Sizce bunun sonu ne olur?

Konunuzu yarım yazmışsınız. Önceden de darpla ilişkili bir dava süreciniz olmuş. Denetimli serbestlik almış eşiniz. Bunları neden yazmadınız? İşler değişir. Ceza alabilir de almayabilir de.

Oha. O zaman yatsin biraz anam babam. Bu ne ya. Bide kadini o kadar bastirmislar ki "benim sucum calismamak" diyor. Adamda gücü yetmiyecek borcu altina girmeseydi demiyorlar da.

Benim de bir arkadaşım sizin yaşadığınız süreci yaşadı ama o dilekçe olarak kendi açtığı sabadan vazgeçti ama kamu davasına girecek eşi para cezası gelir demiş avukat

Oha. O zaman yatsin biraz anam babam. Bu ne ya. Bide kadini o kadar bastirmislar ki "benim sucum calismamak" diyor. Adamda gücü yetmiyecek borcu altina girmeseydi demiyorlar da.
Gerçekten de kadının psikolojisi, düşünce yapısı üzücü. Arkasında bilinçli anne baba da olmadığı için bu durum katmerleniyor.

Gerçekten de kadının psikolojisi, düşünce yapısı üzücü. Arkasında bilinçli anne baba da olmadığı için bu durum katmerleniyor.

Yani. Bizim tanidigimizin oglu intihar etti. Babasi kisa zaman sonra beyin kanamasi gecirdi. Ha böyle bir durum olsa anlarim. Canindan can gitmis,evladi ölmüs. Ama "yuvan yikiliyor,siddet görüyorsun elin oglundan ne kadar üzülüyorum bir bilsen. Simdi var git sana siddet uygulanin yanina" diyene kadar kalp krizi,bana kimse kusura bakmasin iyi bir babanin hareketlerine benzemiyor. Bizim köyde birisinin esine siddet uyguladigi duyulsa (er gec aileler hep ögrenir) tüm köy o kisiyi dislar ve selamini kesermis ta ki esinin gönlünü alip kendini düzeltene kadar. Yani elalemin baskisi siddet uygulayana idi,magdur olana degil. Ne diyim ki. Allah islah etsin. Bayana acidim

Sen çalışmadığın için mi o kadar şey yaşadın??? Çalışmak zorunda değilsin ki ister çalışır ister çalışmazsın. Adam maaşın için mi iyi davranıyor sana. İnş ceza alırda aklına başına gelir o kocanın.

Şu an bu anlama geliyor bu durum demek oluyor kı çalışmıyordu m diye oldu o kadar şey paralı kadın arıyordu demek

Konunuzu yarım yazmışsınız. Önceden de darpla ilişkili bir dava süreciniz olmuş. Denetimli serbestlik almış eşiniz. Bunları neden yazmadınız? İşler değişir. Ceza alabilir de almayabilir de.
Dava düşmüştü denetimli değildi

Benim de bir arkadaşım sizin yaşadığınız süreci yaşadı ama o dilekçe olarak kendi açtığı sabadan vazgeçti ama kamu davasına girecek eşi para cezası gelir demiş avukat
Aynı olay o zaman canım keyfi bilir dövme den önce duşunseydı o da

Borcun yarısı ben bekarken üzerime olan kredi borcu ailem için çektim ve eşimi istemedikleri için ödemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…