Beni düşğnmeyen perişan edenn eşin nesini düşüneyim borçlar tamamen üzerime kalacak oğlumla perişan olacağımHm meseleyi anladım yani Eş vs değil senin derdin bşy Olmasın maddi olarak diyorsun .
Inşallah olmaz bşy ama sanmıyorum
Size hiç bir şey demiyorumAllah akıl fikir versin. Tek sorun benim çalışmamammış, şimdi bi sıkıntım yok demişsiniz. Davayı öğrenince yine darp eder, siz yine şikayetçi olmasaydım keşke, suç bende hep dersiniz. Babanızı da bahane yapmışsınız, çok güzel, çok yolunda her şey. Mecburiyetten dönmemişsiniz siz, kocanıza değil kendinize suç bulduğunuz için dönmüşsünüz.
İnşallah bi sorun olmaz.Selam kızlar aralık ayında eşim beni darp etti ve bende rapor alarak şikayet ettim babamın evine gittim sonra babam bu olaya dayanamayıp ve boşanmama da karşı çıktı beni eve geri gönderdiler kalp krizi geçirdiği için bende benim yüzümden bir şey olur babama diye korkup direnmedim döndüm eve .sonra karakol da babamın kalp krizi geçirmesi nedeniyle eve geri dondüğümü ve şikayetimi geri aldığıma dair dilekçe verdim yaklaşık 5 ay sonra mahkeme olacak .dün e devlete baktım asliye ceza mahkemesinden dava açılmış bunun sonıcunda eşim hapse girer mi yoksa hakim bana mı sorar .o dönemde yeni doğum yapmıştım ve çalışmıyor dum şimdi çalısı yorum ve maddi sıkıntılar dışında başka problem yok artık .ceza almasını hapse girmesini de istemiyorum artık anladım ki ben çalışmadığım için bu kadar sıkıntı yaşadık .şimdi borçlar ve evladımız dışında başka derdimiz yok ama ne yapacam bilmiyorum ben gördüm e devlette duruşma olduğunu daha ona söylemedim ben ne yapacam ya hiç bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedimokuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ler
Anlıyorum canım seni .Beni düşğnmeyen perişan edenn eşin nesini düşüneyim borçlar tamamen üzerime kalacak oğlumla perişan olacağım
Makalesef hiç bir zaman destek olmadılarAnlıyorum canım seni .
Keşke senin üstüne olmasaydı borç vs
Ailende destek değil Anladığım kadarıyla
Hakimin kalemi ile konuştum bugün duruşma ya gelin diyor yapacak başka birşey yokmuşİnşallah bi sorun olmaz.
Bi avukatla konuş süreç hakkında bilgi al.
O da kötü insan böyle bi durumda nasıl çocuğuna sahip çıkmaz kiMakalesef hiç bir zaman destek olmadılar
Onlara göre ölmem boşanmam dan daha hayırlıO da kötü insan böyle bi durumda nasıl çocuğuna sahip çıkmaz ki
Onların zihniyetine tüküreyim ben .Onlara göre ölmem boşanmam dan daha hayırlı
Aynen öyle canımOnların zihniyetine tüküreyim ben .
Böyle düşünenler Yüzünden kadınlar ayrılamıyor şiddet Görüyor zaten
Borcun yarısı ben bekarken üzerime olan kredi borcu ailem için çektim ve eşimi istemedikleri için ödemediler
Neden? Cunku ilk cezayi kendinizi bu herife mahkum birakarak kendinize kesmissiniz. Benim burda cinlerim tepeme cikiyor sizin caniniza yazik gunah degil mi ah guzel kardesim yaKeşke de yine olan bana olacak adalet yerini bulmuyor maalesef
İnşallah: (Mahkemede şikayetçi olmadığını söylersin zaten ceza alsa da para cezasına çevrilir daha önceden bir suça karışmadı ise onu da 5 yıl suç işlememek kaydıyla ertelerler para da ödemezsiniz kapanır gider. Geçmiş olsun umarım inşallah bir daha şiddete maruz kalmazsınız.
Öyle canım da ikş tarftan da yüzüm gülmedi maalesefAynı zamanda ailen de suçlu. Üzüldüm senin adına. Borcunu öde, çık git o evden yavrunla. Ne ailenin yüzüne bak ne eşinin.
Aynen öyleHem size kredi cektirip hem size sahip cikmiyorlar öyle mi?
Omlarında bufün davası vardı 1500 tl ceza vermiş ama hükmün açıklanmasını sonraya bırakmış.5 yıl süre vermişAynı olay o zaman canım keyfi bilir dövme den önce duşunseydı o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?