Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hamile misin yoksa bayaa duygusal gördüm seniSabah eşimle güzel güzel kahvaltı yapıyoruz ilk defa ondan bugünü boş olduğu için ütüde yardım istedim.Çünkü yarından itibaren okulum başlıyor ve bugünde kışlık yiyeceklerin bir kısmını halletmek istedim ki bu zamana kadar ondan bi şey istemedim ev işlerinde.
-Yok dedi yapamam ben. Öyle söyleyince kırıldım suratım asıldı.
-Hemen de suratın asıldı dedi.
Zaten beklemekle hata yaptım dedim.
-Yooo yapacaktım dedi ama sen böyle dediğin için yapmıyorum dedi.
Tabi tabi dedim.
-Sen FESATSIN dedi.
Hazırladığım sofrayı hak etmiyorsun dedim. Kalktım masadan gözlerim doldu. İçeri gittim. Yanıma geldi.
-Hadi gel kahvaltı yapalım.
Özür dile önce dedim.
-tamam dedi 3. elizabet özür dilerim.
Güldüm yine kalktım sofraya gittim. İçerde oturuyoruz. Güzelikle bi daha öyle şaka yapma bitanem dedim. Ne var FESATSIN dedi. Artık dayanamadım hüngür hüngür ağladım.
Bilmiyorum kızlar ordan bakınca komik mi geliyor. Annemlere gittim ev boş. Orda huzur buluyorum. Düşündüm bu adamdan ben çocuk istemiyorum. Bi insan sevdiği aşık olduğu insandan çocuk ister değil mi yok. Söyledim ben seni sevmiyorum.
Ben onu hiç dinlemiyormuşum anlamıyormuşum bana şaka da mı yapamayacakmış.
Allah aşkına benim evliliğim çok güzel ben mi kıymetini bilmiyorum. Bi de ben neden eşinden çocuk istemiyorum , gerçekten sevmiyor muyum ?
Kız hamile misin yoksa bayaa duygusal gördüm seni![]()
Bazı kişilere hak veriyorum çünkü burda bi konu yazarken sadece o konuda anlatıldığı kadar sizsiniz.
Ve herkes karşısındakinin anlayabileceği kadardır.
Aman kıymetini bilmiyorsun diyen arkadaş ne yaşadığını senin ben bilmem burda olduğuna göre illa bir derdin var sanmıyorum çok mutlu insanlar bu bölümde zaman geçirsin.Keşke bi de daha önce açtığım konuyu okusaydın.
Burda her çeşit derdi olan insan var birisi dayak yer belki öteki laf işitir. Laf işiten olunca aa diye ayıplayanlar var. Kimse kimsenin halinden anlamaz.
Ete püfe sorun bulan bi insan değilim yaşadıklarımı ancak ben bilirim.
İlkinde evet alınganlık yaptım ancak bundan rahatsız olduğumu söylemek benim en tabi hakkım. Şimdi size birisi sevmediğiniz bi kelime ile şaka yapsa sizde bundan hoşlanmadığınızı belirtsesiniz yarım saat sonra aynısını yapsa ne düşünürsünüz.Elbet hatalarım olacak tıpkı sizler gibi... Hatalarıdır, üzüntüleridir, acılarıdır insanı insan yapan.
Yorum yazan herkese teşekkür ederim ben ne mutlu bi insanmışım ki bazı insanların vaktini çalmışım burda onlar kusura bakmasın.
"Kıymet bilmiyor muyum acaba" diye soran sizdiniz ben de dışardan gördüğüm kadarıyla yorum yaptım.
Hala alınganlık yapıyorsunuz, niye hatalı olduğunuzu kabullenmiyorsunuz ki?