Maalesef haklısın ama yüklü miktarda borç var ve hapis olursa ben tek başıma üstesinden geleme m asla maaş haczim de var çocuk bakıcı maaşı falan mahfolurum tek kelimeyle yoksa zaten afdetmedim ama daha kötü duruma düşerimHakim sana sorar şikayetçi Değilim dersen bşy olmaz .
Mahkeme düşer .
Ama ne malum bir daha tekrarlanmayacağı ?
Şiddetin affı olmaz bahanesi de
Maalesef öyle canım savcı ile duruşma günü mü konuşmak lazım yoksa duruşmadan önce mi araşturıp konuşmak gerekirDavayla ilgilenen savcıyla konuşmayı deneyebilirsiniz. Size en doğru bilgiyi o verecektir. Eşiniz pişman olduğunu ve tekrarlamayacagini, siz de onu affedip sikayetinizi geri aldiginizi soyleyebilirsiniz. Siddete hicbir sey bahane olmamali evet ancak insanlar borçlu, gergin ve gelecek kaygisi taşıyor. Ne yazık ki topluca cinnet geçiriyoruz.
Öncesinde konuşun. Savcı duruşmada bulunmaz sanırım. Bu sadece bilgi amaclı bir görüşme. Davanın seyrini belirleyecek olan hakim artık.Maale
Maalesef öyle canım savcı ile duruşma günü mü konuşmak lazım yoksa duruşmadan önce mi araşturıp konuşmak gerekir
Benim yüzümden ölmesinde gerisi umrumda değil artıkBabaniz en azindan size siddet uygulayan adama geri gönderdikten sonra mutlu ve saglikli mi?
Anladım canım teşekkür ederimÖncesinde konuşun. Savcı duruşmada bulunmaz sanırım. Bu sadece bilgi amaclı bir görüşme. Davanın seyrini belirleyecek olan hakim artık.
Benim yüzümden ölmesinde gerisi umrumda değil artık
Kalp krizinin öyle bir sebebi yok. Tıp kitaplarında en azından...Benim yüzümden ölmesinde gerisi umrumda değil artık
+1Babaniz en azindan size siddet uygulayan adama geri gönderdikten sonra mutlu ve saglikli mi?
Sizin yüzünüzden? Siz ne yaptınız ki?Benim yüzümden ölmesinde gerisi umrumda değil artık
şimdi çalısı yorum ve maddi sıkıntılar dışında başka problem yok artık .ceza almasını hapse girmesini de istemiyorum artık anladım ki ben çalışmadığım için bu kadar sıkıntı yaşadık .
Borçlar senin üzerine mi ?Maalesef haklısın ama yüklü miktarda borç var ve hapis olursa ben tek başıma üstesinden geleme m asla maaş haczim de var çocuk bakıcı maaşı falan mahfolurum tek kelimeyle yoksa zaten afdetmedim ama daha kötü duruma düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?