- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.634
- 798
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Ben erkek olarak bahsetmedim ki cinsiyet belirtmedim, karşı tarafa birşey ısmarladıktan sonra devamındaki ısmarlama olayını karşındakine bırakmak daha nazik bir olay, sen de şunu ısmarla demek çok itici çünkü o kişi de mal değil ya belki ısmarlayacak birşeyler zaten, öyle diyerek sanki sen düşünemezsin ben belirteyim der gibi oluyor veya parası yok o an, karşı tarafa hadi şunu ısmarla derken bi düşünmek lazım, kibarlık bunun neresinde??
O daha çok şöyle oluyor. O insan ödemek için ısrar ettiğinde hesabı ödeyip sonra gönül kırmamak için “Tamam canım sen de şunu ısmarlarsın nolacak.” diyorsun böylece o insan kendini altta kalmış hissetmiyor.
Daha önce pek pizzacı geçmişiniz olmadı mı? Gittiğiniz yer nasıldı, ne kadar lükstü bilemiyorum ama en bilindik pizzacılarda da bu şekilde menüler var, açlık durumumuza göre biz de böyle yiyoruz bazen. İlk defa bunun bir fakirlik alameti olduğunu düşündüm.Hatta bir tanesinde gittiğimiz yer lüksü ve utandım 1 pizzayı 2 kişi bölüşmeye.
Yorumlarınız gerçekten çok acımasız, hemen o adamla yaşanmaz evlilik olmaz vs vs nasıl bu kadar emin oldunuz. Erkeklerin çoğu ince düşünemiyor kadının yönetmeyi bilmesi lazım. Annemle babam evlendiğinde ilk zamanlar annem ne istese babam en düşük gramajını alır gelirmiş az alırmış ailesi öyleymiş çünkü bazen de aileden gördüğü gibi oluyor erkek, şimdi babama bi tane şipariş veriyoruz iki tane alıp geliyor. Ha şöyle bi durum var eğer ben baska birsey yemek istiyorum ya da çok üşüdüm kapalı bi yerde bi çay kahve içelim dediğinde mırın kırın yapıyorsa o zaman bi anormallik var demektir. Ama dediginiz gibi cebinin durumunu da bilmen lazım. Gizliden bi kac kere hesabı sen öde tepkisinden anlarsın zaten, fikrini mutlaka söyle sana sormadan karar alamayacagini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?