Sizce bunun sonu ne olur?

Omlarında bufün davası vardı 1500 tl ceza vermiş ama hükmün açıklanmasını sonraya bırakmış.5 yıl süre vermiş
Azmiş hiç bir şey değil .benim ikinci şikayet bu aslında ilkinde dava düştü 5 yıl içinde olmasa ceza ödemeyecekti .ama budefa 6 binden aşağı olmaz eğer para cezasına çevrilirse yoksa hapis olma ihtimali de var bakalım ne olacak sonumız böyle

Sunu anlamadim, sen calismiyorsun diye sorun yasadiginiz cikarimina vardin, bi aydinlanma (!) yasadin, oyle mi? Siddet uygulama gerekcesini mantikli buldun yani? Yarin bi gun yine calisamasan seni dovmesi hak mi o zaman?
Hayır tabi ki yanlış anladın ya da ben ifade edemedim ben çalışmayıp evde oturduğu m dönemde depresyona girdim ve sürekli tartışıp kavga ettim.şimdi çalışıyorum işten sonra ki vakitleri mi oğluma harcıyor um ve onunla ilgilenmiyorum bile çalışmamak tan dolayı benim psikolojim bozıldu demek istedim.yoksa şiddeti onaylasam şikayet etmezdim hapis olma ihtimalini bile bile

Afedersin o zaman, ben esine hak verip affettin seklinde anladim da ondan oyle soyledim.. Yine de tam amacini anlayamadim yalniz, ne yapmak istiyorsun?

Afedersin o zaman, ben esine hak verip affettin seklinde anladim da ondan oyle soyledim.. Yine de tam amacini anlayamadim yalniz, ne yapmak istiyorsun?
Sorun değil canım. Mahkeme sonucu göreceğiz herşeyi aslında ben şikâyet i geri aldım orda sadece hakarrt düştü ama eşe karşı şiddet kamu davası ve ceza alacak .ne yapacağımı pek de bilmiyorum aalında

'' ben çalışmadığım için bu kadar sıkıntı yaşadık '' ? Sizi darp eden adama nasıl döndünüz demeyeceğim... Dönmüşsünüz artık. Aynı şeyleri yaşadım acaba olur mu olur mu diyerek kendi onurumu gururumu çiğnedim durdum. İşiniz varsa artık daha güçlüsünüz ve o adama mecbur değilsiniz, durumunuzu tam idrak edemem ama en küçük hatasında tekmeyi basın.

Kocanız sizi aldatmış ve şiddet uygulamıştı defalarca hatırladım
Çok üzülmüştüm güzel haberler bekliyodum ama barışıp da hapis cezası almasın diye konu açacağınızı hiç düşünmemiştim boşuna mı üzülüp dua ettim hayal kırıklığına uğradım şuan
Konu içinde övmüşşünüz resmen adamı 'ben çalışmadıgım içindi şuan hiç sorun yok hapis cezası almasını istemiyorum'
Ailem arkamda değil demeyin hislerim kuvvetlidir siz de istemiyosunuz boşanmak

Hakim seni karşısına alıcak soracak sen de vazgeçtim diyeceksin konu kapanıcak
Ama benden sana tavsiye davayı ertelet , kocan yine yüz bulmasın .. Hakime evet şu an beraberiz ama emin olamadım de . Ertelesin davayı . Darp öyle affedilecek bir şey değil . Eşinde sürünsün biraz

Bu güzel secenek koz elimde oldukça korkar :)

Önümde uzunca bir süre düşünmek için gerçekten öyle çok enteresan bir milletiz .elalem için yaşayıp elalem için oluyor olduk: ((

Boşanmak çözüm değil ki tek başına evet bana kızanlar olacak belki ama ben zerre kadar düzelme umudu görüyorsam boşanmam .ama umut yoksa zaten biter .boşanmak kolay ama sonucunda aile ortamından anne baba şefkatinden ayrı yetişecek bir evlat var bunları desteklemiyorum asla ama dedim ya düzelecek diye umudum var hala ((

Aldatan ve şiddet uygulayan herifi boşamak defetmek çaredir. Korkup düzelsin diye ayak yapmak için kullanmak değil. Bunları yapan insan düzelmez. Hadi daha yapmadı diyelim önceki yaptıkları unutulacak mı? Başka kadınlarla birlikte olması şiddet uygulaması? Siz yapsanız kocanız düzelir diye beklemezdi... kendini kandırmak oluyor ama siz bilirsiniz sizin hayatınız tekrar yaşayacağınız yaşamasanız da yaşadıgınız gerçeği değişmiyor.
Demekki umut yoksa biter dediğinize göre isteseniz boşanabilirsiniz. Boşanmama nedeniniz babanız değil sizin başka kadınlarla yatan gezen eve gelip de sizi döven kocanıza olan aşkınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…