- 3 Şubat 2018
- 25.777
- 110.902
- 598
Aynen öyle
Azmiş hiç bir şey değil .benim ikinci şikayet bu aslında ilkinde dava düştü 5 yıl içinde olmasa ceza ödemeyecekti .ama budefa 6 binden aşağı olmaz eğer para cezasına çevrilirse yoksa hapis olma ihtimali de var bakalım ne olacak sonumız böyleOmlarında bufün davası vardı 1500 tl ceza vermiş ama hükmün açıklanmasını sonraya bırakmış.5 yıl süre vermiş
Evet canım kendi akıllarına göre bana ceza verdiler ama ilk ve en büyük zulmü öncr onlar bana yaptı.Yani kusura bakmada ama ailende az degilmis. Kendilerine göre sana ceza mi veriyorlar böyle..
Hayır tabi ki yanlış anladın ya da ben ifade edemedim ben çalışmayıp evde oturduğu m dönemde depresyona girdim ve sürekli tartışıp kavga ettim.şimdi çalışıyorum işten sonra ki vakitleri mi oğluma harcıyor um ve onunla ilgilenmiyorum bile çalışmamak tan dolayı benim psikolojim bozıldu demek istedim.yoksa şiddeti onaylasam şikayet etmezdim hapis olma ihtimalini bile bileSunu anlamadim, sen calismiyorsun diye sorun yasadiginiz cikarimina vardin, bi aydinlanma (!) yasadin, oyle mi? Siddet uygulama gerekcesini mantikli buldun yani? Yarin bi gun yine calisamasan seni dovmesi hak mi o zaman?
Afedersin o zaman, ben esine hak verip affettin seklinde anladim da ondan oyle soyledim.. Yine de tam amacini anlayamadim yalniz, ne yapmak istiyorsun?Hayır tabi ki yanlış anladın ya da ben ifade edemedim ben çalışmayıp evde oturduğu m dönemde depresyona girdim ve sürekli tartışıp kavga ettim.şimdi çalışıyorum işten sonra ki vakitleri mi oğluma harcıyor um ve onunla ilgilenmiyorum bile çalışmamak tan dolayı benim psikolojim bozıldu demek istedim.yoksa şiddeti onaylasam şikayet etmezdim hapis olma ihtimalini bile bile
Sorun değil canım. Mahkeme sonucu göreceğiz herşeyi aslında ben şikâyet i geri aldım orda sadece hakarrt düştü ama eşe karşı şiddet kamu davası ve ceza alacak .ne yapacağımı pek de bilmiyorum aalındaAfedersin o zaman, ben esine hak verip affettin seklinde anladim da ondan oyle soyledim.. Yine de tam amacini anlayamadim yalniz, ne yapmak istiyorsun?
Evet canım aynen öyle kamu davası oluyorEşe karşı yaralama suçu işlendiği darp raporuyla sabit olduğu için eşiniz siz şikayetten vazgeçseniz bile ceza alacaktır. Zira bu suç şikayete tabi değildir.
Sorun değil canım. Mahkeme sonucu göreceğiz herşeyi aslında ben şikâyet i geri aldım orda sadece hakarrt düştü ama eşe karşı şiddet kamu davası ve ceza alacak .ne yapacağımı pek de bilmiyorum aalında
Hayır ama şu an çaresizim çok ailem destek olmuyor .ne yapacağımı bilmiyorumDevam etmeyi dusunuyor musun evliliğe?
Selam kızlar aralık ayında eşim beni darp etti ve bende rapor alarak şikayet ettim babamın evine gittim sonra babam bu olaya dayanamayıp ve boşanmama da karşı çıktı beni eve geri gönderdiler kalp krizi geçirdiği için bende benim yüzümden bir şey olur babama diye korkup direnmedim döndüm eve .sonra karakol da babamın kalp krizi geçirmesi nedeniyle eve geri dondüğümü ve şikayetimi geri aldığıma dair dilekçe verdim yaklaşık 5 ay sonra mahkeme olacak .dün e devlete baktım asliye ceza mahkemesinden dava açılmış bunun sonıcunda eşim hapse girer mi yoksa hakim bana mı sorar .o dönemde yeni doğum yapmıştım ve çalışmıyor dum şimdi çalısı yorum ve maddi sıkıntılar dışında başka problem yok artık .ceza almasını hapse girmesini de istemiyorum artık anladım ki ben çalışmadığım için bu kadar sıkıntı yaşadık .şimdi borçlar ve evladımız dışında başka derdimiz yok ama ne yapacam bilmiyorum ben gördüm e devlette duruşma olduğunu daha ona söylemedim ben ne yapacam ya hiç bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedimokuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ler
Hakim seni karşısına alıcak soracak sen de vazgeçtim diyeceksin konu kapanıcakSelam kızlar aralık ayında eşim beni darp etti ve bende rapor alarak şikayet ettim babamın evine gittim sonra babam bu olaya dayanamayıp ve boşanmama da karşı çıktı beni eve geri gönderdiler kalp krizi geçirdiği için bende benim yüzümden bir şey olur babama diye korkup direnmedim döndüm eve .sonra karakol da babamın kalp krizi geçirmesi nedeniyle eve geri dondüğümü ve şikayetimi geri aldığıma dair dilekçe verdim yaklaşık 5 ay sonra mahkeme olacak .dün e devlete baktım asliye ceza mahkemesinden dava açılmış bunun sonıcunda eşim hapse girer mi yoksa hakim bana mı sorar .o dönemde yeni doğum yapmıştım ve çalışmıyor dum şimdi çalısı yorum ve maddi sıkıntılar dışında başka problem yok artık .ceza almasını hapse girmesini de istemiyorum artık anladım ki ben çalışmadığım için bu kadar sıkıntı yaşadık .şimdi borçlar ve evladımız dışında başka derdimiz yok ama ne yapacam bilmiyorum ben gördüm e devlette duruşma olduğunu daha ona söylemedim ben ne yapacam ya hiç bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedimokuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ler
Bu güzel secenek koz elimde oldukça korkar :)Hakim seni karşısına alıcak soracak sen de vazgeçtim diyeceksin konu kapanıcak
Ama benden sana tavsiye davayı ertelet , kocan yine yüz bulmasın .. Hakime evet şu an beraberiz ama emin olamadım de . Ertelesin davayı . Darp öyle affedilecek bir şey değil . Eşinde sürünsün biraz
Önümde uzunca bir süre düşünmek için gerçekten öyle çok enteresan bir milletiz .elalem için yaşayıp elalem için oluyor olduk: ((Benim kızıma elin herifi vurdu diye derdimden sinirimden kalp krizi geçiririm ben. Kızım şiddete boyun eğmeyip eve geldiği için değil!
Ne ilginç bir milletiz cidden anlam veremiyorum, yazık!
Şikayetçi olmazsanız ceza almaz diye biliyorum.
Boşanmak çözüm değil ki tek başına evet bana kızanlar olacak belki ama ben zerre kadar düzelme umudu görüyorsam boşanmam .ama umut yoksa zaten biter .boşanmak kolay ama sonucunda aile ortamından anne baba şefkatinden ayrı yetişecek bir evlat varKocanız sizi aldatmış ve şiddet uygulamıştı defalarca hatırladım
Çok üzülmüştüm güzel haberler bekliyodum ama barışıp da hapis cezası almasın diye konu açacağınızı hiç düşünmemiştim boşuna mı üzülüp dua ettim hayal kırıklığına uğradım şuan
Konu içinde övmüşşünüz resmen adamı 'ben çalışmadıgım içindi şuan hiç sorun yok hapis cezası almasını istemiyorum'
Ailem arkamda değil demeyin hislerim kuvvetlidir siz de istemiyosunuz boşanmak
Aldatan ve şiddet uygulayan herifi boşamak defetmek çaredir. Korkup düzelsin diye ayak yapmak için kullanmak değil. Bunları yapan insan düzelmez. Hadi daha yapmadı diyelim önceki yaptıkları unutulacak mı? Başka kadınlarla birlikte olması şiddet uygulaması? Siz yapsanız kocanız düzelir diye beklemezdi... kendini kandırmak oluyor ama siz bilirsiniz sizin hayatınız tekrar yaşayacağınız yaşamasanız da yaşadıgınız gerçeği değişmiyor.Boşanmak çözüm değil ki tek başına evet bana kızanlar olacak belki ama ben zerre kadar düzelme umudu görüyorsam boşanmam .ama umut yoksa zaten biter .boşanmak kolay ama sonucunda aile ortamından anne baba şefkatinden ayrı yetişecek bir evlat varbunları desteklemiyorum asla ama dedim ya düzelecek diye umudum var hala ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?