• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce çağırsam mı?

öncelikle sakin ol hemen istekli gözükme öyle ağırdan sat kendini davetiye istemiştinde de hani sen aslında davetiye vermek istemedin ama o çok ısrar etmiş gibi davran :)

böyle dersem çıldırabilir :52: aslında sinirliyim ona gelip ne kaybettiğini görsün istiyorum :52:

böyle dersem çıldırabilir :52: aslında sinirliyim ona gelip ne kaybettiğini görsün istiyorum :52:

şimdi sinirini bir kenara koy o düğün için hazırlanmaya ver kendini ve hiç pas verme çıldırsın seni geri kazanabilmek için :) ay çok heyecanlı ya :))

şimdi sinirini bir kenara koy o düğün için hazırlanmaya ver kendini ve hiç pas verme çıldırsın seni geri kazanabilmek için :) ay çok heyecanlı ya :))

aynen tek sorun onu düğüne davet edebilmem :52: çokmu kötüyüz neee :52::52:

Yaşın kaç diye merak ettim öncelikle?
Yani düğünlerde kim davetiye sormuş ki “bana da ayrı ver” demiş. Çok gereksiz.

Nikahına beni çağır sevgilim şarkısı geldi aklıma :6:

22 gün var dahaaaaa ama ben çok heyecanlıyım

sakin ol sakin çok heyecan da iyi değil hem herşey beklediğin gibi de olmayabilir sonra çok kırılırsın her iki ihtimale de hazırlıklı olmalısın

Yaşın kaç diye merak ettim öncelikle?
Yani düğünlerde kim davetiye sormuş ki “bana da ayrı ver” demiş. Çok gereksiz.

yaşım 27 canım ablamın düğünü polis evinde olacağı için davetiye ile giriliyormuş
ayrıca herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok ki sana göre gereksiz olan bana göre gereklidir yani

kızlar eski erkek arkadaşımın ailesi bizim binada oturuyor bu ay ablamın düğünü var geçen ay erkek arkadaşımla konuşuyorduk (ayrılmadan önce)
bizim davetiyeler 2 kişilik oda banada ayrı verirsin dedi annesi babasıyla geleceği için.bende tamam dedim (o bizim mahallede oturmadığı için gelmek istemeyeceğini düşünmüştüm)
kavgayla ayrılmadık yani her geldiğinde bana bakıyor falan işte şimdii sizce ona davetiye versem mi acaba.:31:
bence sız hala unutamamıssınız ...
oylyse bnce de verın
ama artık sevmedıgınız dusunuyosunuz ve ıllakı davetıye vemenız sartsa baskasına verın davetıyeyı o da eskı sevgılınıze versın
sevmdıgınınz halde sız ellerınızle verırsnız davetıyeyı zaten sıze ılgısı varmıs yanlıs anlar

kızlar eski erkek arkadaşımın ailesi bizim binada oturuyor bu ay ablamın düğünü var geçen ay erkek arkadaşımla konuşuyorduk (ayrılmadan önce)
bizim davetiyeler 2 kişilik oda banada ayrı verirsin dedi annesi babasıyla geleceği için.bende tamam dedim (o bizim mahallede oturmadığı için gelmek istemeyeceğini düşünmüştüm)
kavgayla ayrılmadık yani her geldiğinde bana bakıyor falan işte şimdii sizce ona davetiye versem mi acaba.:31:

verme desek de vereceksin gibime geliyor :17: :16: :48:

Back
X