- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
öncelikle sakin ol hemen istekli gözükme öyle ağırdan sat kendini davetiye istemiştinde de hani sen aslında davetiye vermek istemedin ama o çok ısrar etmiş gibi davran :)
böyle dersem çıldırabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle sakin ol hemen istekli gözükme öyle ağırdan sat kendini davetiye istemiştinde de hani sen aslında davetiye vermek istemedin ama o çok ısrar etmiş gibi davran :)
böyle dersem çıldırabiliraslında sinirliyim ona gelip ne kaybettiğini görsün istiyorum
![]()
şimdi sinirini bir kenara koy o düğün için hazırlanmaya ver kendini ve hiç pas verme çıldırsın seni geri kazanabilmek için :) ay çok heyecanlı ya :))
aynen tek sorun onu düğüne davet edebilmemçokmu kötüyüz neee
![]()
en kolayı o bence :)) biz kötü değiliz erkekler bunu hakediyor:)) bu arada düğün ne zamandı:)
davetiye ver gitsinn![]()
25 mayıs canım:26: daha çok var değilmi
yok ya anca olur mayısa ne kaldı şurda :))
22 gün var dahaaaaa ama ben çok heyecanlıyım
Yaşın kaç diye merak ettim öncelikle?
Yani düğünlerde kim davetiye sormuş ki bana da ayrı ver demiş. Çok gereksiz.
bence sız hala unutamamıssınız ...kızlar eski erkek arkadaşımın ailesi bizim binada oturuyor bu ay ablamın düğünü var geçen ay erkek arkadaşımla konuşuyorduk (ayrılmadan önce)
bizim davetiyeler 2 kişilik oda banada ayrı verirsin dedi annesi babasıyla geleceği için.bende tamam dedim (o bizim mahallede oturmadığı için gelmek istemeyeceğini düşünmüştüm)
kavgayla ayrılmadık yani her geldiğinde bana bakıyor falan işte şimdii sizce ona davetiye versem mi acaba.![]()
kızlar eski erkek arkadaşımın ailesi bizim binada oturuyor bu ay ablamın düğünü var geçen ay erkek arkadaşımla konuşuyorduk (ayrılmadan önce)
bizim davetiyeler 2 kişilik oda banada ayrı verirsin dedi annesi babasıyla geleceği için.bende tamam dedim (o bizim mahallede oturmadığı için gelmek istemeyeceğini düşünmüştüm)
kavgayla ayrılmadık yani her geldiğinde bana bakıyor falan işte şimdii sizce ona davetiye versem mi acaba.![]()
verme desek de vereceksin gibime geliyor![]()
![]()
![]()
kararsızım :26:
Verme bence
O ne dese o mu olacağını sanıyo hala![]()
ona devetiye vermediğim için kudurur sonra gelemediği içinn![]()