuk düşünmeyecek kadar büyütülücek bi mesele degil cünkü :ssz:

:) Biraz alınganımdır.
Aslında ilk seferinde değil ama ikinci kez yinelemesi beni kırdı. Çocuk yapmamamın sebebi kesinlikle bu kelime değil :) O zaman gerçekten komik olurdu :)

bazen gülerek gıcklığına denir ya ( ben derim)

ondan olmuş olabilir...

ama güven duygum yok dedin..işte bu çok önemli....

güven yoksa hiçbirşey yok demektir...ve eşinin en ufak şeyinden soğursun...

ve en önemlisi o güveni kazandıramaz artık sana hiç bir şekilde...

çünkü yıkılmıştır bir kere...

Çok güzel özetledin , bu sebepten ötürü içime girdi bi kere o güven kurdu artık hep içimi kemirip duracak.

Bence de abartıyosun güven vermemesi farklı bi konu ama üçük bir sabah muhabbetinin bu duruma getirmeniz sizin hassasiyetiniz...dert etmeyin farklı sorunlarınız olabilir ama bu yazdığınız muhabbette bence hiçbişi yok..:45:

Tabi tabi dedim.
-Sen FESATSIN dedi.

Özür dile önce dedim.

evet siz kıymet bilmiyorsunuz, küçücük bir şakadan kıyameti koparmissiniz. Fesat yerine kaprisli demeliymis esiniz

evet fesat daha çok hakaret amaçlı değil şaka amaçlı kullanılıyor. ben de arkadaşlarıma laf açılınca şaka yollu takılmak için '' ne fesatsın '' demişimdir bazen de '' fitne fücur '' demişimdir kimse bana küsmedi. ne var bu kadar büyütecek ?

canım biraz alınganlık yapmışsın sanırım.anlayamıyorum fesat kelımesını sık sık söylemeye başladın gercekten öyle mıyım de sor.çocuk konusnun cevabını sen kendın kendıne vermelısın canım.belkı de çocuk ıstıyorsun ama sorumluluktan korkuyorsun gözünde büyüyordur bazı şeyler.çocuk sahıbı olunca hayatın daha da farklı olacak netıcede.

Tabi tabi dedim.
-Sen FESATSIN dedi.

Özür dile önce dedim.

bende alıngan bir insanım, bence böyle şaka olmaz.. sanırım size her istediğini söyleyebileceğini düşünüyor eşiniz.
özür dilemesi güzel bu arada, konuşup rahatsız olduğunuzu söylerseniz fesat tarzı kelimeleri tekrar kullanmaz sanıyorum

eşin sana şaka niyetine fesatsın demiş ama sen ona gayet ciddi biçimde onu sevmediğini söylemişsin..

şimdi sen söyle hangisi daha kötü hangisi daha kırıcı?

Back
X