- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Fesatlık yapmak istemem ama park meselesinde benim aklıma öpmek ya da yaklaşmak için fırsat kolladığı geldi.Merhaba hanımlar
Görüştüğüm bir kişi var ve cimri biri gibi geliyor. Bu duruma canım çok sıkılıyor.
1 buçuk aydır görüşüyoruz, hesabı hiç bana ödetmedi teklif etmeme rağmen ama bazı davranışları beni itiyor.
Iki farklı yere gittik büyük boy 1 adet pizza istedi ve 2 içecek istedi. Hatta bir tanesinde gittiğimiz yer lüksü ve utandım 1 pizzayı 2 kişi bölüşmeye.
Bu haftasonu ise beni büyük bir parka götürdü. Ben çok üşüdüm kalkalim diyorum yok yok otur dedi. 1 buçuk saat bankta oturduk. Sonra bir yerde oturup çay içmeyi teklif etti istemedim. Sonra herkes kendi evine döndü. Yanı o kadar uzun süre soğukta parkta oturmamiza anlam veremedim. Ayrıca uzak yoldan gittik o parka, büyük bi park, yemeğe bi yere götürmesi gerekmez miydi?cunku uzun sure oturduk karnim da aciktu
Sizce ben mi abartiyorum? Fikir istiyorum Çünkü epey soğudum ondan bu davranışları yuzunden
Iki farklı yere gittik büyük boy 1 adet pizza istedi ve 2 içecek istedi. Hatta bir tanesinde gittiğimiz yer lüksü ve utandım 1 pizzayı 2 kişi bölüşmeye.
Sevgilisi olmayanları düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?